- 7 Ekim 2020
- 37
- 13
- 3
- 33
İlişkinin üstünden 37 gün geçti neresi erken arkadaşım. 1 hafta önce test yaptım negatifti
37 gün geçtiğini anlamamışım ben öyleyse gönlüne göre olsun umarımİlişkinin üstünden 37 gün geçti neresi erken arkadaşım. 1 hafta önce test yaptım negatifti
Belli olurdu demi ya bu zamana kadar. Adetim aynıydı hiç bi farklılık yoktu. Sadece 5 gün gecikti o da stresten sanırımöyleyse
MuhtemelenBelli olurdu demi ya bu zamana kadar. Adetim aynıydı hiç bi farklılık yoktu. Sadece 5 gün gecikti o da stresten sanırım
İnşallah tabi ki ederim gerçekten ben şunu gördüm o kadar negatif çıktı regl oldum ama nedense hissediyordum yaa geçen gün reglim olurken eşime regl oluyorum ama sanki hamileyim dedim bana tuhaf tuhaf baktıBenim 2 gun surdu cok kisaydi.bende belirtilere devam ediyorum insallah hamileymdir.dua edin bana
Goguslerim hassas.ama acimiyo.kasiklarimda batma var.bas agrisi hafif bi dönme varİnşallah tabi ki ederim gerçekten ben şunu gördüm o kadar negatif çıktı regl oldum ama nedense hissediyordum yaa geçen gün reglim olurken eşime regl oluyorum ama sanki hamileyim dedim bana tuhaf tuhaf baktıbelirtiniz var mı hiç inşallah bebeğiniz sizinledir
Merhaba öncelikle tebrik ederim Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinGoguslerim hassas.ama acimiyo.kasiklarimda batma var.bas agrisi hafif bi dönme var
Bende ramazan ayında regl gördüm 20 gün sürdü doktora gittim kanda gebelik çıktı meğer düşük yapmişım umarım sizin değerleriniz yükselir yerleşme kanaması regl gibi yoğun olmaz lekelenme tarzında bi kaç gün sürer 2 gün sonra tekrar kan baktırın yukseliyorsa gebelik var demektir düşüyorsa kimyasal geçiriyor ola bilirsiniz haberdar edin bizi rabbim gönlünüze göre versin ins Allah
Olabilir belitiler benziyor bnce ama cok umutlanmadan yapin gebelik ce adet belitileri benziyo cunku.bn cok umitlenip husrana ugradimi
Merhaba öncelikle tebrik ederim Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
Benim bı sorun var yardımci olursanız sevinirim
Adetim gecikeli bugunle beraber sekiz gün oldu dördüncü günde test yaptım negatif çıktı yarin tekrar yapicam inşallah hamileyimdir normalde adet olmama yakın bir gün kala falan baş ağrım kaşık ağrılarım oluyordu bu ay hiç öyle bir belirtide olmadı sadece iki gündür kasıklarımda karın bölgemde batma oluyor bıçak saplanır gibi ara ara oluyor nefesim daralıyor birde çok fazla akıntım var sizce hamile olma riskim yuzde kaç
Test yaptım ve negatifOlabilir belitiler benziyor bnce ama cok umutlanmadan yapin gebelik ce adet belitileri benziyo cunku.bn cok umitlenip husrana ugradim
Belki erkendir test icin gec dollenmedir.azcik daha bekle istersenTest yaptım ve negatif
Bekliycem bakalım öyle düşünüyorum bende iki üç gün sonra tekrar yaparım adet olmazsamBelki erkendir test icin gec dollenmedir.azcik daha bekle istersen
Belki erkendir test icin gec dollenmedir.azcik daha bekle istersen
Canım şimdi sabahki yaptığım teste baktım çok çok silik bir şekilde çizgi gördüm ben ki yaniliyorum bilmiyorumfotografuni çekince belli olmadı gondercektim aslında ama görünmüyor sonradan çıkar mı çizgi cikarsada geçerli oluyor muBelki erkendir test icin gec dollenmedir.azcik daha bekle istersen
Belki erkendir test icin gec dollenmedir.azcik daha bekle istersen
Dualarim seninle canimMerhabalar inşallah kötü bir şey olmuyordur dua edin nolur sonucum çıktı beta hcg 35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?