Adete iki gün kala 19 çıktı değer

Amin inşallah
Allah dağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Selam canım evet yükseliyor şu an tabi hala riskli rakamlar ancak şimdilik sorun yok siz de endişelenmeyin hiç umarım sağlıklı yükselir
Cevabın için çok sağol gerçekten çok korkuyorum dün kan verdim yarın tekrar edicem ama bugün karnimda adet olacakmisim gibi hareketlenme var her ay yaşadigim gaz sancısına benzer inşallah yükselir degerim iki senedir bekliyorum tüp bebek randevusu almışken pozitif gördüm mucize gibi

En çaresiz zamanda çare bulunuyo canım sağlıkla ilerlesin inşallah benim de ağrılarım var hala artan azalan kasık bel ağrılarım ve baskı hissim var doktora gittim bugün sorun olmayacağını ama dikkat etmem gerektiğini söyledi ilk zamanlar ilaç kullanımı ve harekete dikkat etmek gerekiyomuş sinir stresten de uzak dur canım ben stres olunca ağrım artıyo sanki

Zaten dün ogrendigimden beri kendimi yormamaya çalisiyorum çok dikkat ediyorum canım ne zaman doktora gitmem gerek yarın sonucum yükselmişse pazartesi gitmeyi düşünüyorum ama erken mi acaba daha

Zaten dün ogrendigimden beri kendimi yormamaya çalisiyorum çok dikkat ediyorum canım ne zaman doktora gitmem gerek yarın sonucum yükselmişse pazartesi gitmeyi düşünüyorum ama erken mi acaba daha
Ben gittim bugün ama erken gitmişim doktor sadece ben istedim diye o da betahcg baktırdı tekrar onun dışında kese erken olduğu için görülmedi cumaya randevu verdi tekrar bekleyebilirsen eğer bir sonraki hafta pazartesi git derim ben ama biliyorum beklemek çok zor Bu aşamada doktorlar pek birşey yapamıyorlar ama sen tabi takibi için 2 günde bir kan vermeye devam edebilirsin ben merakımı gideremediğim için cumaya kadar öyle yaparım sanırım

Anladım canım inşallah yükselir de duruma göre gideriz

Maalesef değerim iki gün sonra düştü kimyasal gebelikmis adetim iki gün geciktin kanamam başladı

Canım bugün değerim 101 çıktı iyimi sence

Canım 48 saatte 2 kat artmalıymış senin de öyle görünüyo gayet iyi ilerliyor bence şu an
Bugun gittim doktora muayene etti ama daha çok yeni kese görünmez haftaya salı günü gel görürüz dedi bide folikasit verdi kan tahlilleri istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…