Teşekkür ederim sağolun. Salı günü gisip tekrar kan vereceğimumarım artar..Hayırlı olsun. Tebrikler Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. 2 gün sonra tekrar edin kan testinş katlanıyor mu diye.
Teşekkür ederim sağolun. Salı günü gisip tekrar kan vereceğimumarım artar..
Evet ilk gebeliğimde de adetime 9 10 gün kala öğrenmiştimHamilesin kuzum endiselenme. Sag salim kucagina alirsin insallah. Adetine 9gun varsa bayaaaaa erken ogrenmissin. Ya 2 günde bir kan testi yaparak artışı kontrol et ya da bekleyebilirsen 1-2 hafta bekle direkt doktora git :)
Ay kuzum allah razı olsun..Artar artar inşallah. Dualarım seninle
Evet ilk gebeliğimde de adetime 9 10 gün kala öğrenmiştimama 2 aylıkken kalbi durdu şimdi yine bir korku sardı içimi.. Rabbim yaşatmaz inşallah. Allah razı olsun canım benim..
Amiiin canıminşallahhhh ❤Canım benim Rabbimden hep hayırlısını istiyoruz insallah bu seferki hayırlı evlattir hayirlisiyla gelir
Hayirli olsun cnm.Evet ilk gebeliğimde de adetime 9 10 gün kala öğrenmiştimama 2 aylıkken kalbi durdu şimdi yine bir korku sardı içimi.. Rabbim yaşatmaz inşallah. Allah razı olsun canım benim..
kızlarrrr bi cevap ya kaç yere yazdım tık yok cok heyecanlıyım şimdi test yaptım ve daha bakmadım dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?