Adetim biteli 3 gün oldu hamilelik testime bakar mısınız acill

Benim 2 gun surdu cok kisaydi.bende belirtilere devam ediyorum insallah hamileymdir.dua edin bana
İnşallah tabi ki ederim gerçekten ben şunu gördüm o kadar negatif çıktı regl oldum ama nedense hissediyordum yaa geçen gün reglim olurken eşime regl oluyorum ama sanki hamileyim dedim bana tuhaf tuhaf baktı belirtiniz var mı hiç inşallah bebeğiniz sizinledir

Bence doğum kontrol hapını yeni bıraktığınız için farklı bir kanama gerçekleşmiş olabilir hayırlı olsun Gebelik inşallah sağlıklı ilerler

Ayyy Allah sag sağlim kucağına almayi nasip etsin :) banada dua eder msn :)Olmazlari Olduruan Allaha Sukurler olsun:))))

Goguslerim hassas.ama acimiyo.kasiklarimda batma var.bas agrisi hafif bi dönme var

i
Goguslerim hassas.ama acimiyo.kasiklarimda batma var.bas agrisi hafif bi dönme var
Merhaba öncelikle tebrik ederim Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
Benim bı sorun var yardımci olursanız sevinirim
Adetim gecikeli bugunle beraber sekiz gün oldu dördüncü günde test yaptım negatif çıktı yarin tekrar yapicam inşallah hamileyimdir normalde adet olmama yakın bir gün kala falan baş ağrım kaşık ağrılarım oluyordu bu ay hiç öyle bir belirtide olmadı sadece iki gündür kasıklarımda karın bölgemde batma oluyor bıçak saplanır gibi ara ara oluyor nefesim daralıyor birde çok fazla akıntım var sizce hamile olma riskim yuzde kaç

Son düzenleme:
Olabilir belitiler benziyor bnce ama cok umutlanmadan yapin gebelik ce adet belitileri benziyo cunku.bn cok umitlenip husrana ugradim

Belki erkendir test icin gec dollenmedir.azcik daha bekle istersen
Belki erkendir test icin gec dollenmedir.azcik daha bekle istersen
Canım şimdi sabahki yaptığım teste baktım çok çok silik bir şekilde çizgi gördüm ben ki yaniliyorum bilmiyorumfotografuni çekince belli olmadı gondercektim aslında ama görünmüyor sonradan çıkar mı çizgi cikarsada geçerli oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…