• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 4 gün geçti testte çıkmıyor

hilsuy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
1
0
1
31
Kızlar adet günüm 4 gün geçti test yaptım sabah ama çıkmadı aslında adet bitiminden hemen sonra 8.gün korunmasız ilişkimiz oldu birdaha olmadı yumurtlamama çok vardı birde ilk hamileliğimi 7 ay bekledim olmaz diye düşündüm ama şimdi adet olmuyorum böyle tek ilişkide hamile kalan oldumu acaba

Eklentiler

• IMG_9399.webp
    IMG_9399.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar adet günüm 4 gün geçti test yaptım sabah ama çıkmadı aslında adet bitiminden hemen sonra 8.gün korunmasız ilişkimiz oldu birdaha olmadı yumurtlamama çok vardı birde ilk hamileliğimi 7 ay bekledim olmaz diye düşündüm ama şimdi adet olmuyorum böyle tek ilişkide hamile kalan oldumu acaba
Benim de 12 gun gecti hic testte cikmiyor bazen gec cikiyormus bekleyin

Bildiğim kadarıyla bir hafta geçtikten sonra idaraslr da çıkıyor

Kızlar benim adetim 10 gün gecikti dün akşam sağ kasığımda cok batma ve ağrı oldu hatta 2 -3 gün pembe lekelenme oldu adet olcağımı düşündüm ama olmuyorum test yaptım negativ

Back
X