- 26 Kasım 2023
- 8
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi Zeynep Drlnk
-
Merhaba benim de adetim 11 güm gecikti idrar negatif sizce kanda cıkar mı ? Yada bidaha ne zaman tekrarlamalıyım testiMerhaba bazen geç döllenme olabilir.
Kesin kanda çıkar
Kanda kesin çıkarMerhaba benim de adetim 11 güm gecikti idrar negatif sizce kanda cıkar mı ? Yada bidaha ne zaman tekrarlamalıyım testi
Bugun son kez yapıcam idrar olmadı yarın gidip kan vericem canımKanda kesin çıkar
Sonuç nedir canımMerhaba bende aynı durumu yaşıyorum. Adetim düzenli ve genelde 2 gün erken olurum. Gecikmenin 3.günü bugün idrar testi negatif çıktı birazdan kan vereceğim ama biraz korkuyorum. İlk defa adetim gecikiyor bir kimyasal gebeliğim var onu adete 2 gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim. İlk defa böyle bişey yaşıyorum. İnşallah pozitif çıkar testlerimiz. Bu durumu yaşayan varsa tecrübelerini dinlemek isterim
Ultrasonda baktı sağda 22 mm çatlamamış yumurta var dedi değerlendirmek isterseniz değerlendirin dedi. Kanda verdim kan sonucu negatif. İlk defa adetim gecikti ve ilk defa böyle bişey yaşıyorum şaşkınımSonuç nedir canım
Benim bugün gecikmenin 6.gunu iki kere test yaptım bir şey çıkmadı yarın kan vereceğim bakalm her hangi bir belirtimde yokUltrasonda baktı sağda 22 mm çatlamamış yumurta var dedi değerlendirmek isterseniz değerlendirin dedi. Kanda verdim kan sonucu negatif. İlk defa adetim gecikti ve ilk defa böyle bişey yaşıyorum şaşkınım
Sonucunuz ne oldu acaba benim de 7.gün gecikmenin bugünBenim bugün gecikmenin 6.gunu iki kere test yaptım bir şey çıkmadı yarın kan vereceğim bakalm her hangi bir belirtimde yok
7.gunu kan verdim negatif 1.20 ama hala adet olmadım bugün 10.gun geç döllenme olmuştur inşallah tek umudum oSonucunuz ne oldu acaba benim de 7.gün gecikmenin bugün
Benimde aynı inşallah geç dollenme olmuştur ikimizin de ben çarşamba tekrar kan vericem.. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah iyi düşün iyi olsun :)7.gunu kan verdim negatif 1.20 ama hala adet olmadım bugün 10.gun geç döllenme olmuştur inşallah tek umudum o
Ben bir hafta bekleyeceğim canm bana haber et bende yazarım mutlakaBenimde aynı inşallah geç dollenme olmuştur ikimizin de ben çarşamba tekrar kan vericem.. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah iyi düşün iyi olsun :)
Tamam canım inşallah güzel sonuçlar alırız :))Ben bir hafta bekleyeceğim canm bana haber et bende yazarım mutlaka
Benimde gecikmenin 9.günü bana da dua edin inşallah geç döllenmedirBen bir hafta bekleyeceğim canm bana haber et bende yazarım mutlaka
Benimde gecikmenin 9.günü bana da dua edin inşallah geç döllenmedirTamam canım inşallah güzel sonuçlar alırız :))
İnşallah7.gunu kan verdim negatif 1.20 ama hala adet olmadım bugün 10.gun geç döllenme olmuştur inşallah tek umudum o
İnşallah canım rabbim isteyen her kese nasip etsin sana da dua ederiz güzel haber alıriz inşallah hepimiz :)Benimde gecikmenin 9.günü bana da dua edin inşallah geç döllenmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?