- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Dün kan testi 2 çıktı 4.gün geçmişti bugün 5. Günün gecikmesi testim daha net 5 dakika içine çıktı geç döllenmemi olabilir acababen görüyorum çizgiyi inşallah vardır
Dün kan testi 2 çıktı 4.gün geçmişti bugün 5. Günün gecikmesi testim daha net 5 dakika içine çıktı geç döllenmemi olabilir acaba
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah vardırvalla ben bu geç döllenme işlerinden hiç anlamıyorum siz yine test yapmaya devam edin bence yarın da koyulaşırsa zaten hayırlı olsun
inşallah vardır canım rabbim hicbirimizin kucagını bos bırakmasın hayırlısıyla ve kolaylıkla nasip etsin bizlereÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah vardır
Olabilir ben adetime 5 gün kala kan testi vermiştim beta hcg 3 çıkmıştı. Adetim 4 gün gecikince ikinci çizgiyi gördüm ve dün ki kan testi sknucumda da beta hcg 58.9 büyük ihtimal gwç döllenmeDün kan testi 2 çıktı 4.gün geçmişti bugün 5. Günün gecikmesi testim daha net 5 dakika içine çıktı geç döllenmemi olabilir acaba
Canım dün gecikeli 4gün oldu kan testi 2 çıktı ve testim düne göre bi tık daha koyu 5 dakika da çıkıyor bi kaç gün test yapıcam bakalım inşallah geç döllenme olarak vardır rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimOlabilir ben adetime 5 gün kala kan testi vermiştim beta hcg 3 çıkmıştı. Adetim 4 gün gecikince ikinci çizgiyi gördüm ve dün ki kan testi sknucumda da beta hcg 58.9 büyük ihtimal gwç döllenme
Amin canım rabbim isteyen her anne adayının ellerini kucağını boş bırakmasın amininşallah vardır canım rabbim hicbirimizin kucagını bos bırakmasın hayırlısıyla ve kolaylıkla nasip etsin bizlere
Amin inşallah canım benim bu arada farklı marka testlerle yap 5dk icinde çizgi olusuyorsa kesin vardır hamilelikCanım dün gecikeli 4gün oldu kan testi 2 çıktı ve testim düne göre bi tık daha koyu 5 dakika da çıkıyor bi kaç gün test yapıcam bakalım inşallah geç döllenme olarak vardır rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Ya ben dün tıp merkezine gittim acaba orda mı yanlışlık oldu bilmiyorum farklı teste yaptım dün daha silikti bugün ki daha net koyu ama neyse sonuç 2 Çıktı göğüslerim füze oldu belirtiler var sol kaşık ağrım oluyor ara ara dünki testim bu bak ne kadar silik bide bugunkine bakAmin inşallah canım benim bu arada farklı marka testlerle yap 5dk icinde çizgi olusuyorsa kesin vardır hamilelik
Bence kafaya takmadan tekrarla sen sonuç nasıl 2 ben anlamadım tekrar git benceYa ben dün tıp merkezine gittim acaba orda mı yanlışlık oldu bilmiyorum farklı teste yaptım dün daha silikti bugün ki daha net koyu ama neyse sonuç 2 Çıktı göğüslerim füze oldu belirtiler var sol kaşık ağrım oluyor ara ara dünki testim bu bak ne kadar silik bide bugunkine bak
ben de öyle yaptım kendimi sağlama aldımBen bi 5-6 testten sonra ikna olup gittim
Bu 3.testim yaptıkça bi tık koyulaşıyor fark ettin mi bilmiyorum bugün 5.gün 10.gün kan vericem bu sefer başka bir yerdeben de öyle yaptım kendimi sağlama aldım
aynen hcg arttığından benim ilk testte sadece çizgi var şimdi pespembeBu 3.testim yaptıkça bi tık koyulaşıyor fark ettin mi bilmiyorum bugün 5.gün 10.gün kan vericem bu sefer başka bir yerde
aşkım neden 5 gün daha beklicen git direkt bence öğrenmiş olursun ama ben emin oluyım diyosan ayrı, sen üç testi arka arkaya koy atsana canım biBu 3.testim yaptıkça bi tık koyulaşıyor fark ettin mi bilmiyorum bugün 5.gün 10.gün kan vericem bu sefer başka bir yerde
evet duraynen hcg arttığından benim ilk testte sadece çizgi var şimdi pespembe
Aşkooom dün 4.gün gecikmeyle gittim sonuç 2 negatif çıktı ama testim bugün daha koyu bugünde 5.gün gecikmemaşkım neden 5 gün daha beklicen git direkt bence öğrenmiş olursun ama ben emin oluyım diyosan ayrı, sen üç testi arka arkaya koy atsana canım bi
bakıyımevet durminigim3456 bak göstercem sırayla bekle için rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?