- 17 Aralık 2022
- 21
- 5
- 6
- 29
- Konu Sahibi hilahilall
-
Adete 2 gün varsa normal. Tam yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz akıntı veya test ileMerhaba adetime 2 gün var idrar testi silik çıktı kan verdim beta 19 çıktı normal mi acaba
Galiba 30 araliktiAdete 2 gün varsa normal. Tam yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz akıntı veya test ile
O zaman 19 normalGaliba 30 aralikti
İnşallah çok teşekkür ederim umarım değer yükselmeye devam ederO zaman 19 normaltebrik ederim darısı bizlere inşaAllah
İnşallah çok teşekkür ederim umarım değer yükselmeye devam ederrabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah
Merhaba daha önce test yapmış mıydın? Regl ve yumurtlama tarihlerimiz aynı. Dün test yaptım negatif çıktı. Testini bugün mü yaptın acaba?Merhaba adetime 2 gün var idrar testi silik çıktı kan verdim beta 19 çıktı normal mi acaba
Hayırlı olsun bu aradaMerhaba adetime 2 gün var idrar testi silik çıktı kan verdim beta 19 çıktı normal mi acaba
Merhaba hayırlı olsun inşallahMerhaba adetime 2 gün var idrar testi silik çıktı kan verdim beta 19 çıktı normal mi acaba
Merhaba evet yapmıştım negatifti ilk kez silik çıktı gün sknra bugün kan verdim doktor az önce gebesin dedi ama adet günüm geçene kadar içim rahat etmeyecek galibaMerhaba daha önce test yapmış mıydın? Regl ve yumurtlama tarihlerimiz aynı. Dün test yaptım negatif çıktı. Testini bugün mü yaptın acaba?
Teşekkür ederim doktor direk gebesin dedi ama adet günüm geçse rahatliycamçok normal canım az çıkması henüz cok yenii.hadi hayırlısı::)
İnanın hiç belirtim yoktu ne halsizlik ne uyku ne kanama tamamen meraktan test yaptımMerhaba hayırlı olsun inşallah
Belirtileriniz var mıydı acaba varsa nelerdi paylaşır mısınız
canım daha dur en az3 ay sürer o adet olacak gibi ağrılar:)Teşekkür ederim doktor direk gebesin dedi ama adet günüm geçse rahatliycamsanki adet olcak gibi ağrım var psikolojiktir inşallah
Çok rahatladım şuan ilk hamileligim o kadar korkak ve heyecanlıyım ki Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallahcanım daha dur en az3 ay sürer o adet olacak gibi ağrılar:)
benimde 4 canım ama diğerleri tüp bebek ti ve düştü, ama korkarak yaşanmıyor tadını çıkartalım Allahım hayırlılarını versin inşallahÇok rahatladım şuan ilk hamileligim o kadar korkak ve heyecanlıyım ki Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah
Hayırlı olsun tekrar valla umut oldun bana daMerhaba evet yapmıştım negatifti ilk kez silik çıktı gün sknra bugün kan verdim doktor az önce gebesin dedi ama adet günüm geçene kadar içim rahat etmeyecek galibarabbim size de nasip etsin inşallah bu arada ben folik asit kullandım iki aydır çocuk düşünüyorum bu ay folik asit kullandım
Benim de yumurtlama günüm 28 aralıktı değerlendirdik. Hiç bir belirtim yok. 3 gün sonra regl günümİnanın hiç belirtim yoktu ne halsizlik ne uyku ne kanama tamamen meraktan test yaptım
Amin inşallah çok çok teşekkür ederimbenimde 4 canım ama diğerleri tüp bebek ti ve düştü, ama korkarak yaşanmıyor tadını çıkartalım Allahım hayırlılarını versin inşallah
Ümit vermek inanın istemem aman benimde hiç belirtim yok adetten 3 4 gün once çıkmadı erken terlst aldım iki gün kala çıktı folik asit etkili olmuşta olabilir ama rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallahBenim de yumurtlama günüm 28 aralıktı değerlendirdik. Hiç bir belirtim yok. 3 gün sonra regl günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?