Adete yakın gebe kalan var mı aranızda arkadaşlar ??

Uzum_bugusu

💕Evlat Dünyada "Nur" Ahirette "Sürûr"💕
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
476
217
303
36
Slm arkadaslar ben 35 40 gün arasi adet görenlerdenim. Ilk bebegime adetime yakin gebe kalmistim hatta günüm gecmisti 1 2 gün . 7 nisanda iliski yasandi 22 nisanda idrar testinde ögrenmistim suan oglum 4 yasinda. Bu ay 32. ve 36. günlerde iliski yasandi henüz adet olmadim. 42. Günümdeyim.Sirtim agriyor, kasiklarima bugün sanci girmeye basladi, bacaklarim agriyor ve akintim bugün hafif kanla karisik geldi 2 kez sonra kesildi ara ara bakiyorum gelen giden yok. Acaba hamilemiyim. Kan testi versem 1 haftalik gebelik cikar mi acaba ? 15 gün sonunda idrar testinde ciktigini biliyorum ilk bebegimden. Ama o kadar bekleyemiyorum suanda meraklandim test yapsam cikmaz galiba idrarda da..

Erken gebelik testi yapabilirsin cnm. Burdan bi arkadasimz o sekilde ogrendi. Allah gonlundekini versin guzel haberlerjni bekliyrz

ben 6 gun kala hamile kalmışım canim bic kac gun bekle kanda falanda cikmadi 8. gunu idrarda cikti hayırlısı olsun

Erken gebelik testi yapabilirsin cnm. Burdan bi arkadasimz o sekilde ogrendi. Allah gonlundekini versin guzel haberlerjni bekliyrz

Ayy insAllah. Nedense cok istiyorum bu ay. 4 yil hic icimden gelmedi aramadim bebek. Ama simdi cok istiyorum güzel haber vermek. Hayirlisi olsun

ben 6 gun kala hamile kalmışım canim bic kac gun bekle kanda falanda cikmadi 8. gunu idrarda cikti hayırlısı olsun

Demek sende gec döllenenlerdensin yani bendensin canim
Bende simdi 32. Gün ki iliskiden mi 36. Gün ki iliskiden mi bilememedigim icin beklemedeyim. Iki ihtimal var ya 1 haftalik ya 11 günlük. Bu sabah öyle bir agriyla uyandim ki battim dedim oldum korkarak gittim wc ye hic bir sey yok. Öglene dogru pembe akinti az az sildikce hafif hafif geliyo. Ya sökülücem bu gece yada yerlesme kanamasi. InsAllah hamisimdir

yerlesme kanamasi kahverengi oluyms sanirim burda okumstm canim sen bekle yinede normal adet gibi olmazsa iki uc gun sonra kan verirsn.benim cok zor cikti kanda bastan cikmadi sonratan idrarda cikti ama kimyasal gebelikmis iste kismet olmadi bu ayin sekizinde dusuk yaptim anlayacagn insallah senin vardirda kucağına almak nasip olur

Cok gecmis olsun canim
InsAllah tez zamanda yine nasip olur.
Benim ilk bebegimde kirmizi kan bile gelmisti canim 2. Hafta da ögrenir ögrenmez basladi. 3 bucuk ay kanamali gezdim. Tabi progestan igneleri vurularak.
Kendimi negatif sonucada hazirliyorum. Hayirlisi olsun beklicez artik.

oylede oluyoms evet ama doguma kadar kanamali olanda varmis icini ferah tut

Amiin cnm. Yas kac? Gencsen sorun degil olur takma kafana

28 yasindayim. Bugün baya kanama oldu regl oldum. Elim ayagim tutmadi basim döndü kolum kalkmadi su bardagi elimden kaydi düstü yatakdan cikamadim. Ne oldu anlamadim. Ayak parmakmarima kadar sancilar kramplar girdi sirtim kollarim el parmaklarim. Ne oldu anlamadim.ilk kez böyle oldum. Kasiklarim cok kötü agridi dayanadim agri kesici aldim. Bir daha ki aya insAllah. Ama hala nede hamileymisim gibi geliyo anlamadim cok mu kafaya taktim ne psikolejim bozuldu

Kimyasal

Olabilir bence çünkü aralıkta doktordaydım başka bi sebeple ultrasona girdim..adetime 3 gün kala yumurtam çatlamışdı

Anladm, ilk defa boyle bjsi duysum ondan sordum cnm
İnanın hiç anlamadım,ben öyle düşünüyorum. .çünki 15 aralık yumurta çatladı..18 aralık adet oldum ve 9 ocakta testte silik çizgiyi gördüm..ya 2 defa yumurtluyorum yada çok düzensiz :)
Anladm cnm, ilk defa boyle bisi duydum ondan sordm hayrlisi:)

Asiri akintin olduysa el ayak tutmaz hemen tatli bisiler yeseydin. Cok dusundugumz icin etkililiyr olabilir,ancak Guzel Allahim neylerse guzel eyler nezaman nasip eder yada etmez en guzelini o bilir cnm.Istemek bizden takdir ondan
Evet cok kafaya taktim. Ilk ay olmasina ragmen cok arzuladim. Hayirlisi buymus demek. En iyisini Rabbim bilir. Ama ilk kez bir adetimde sirt agrisi cekiyorum kemik agrisi cekiyorum cok kötüyüm özellike aksamlari suan mesela sirt agrim felaket sanki soguk almisim cigerlerim agriyor gibi kemiklerim agriyor gibi farkli enteresan bir agri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…