- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Ay gerçekten mi isterimmmevet durminigim3456 bak göstercem sırayla bekle için rahatlasın
Öyle yapıcam bi kaç gün daha canımaynen hcg arttığından benim ilk testte sadece çizgi var şimdi pespembe
yani demem o ki bi şey yokken zerrrrreee çıkmıyo arkasında cizgi üstteki predictorlar eski testler eski denemelerimden kalan bakBu 3.testim yaptıkça bi tık koyulaşıyor fark ettin mi bilmiyorum bugün 5.gün 10.gün kan vericem bu sefer başka bir yerde
attım aşkımbakıyım
O zaman benimde var aşkım gün gün koyulaşıyor bu arada az önce senin postuna baktım kimyasal gebelik asla değil yaşayan arkadaşlarım oldu seninki çok şükür sağlıklı bi gebelik olucak inanıyorum Allah’ın izniyleattım aşkım
ayyyy allahımmm inşallhhhhh yani beta olmasa bence pembelesmez manasız yani ay 5 gün gecmesini nası beklicez simdi hofffO zaman benimde var aşkım gün gün koyulaşıyor bu arada az önce senin postuna baktım kimyasal gebelik asla değil yaşayan arkadaşlarım oldu seninki çok şükür sağlıklı bi gebelik olucak inanıyorum Allah’ın izniyle
ayyyy allahımmm inşallhhhhh yani beta olmasa bence pembelesmez manasız yani ay 5 gün gecmesini nası beklicez simdi hofffhayırlı sonuclarını al hayırla kucagına al bebisinii valla kimyasaldan korkuttular beni bi anda korktum ama onda gögüs agrısı falan yokmuş biliyo musun olmazmış yani
Rabbim inşallah bizim gibi bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun aminayyyy allahımmm inşallhhhhh yani beta olmasa bence pembelesmez manasız yani ay 5 gün gecmesini nası beklicez simdi hofffhayırlı sonuclarını al hayırla kucagına al bebisinii valla kimyasaldan korkuttular beni bi anda korktum ama onda gögüs agrısı falan yokmuş biliyo musun olmazmış yani
ay bende kasık ağrısı gayett tabii var ya. ama heralde gün gün düşücek olsa kendini belli ederdi dimi internette adett tarihinden bir hafta önce lekelenmeyle başlar adet tarihinde parçalı kanama olur diyo, benim normalde reglden bir hafta önce kahverengi akıntılarım olurdu bu ay olmadı zaten regl 15 haziranda diyom bence olmaz daha kimyasal olsa da lekelenme olması lazımmış öyle bi şey olmadı falan kendimi rahatlatmaya çalışıyorum Allahın izniyle bi şey olmaz ikimizde alırız bebişleri kucağımıza hepimiz rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırla kolaylıklarla sağlıklarla gelsinlerRabbim inşallah bizim gibi bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun aminkorkma kuzum bebişine stres zarar göğüs ağrısını bırak sadece vajina ve kasık ağrısı oluyor gün gün düşüyor değer ağrıda azalıyor seninki değerin Şuan olması gerektiğinde ve olması gereken olmasaydı doktorun hayırlı olsun demezdi bi bilgi verirdi dikkat etmen amaçlı benim arkadaşım 2 kere bu durumu yaşadı ordan biliyorum inşallah bendede vardır da sana güzel bi haber vermek isterim
Tabikide canım gün gün hamilelikte ağrı artıyor sen kafanı bunlara yorma önce doktoruna güven sonra allaha en son da bana arkadaşlarım yaşadığı için seninki asla değil aminnnn inşallah bizim gibi bekleyen herkes hayırlı haberler alsın aminay bende kasık ağrısı gayett tabii var ya. ama heralde gün gün düşücek olsa kendini belli ederdi dimi internette adett tarihinden bir hafta önce lekelenmeyle başlar adet tarihinde parçalı kanama olur diyo, benim normalde reglden bir hafta önce kahverengi akıntılarım olurdu bu ay olmadı zaten regl 15 haziranda diyom bence olmaz daha kimyasal olsa da lekelenme olması lazımmış öyle bi şey olmadı falan kendimi rahatlatmaya çalışıyorum Allahın izniyle bi şey olmaz ikimizde alırız bebişleri kucağımıza hepimiz rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırla kolaylıklarla sağlıklarla gelsinlerminikkuşlar yaaaaaa cocikimin bissürü teyzesi varre
ayyyy inşallah balım inşallaaahhTabikide canım gün gün hamilelikte ağrı artıyor sen kafanı bunlara yorma önce doktoruna güven sonra allaha en son da bana arkadaşlarım yaşadığı için seninki asla değil aminnnn inşallah bizim gibi bekleyen herkes hayırlı haberler alsın amin
Haber ver bana canımmm kendim hamileymişim gibi seviniyorum bana dua et inşallah hamileyimdir hamilelerin duaları kabul olurmuş canımayyyy inşallah balım inşallaaahh
inşallah hamilesindir sağlıkla kucağına alırsın hayatım benimHaber ver bana canımmm kendim hamileymişim gibi seviniyorum bana dua et inşallah hamileyimdir hamilelerin duaları kabul olurmuş canım
Amin canımın içi inşallah çifte mutluluk yaşarız amininşallah hamilesindir sağlıkla kucağına alırsın hayatım benimbebekkerimizi birlikte büyütürüz inşallahhhh
canımmm testtt verdin miiAmin canımın içi inşallah çifte mutluluk yaşarız amin
Sizin geç döllenme mi olmuş acaba benim 3 gün geçmişti de kan testim 2.49 çıktı idrar testi yapmadım bu gün 5. Gün hala adet olmadımDün kan testi 2 çıktı 4.gün geçmişti bugün 5. Günün gecikmesi testim daha net 5 dakika içine çıktı geç döllenmemi olabilir acaba
Merhaba kan testi verdiniz mi acabaMerhaba lütfen yardım edin hamilelik var mı? Adetim 5 gün geçti. 4 gün önce kan verdm 2 çıktı beta. Dün kaset test yaptım tek çizgi. Bugün sabah yaptığım kaset testte resimdeki gibi. Ve gecikmenin ilk günü sabaha kdr kasık ağrısı ve sabah öğürme yaşadm. Ama şu an belrti yok
Verdm 7. Gün 1 çıktı. 9. Güne girdm şmdiMerhaba kan testi verdiniz mi acaba
Normalde bu kadar gecikir mi reglVerdm 7. Gün 1 çıktı. 9. Güne girdm şmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?