Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varsa çıkar şimdiye yap gitsin canımAdetim 6 gün gecikti midem de yanma sabahları çok sürmüyor bi de arası sıra kasıklarım ağrıyor test yaptırayım mı 7 gün mü yaptırayım
Ne nasıl sabır yahu, nasıl durdunuz bu kadar.. hemen gidip kan verin varsa kesin çıkar..Adetim 6 gün gecikti midem de yanma sabahları çok sürmüyor bi de arası sıra kasıklarım ağrıyor test yaptırayım mı 7 gün mü yaptırayım
Bence hemen bi gebelik testi yap canımAdetim 6 gün gecikti midem de yanma sabahları çok sürmüyor bi de arası sıra kasıklarım ağrıyor test yaptırayım mı 7 gün mü yaptırayım
İnsanlar birlikte olduğu gün test yapıyor neredeyse, siz daha soruyorsunuz.Tabi ki yapınAdetim 6 gün gecikti midem de yanma sabahları çok sürmüyor bi de arası sıra kasıklarım ağrıyor test yaptırayım mı 7 gün mü yaptırayım
Test aldım deniycemNe nasıl sabır yahu, nasıl durdunuz bu kadar.. hemen gidip kan verin varsa kesin çıkar..
Aldım şuan eczaneden bakalımBence hemen bi gebelik testi yap canım
HAHAHAHAHAİnsanlar birlikte olduğu gün test yapıyor neredeyse, siz daha soruyorsunuz.Tabi ki yapın![]()
sonucunu yazın merak ettım ben de :)Aldım şuan eczaneden bakalım
çok iyi ama bu yorumİnsanlar birlikte olduğu gün test yapıyor neredeyse, siz daha soruyorsunuz.Tabi ki yapın![]()
Yaptınız mı test bekliyoruzAldım şuan eczaneden bakalım
Yaptınız mı test bekliyoruz![]()
Yaptınız mı test bekliyoruz![]()
Aynen şoktayım şuanHemde kopkoyuuurabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim belirtin vardıydı
Belirtilerin nelerdi kuzumAynen şoktayım şuan![]()
Midem yanma oldu kasıklarıma kramp girip duruyordu adet olurum diye düşündüm olmadım 6 gününde olmayınca test yaptım pozitif çıktıBelirtilerin nelerdi kuzum
Yaaa hayırlı olsunÇift çizgi mi ben rüya mı görüyorum şoktayım
Test aldım deniycem![]()