Adete 9 gün kala..

beklemedeyim ama daha 3 dk falan oldu şimdi baktım bişey yok gibi((

Gebelik testlerini sabah ilk idrarla yapiyoruz genelde biliyorsun degilmi adetine kac gun var belirtilerin neler yumurtlama gunun ne zaman bunlar testin uzerinde etkili sorular :)

mayıs 26 haziran 25 temmuz 26 sındaydı adetim.garip her zaman olmam günde olmustum.bu gün ise 2 damla kırmızımı kahverengimi bilmiyorum çünki iç çamaşırım koyu pembeydi .yumurtlamamıda anlamıştım çünki şeffat yumurta akı gibi elime gelmişti bu ayın 10 da.11 indede geldi.o günleri boş geçmedik.şimdi test boşş yok çizgi mizgi..(((((((

ağladım ama sağlık olsun şimdi ezan okundu namaz kılayımda ALLAHIM hayırlısını versin inşallah teşekkür ederim saol

Yaaaa evet kuzummmm bende ona minik mucizem diyorum şaka gibi. Kime söylesem inanamıyor :) dün kan verdim 58.22 çıktı en fazla 3 haftalık hamileyimmm :) rabbim herkese isteyen herkese versin inşallahhhhhhhh ❤

hayirlii olsuun insallah sag sagliim kucagina alirsn =)
ilk belirtilerin nelerdi nasil süphelendin 9 gün önce? =)
benimde daha 4 gün var adetime bi kac belirtilerim var ama kendimide cok ümitlendirmek istemioruum

ben de 8 gün kala gördüm silik çizgiyi :)
kan verdim pzt değerim 34,7 çıktı
erken öğrenen annelerdenim

Merhaba hanımlar ilk defa yazıyorum heyecanlıyım ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama her ay yine umut ediyorum.erkenden ogrenmissiniz belirtiler nasildi

Merhaba hanımlar ilk defa yazıyorum heyecanlıyım ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama her ay yine umut ediyorum.erkenden ogrenmissiniz belirtiler nasildi
Başın sağolsıncanım benimde karnımda ölmüştü ilk gebeliğimde.. Benim bu gebeliğimdeki belirtiler ilkiyle farklıydı. Çok sıkidrara çıkmaya başlamıştım çok ağlıyodum iştahım çokaçılmıştı kasık yada alt karın ağrısı yaşıodum midem bulanıodu bide kendimi hamile gibi hissediodum. Birde sadece sağ göğsümde hassasiyet vardı.

Yaaaa evet kuzummmm bende ona minik mucizem diyorum şaka gibi. Kime söylesem inanamıyor :) dün kan verdim 58.22 çıktı en fazla 3 haftalık hamileyimmm :) rabbim herkese isteyen herkese versin inşallahhhhhhhh ❤

Çok minik daha allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin. Belirtin varmi ? Biliyorum erken ama bende 1 senedir sallamiyorum da bu ay cok degisik seyler oluyo.

Kaç günün kaldı? Ne zaman test yapicaksin? :)

Keşke kac gunum kaldigini bilsem temmuz da asilama yaptirdim 6 gun erken oldum agustostaki adetimi 3 gun geç oldum.
Sat 1 agustos.
Bat 26 agustos yazmişim takvime ama 28 de olabilir.
4-5gun once test yaptim ama grimsi belli olmayan bir cizgi vardi ki o testin normal cizgisi. Ilk idrarimda degildi.

Kafam cok karisik ya hamilelige yormayim kasik agrilarimi diyorum ama baska biseyde olamaz. Yumurtlama gunum 11 agustostu.
O gunden 5 gun sonra baslayan kasik agrilarim var adet sancisi gibi degil.
Ozel bolgem kasiniyor gibi sizliyor kasiyorum gecmiyo genelde sagda. Soldada agrim var. Bacaklarima vuruyor agrilar. Belim agriyo normalde agrimaz agrirsa da hemen adet olurum. Kasik agrilarim en fazla 5-10 sn suruyo bel agrim bi basliyo 10 dk sonra geciyo anlamdim ben bu agrilari kist felan ya da enfeksiyon olsa da anlarim bunu. Kafam cok karisti gercekten. 2 haftadir agrilarim gecmek bilmiyo ve son zamanlarda daha da artti siddetli de degil.
Gogsum de adete yakin tas gibi olurdu şişmedi bile ama kramp seklinde agrilar giriyo. Doktora mi gitsem ben ? Hadi hamileligi gectim baska bir sorun olmasin

Canım senin biraz anlattıkların benim belirtilerime benziyor, herkes 4 haftadan önce belirti olmaz diyordu ama ben yumurtalamadan sonra 3-4 gün hafif kasık ağrıları çektim normalde hiç başıma gelmezdi. Mesela bütün evi temizlerim belim ağrımazdı, hasta olmama yakındı ama belim ağrıdı birgün boyunca ve hamile olduğumu test yapmadan önce sadece göğüslerimden anlamıştım. Eğer adete yakın göğüslerinde ağrı olmuyorsa böyle bişeyde ağrı veya hassas oluyorsa ihtimal olabilir. Ama son adet tarihini bilsek daha çok yardımcı olurdum.

Benimde hep sol kaşığım ve sol göğsümde var hassasiyet ama reglime 6 gün var.inşallah herkes bebisine kavuşur sağlıklı bi şekilde.erken gebelik testi yapsammi acaba

Benimde hep sol kaşığım ve sol göğsümde var hassasiyet ama reglime 6 gün var.inşallah herkes bebisine kavuşur sağlıklı bi şekilde.erken gebelik testi yapsammi acaba
Valla ben erken gebelik testi yaptım negatifti ardından normal 4 tl lik test yaptım silikçizgi öıktı 8 9 saat sonra. Hamileyim şuanda. 4 haftalık.

Valla ben erken gebelik testi yaptım negatifti ardından normal 4 tl lik test yaptım silikçizgi öıktı 8 9 saat sonra. Hamileyim şuanda. 4 haftalık.

Oyyyyyssss yesin onu anasiiiii allah kucağına aldirsin nur topu gibi..bende dayanamicam galiba herifime solim de eve gelirken alsin

Oyyyyyssss yesin onu anasiiiii allah kucağına aldirsin nur topu gibi..bende dayanamicam galiba herifime solim de eve gelirken alsin
Hahahaha valla kuzucum öyle çıktı benimki. Söyle kız söylee şansına belki gösterir kendini senin tosuncukta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…