Adetim bitti 7 gün oldu biteli teste silik cizgi cıktı acaba dogrumudur

Ay çok merak ettim eğer hamileysen yani test yalancı pozitif vermediyse kaç haftalık hamilesin diye :))
Gönlüne göre olsun inşallah
2 tane yaptım o attığım resim öyle cizgi cıktı kan verdim sağlık ocağına bugun ama e napızdan bakıyorum hala cıkmamıs sonuc inşallah vardır yaa

2 tane yaptım o attığım resim öyle cizgi cıktı kan verdim sağlık ocağına bugun ama e napızdan bakıyorum hala cıkmamıs sonuc inşallah vardır yaa
Ay canım inşallah
Şimdi fotoğrafa baktım birinde daha belirgin çıkmıs. Kan testi sağlık ocağında verdiysen sabahtan cıkar diye düşünüyorum , yaz mutlaka :)

Adetim bitti 7 gün oldu biteli teste silik cizgi cıktı acaba dogrumudur 1. Teste belirgin 2. Teste silik cıktı bu ayın 8 de adet oldum 14 de bitti test yapim dedim böyle cıktı
Bugün ayın 20’si. Daha 12. ya da 13. döngü günündesiniz. Regl akışı varken yumurtlama olmamalı. Geçen aydan mı gebe kaldınız acaba? Ama o zaman da silik değil baya çıkardı çizgi. Hadi çok erken olsa 15’inde yumurta salınsq, 1-3 güne döllenme, ilerleme olmalı. Kana geçmesi için baya hızlı süreç. Kasık ağrılarınız yumurtlama belirtisi olabilir mi? Test markanız nedir

Kaç günde bir regl oluyorsunuz, ve kaç gün sürüyor regljnjz ona göre yumurtlama gününüzü hesaplayn Allah nasip eder
7 gün oluyorum adet bu ayın 8 de oldum gecen ayda 8 de oldum bakalım olmazsa sıkıntı var digcem artık bende

Ben de ortalama 30 günde bir oluyorum , benim de yedi gün sürüyor Sizin de tahmini olarak yumurtlama tarihiniz 23 24 Kasım aralığı. 23 24 25 kasimi degerlendirirsenz hamile kalma şansınız çok yüksek. Bir de testi erkenden yapmayin sizin test yapma tarihiniz bir dahaki ayın 8. Yani 8 Aralık şuan yumurtlama haftasindasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…