Adetim bitti 7 gün oldu biteli teste silik cizgi cıktı acaba dogrumudur

Evet Pik olmuş ama çatlamasını bekleyin
T çizgisi silik çıkarsa çatlamoştır yumurta ilişki şart

Ya gördüğünüz adet değildi yerleşme kanamasıydı ya da testler hatalı
2 tane yaptım yarın doktora gidicem kan vermeye cok sevinmiştim yorumları görünce ağlayasım geldi yok yok hasta oldum da bitti sonra ilişki oldu bi denim bakim dedim böyle cıktı

2 tane yaptım yarın doktora gidicem kan vermeye cok sevinmiştim yorumları görünce ağlayasım geldi yok yok hasta oldum da bitti sonra ilişki oldu bi denim bakim dedim böyle cıktı
Doktora gerek yok ya erkenden sağlık ocağına gidin ya da özel hastanelerde vezneden sadece gebelik testi ödeyebiliyorsunuz muayeneye gerek yok
Gitseniz de bişey çıkmaz zaten hamile olsanız bile.

Doktora gerek yok ya erkenden sağlık ocağına gidin ya da özel hastanelerde vezneden sadece gebelik testi ödeyebiliyorsunuz muayeneye gerek yok
Gitseniz de bişey çıkmaz zaten hamile olsanız bile.
Sağlıklı ocağına gidicem kızımda adetim 3 gün gecmişti kıpkırmızı çıkmıştı suanki de adetim bitti bir hafta sonra teste böyle cıktı

Evet bu testler pik bugün ve sonraki iki günü değerlendiriin

Adetim bitti 7 gün oldu biteli teste silik cizgi cıktı acaba dogrumudur 1. Teste belirgin 2. Teste silik cıktı bu ayın 8 de adet oldum 14 de bitti test yapim dedim böyle cıktı
Merhaba
Yerleşme kanaması olmuş olabilir. Diğer türlü biraz imkansıza yakın çünkü. Bir önceki adet tarihinizi hatırlıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…