- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
- Konu Sahibi Uzum_bugusu
-
Olabilir bence çünkü aralıkta doktordaydım başka bi sebeple ultrasona girdim..adetime 3 gün kala yumurtam çatlamışdı
Herhangi bi kur uyguladin mi? Uyguladiysan belki bi sekilde vucut sinyal veriyordur kendini yenileme acisindan bi dahaki aylara nasip olur belki insaAllah:) Ben hayit tohumuna basladm gebelik icin hergun bir bardak iciyrm ayrica vertigo rahatsizlivim var onada cobancantasi ve aslanpencesi iyi geliyr hergun onu da iciyrm ve hepsi de kadin hastaliklarina.iyi gelen bitkiler ayrica. Faydasini goruyrmEvet cok kafaya taktim. Ilk ay olmasina ragmen cok arzuladim. Hayirlisi buymus demek. En iyisini Rabbim bilir. Ama ilk kez bir adetimde sirt agrisi cekiyorum kemik agrisi cekiyorum cok kötüyüm özellike aksamlari suan mesela sirt agrim felaket sanki soguk almisim cigerlerim agriyor gibi kemiklerim agriyor gibi farkli enteresan bir agri.
Canım şöyleki 15i yumurtam çatlamışdı..18i bildiğin adet oldum,her zamanki gibi..sonrasındada 9 ocakta bazı şeylerden şüphelenip test yaptım ve silik çizgi..ama yine hangi ara yumurtladımda oldu bu iş anlamadım :))..belkide 2 kez yumurtluyorumdur..sen üstüne gördüğünümü düşünüyosun ?Canim daha net yazar misin bana günü gününe cok meral ettimmm
Baya baya adet mi gördün yumurtlama olduktan sonra ?
Kac gün sürdü ?
Yogunlugu nasildi ?
Diger adetlerine göre farkliligi varmiydi ?
Cok soru sordumama ben iyi degilim bu adetim beni mahvetti hala süpheliyim o yüzden..
Bu arada bebisin hayirli olsundarisi isteyenlerin basina insAllah..
Bu arada Teşekkürler,amin inşALLAHCanim daha net yazar misin bana günü gününe cok meral ettimmm
Baya baya adet mi gördün yumurtlama olduktan sonra ?
Kac gün sürdü ?
Yogunlugu nasildi ?
Diger adetlerine göre farkliligi varmiydi ?
Cok soru sordumama ben iyi degilim bu adetim beni mahvetti hala süpheliyim o yüzden..
Bu arada bebisin hayirli olsundarisi isteyenlerin basina insAllah..
Herhangi bi kur uyguladin mi? Uyguladiysan belki bi sekilde vucut sinyal veriyordur kendini yenileme acisindan bi dahaki aylara nasip olur belki insaAllah:) Ben hayit tohumuna basladm gebelik icin hergun bir bardak iciyrm ayrica vertigo rahatsizlivim var onada cobancantasi ve aslanpencesi iyi geliyr hergun onu da iciyrm ve hepsi de kadin hastaliklarina.iyi gelen bitkiler ayrica. Faydasini goruyrm
Canım şöyleki 15i yumurtam çatlamışdı..18i bildiğin adet oldum,her zamanki gibi..sonrasındada 9 ocakta bazı şeylerden şüphelenip test yaptım ve silik çizgi..ama yine hangi ara yumurtladımda oldu bu iş anlamadım :))..belkide 2 kez yumurtluyorumdur..sen üstüne gördüğünümü düşünüyosun ?
Canım aynen bende anlamadım :)) herhalde ben ayda 2 defa yumurtluyorum..yok baya normal adet oldum hemen sonrada gebelik oluşmuş :)) bilmem canım azda olsa olabiliyo tabii.ALLAH isteyen herkese anne olmayı nasip etsinCanim sen yumurtladiktan hemen 3 gün sonra adet görmüssün. 7 gün sürse. Sonrasi ne zaman yumurtladinda hamile kaldin 15 gün icinde. Adetten hemen sonrada mi yumurtladin acabahabirem yumurtluyon mu sen yok öncesi kaldiysan üstüne görme tabiri varya az lekenme yani.. o olmamis baya baya adet olmssun gebelik icinde. Ben 3 ay üst üste adet olup 4. Ay olmayinca dr gidip 3 aylik gebe oldugunu ögrenen duydum. O yüzden cok farkli olunca bu ay umut dünyasi iste olabilir mi diye hani
Tsk ediyrm Allah razi olsun, yurt diHayir uygulamadim. Cok gecmis olsun. InsAllah hayirlisi.. Ayy ben o otlari burda nerde bulimibrahim saracoglunun tavsiyeleriyle hamile kalan cok varmis.. Sogan kürü demisti sanirim temizliyomus rahmi..
Tsk cnm Allah razi olsun,niye bulamayasin ki yurt disindamisin?sogan kuru de etkili ewet onun disinda vucuda cokta yarari varHayir uygulamadim. Cok gecmis olsun. InsAllah hayirlisi.. Ayy ben o otlari burda nerde bulimibrahim saracoglunun tavsiyeleriyle hamile kalan cok varmis.. Sogan kürü demisti sanirim temizliyomus rahmi..
Amiiiiinnnn insAllahh.. Kücük bir mucize bekliyorumCanım aynen bende anlamadım :)) herhalde ben ayda 2 defa yumurtluyorum..yok baya normal adet oldum hemen sonrada gebelik oluşmuş :)) bilmem canım azda olsa olabiliyo tabii.ALLAH isteyen herkese anne olmayı nasip etsin
Tsk ediyrm Allah razi olsun, yurt di
Tsk cnm Allah razi olsun,niye bulamayasin ki yurt disindamisin?sogan kuru de etkili ewet onun disinda vucuda cokta yarari var
Slm arkadaslar ben 35 40 gün arasi adet görenlerdenim. Ilk bebegime adetime yakin gebe kalmistim hatta günüm gecmisti 1 2 gün . 7 nisanda iliski yasandi 22 nisanda idrar testinde ögrenmistimsuan oglum 4 yasinda. Bu ay 32. ve 36. günlerde iliski yasandi henüz adet olmadim. 42. Günümdeyim.Sirtim agriyor, kasiklarima bugün sanci girmeye basladi, bacaklarim agriyor ve akintim bugün hafif kanla karisik geldi 2 kez sonra kesildi ara ara bakiyorum gelen giden yok. Acaba hamilemiyim. Kan testi versem 1 haftalik gebelik cikar mi acaba ? 15 gün sonunda idrar testinde ciktigini biliyorum ilk bebegimden. Ama o kadar bekleyemiyorum suanda meraklandim test yapsam cikmaz galiba idrarda da..
Cnaim adete yakin gebe kaldiginda ilk hcg degerin kacti? Ve adetin gecmismiydi yoksa daha varmiydi adetine hcg degerini aldiginda? Bendede öyle bi durum var suan ama hcg 30 cikti cok düsük yani. Ama yükseliyormu bilmiyorum... Sanada sormak istedim
bana 1.2. randevu verdi ve 13.2. tarihinede verdi. Bakalim ne cikacak. Neden erken ögrenmek düsüge sebep olabiliyor? Ssadece gec döllenme olduysa olur zaten aksi taktride cok düsük 30 hcg betaCanim hic hatirlamiyorum kacti. Ben idrar testind3 ögrendim 2 haftalikken. Sonra dr gittim.muayeneye aldi tabi hic bir sey göremedi ne kese ne bebek yeni olusum. Kan testinde gebelik görünüyo ama baslangic demisti. 3. hafta dayanamayip gitmistim ilk bebek hevesi görünmedi tabii bir sey. 4. Hafta kesedi göründü. 5. Hafta keseye yerlesmisti kalp atisini dinledim. Büyün ihtimal olusum asamasindadir gec döllendiysen cnm. Hemen bir dr görün yinede.Yani cok erken ögrenmek düsük sonuclara sebep olabiliyo. 4. 5. Haftalar test yaptirmak daha uygun.
bana 1.2. randevu verdi ve 13.2. tarihinede verdi. Bakalim ne cikacak. Neden erken ögrenmek düsüge sebep olabiliyor? Ssadece gec döllenme olduysa olur zaten aksi taktride cok düsük 30 hcg betadoktorun yardimcisida dedi cok düsük diye hic gec döllenme olabilir falan diye umut vermedi ne biliyim icimde biraz kork var
Ben yine test ysptm daha yeni ikinci cizgi cikmadi danirim düsük olcakCünkü 1 2 haftalik bebegin kan degeri cok düsük olur hatta kiminin kanda bile cikmiyomus cok duydum böyle vaka. Son adetten hesaplayinca hele haftasina göre düsük cikmis olur. O yüzden adet döngüsü 35 40 arasi olanlarin son adetten hesaplanmaz malum iliskiden sonrasi hesaplanir. Adete yakin bulundugun iliskiden.
Olur csnimBenim bat yarın gebelik testi yapsam bebek varsa belli olur mu
Yap bakalim temizligini :))Guzel haberlerini bekliyrz insaAllahEvet yurtdisindayim. Adetim bitsin sogan kürü yapicam arastirim iyice. Önce temizlik yapalim bari vücuda
Yaptım negatifOlur csnim
Uzulme guzelim olur insaAllah,daha vakti var demek ki istemek bizden takdir Allahtan.Yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?