- 22 Ekim 2022
- 863
- 310
- 33
- Konu Sahibi Zeynep Drlnk
-
Amiinn inşallahyarın sabah idrar testi yapacağım pazartesi doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum
Merhabalar hanımlar benim adetime 14 gün var bu ay yunurtlama testlerim hep pozitifti şüphelendim ve öğlen hafif bi kanama başlayınca test yaptım test pozitif kanama yerleşme kanaması mıdır sizce yoksa düşük mü yapıyorumYa inşallah hamiş sindir.rabbim gönlüne göre versin bekle bakalım biraz daha bazı kadınlar da beta negatif çıkıp 1 hafta sonrası tekrarlanan beta da pozitif ı gören varmış.
Bunu anlamak için kan vermek lazım sonrasında 2 gün sonra kan verip artışa bakmak lazım en doğru sonucu bu şekilde alırsınız Rabbim gönlünüze göre versin inşallahMerhabalar hanımlar benim adetime 14 gün var bu ay yunurtlama testlerim hep pozitifti şüphelendim ve öğlen hafif bi kanama başlayınca test yaptım test pozitif kanama yerleşme kanaması mıdır sizce yoksa düşük mü yapıyorum
Yerleşme kanamasıymış sanırım kesildi kanama çok şükürBunu anlamak için kan vermek lazım sonrasında 2 gün sonra kan verip artışa bakmak lazım en doğru sonucu bu şekilde alırsınız Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Kanama bi duruyor bi başlıyor yine hayırlısı olsun Allah nasip eder inşallahBunu anlamak için kan vermek lazım sonrasında 2 gün sonra kan verip artışa bakmak lazım en doğru sonucu bu şekilde alırsınız Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
İnşallah öyledir benimde aynı gün hatta bir iki saatte 4 5 damla kahverengi lekem oldu dün sabah evde test yaptım tek çizgi çıktı doktora gideceğim kan verip ultrasonla baktıracağımYerleşme kanamasıymış sanırım kesildi kanama çok şükür
İnşallahKanama bi duruyor bi başlıyor yine hayırlısı olsun Allah nasip eder inşallah
Benin testi pozitifti dün acile gittim kanama devam ediyor hala 91 çıktı bugün yine verdi kan 128 çıktı yükselmiş ama hala kanamam var hem de baya çok kanama anlayamadım ne olduğunuİnşallah öyledir benimde aynı gün hatta bir iki saatte 4 5 damla kahverengi lekem oldu dün sabah evde test yaptım tek çizgi çıktı doktora gideceğim kan verip ultrasonla baktıracağım
Umarım sağlıklı bir gebelik olur sağlıkla kucağınıza alırsınızBenin testi pozitifti dün acile gittim kanama devam ediyor hala 91 çıktı bugün yine verdi kan 128 çıktı yükselmiş ama hala kanamam var hem de baya çok kanama anlayamadım ne olduğunu
Amin inşallahUmarım sağlıklı bir gebelik olur sağlıkla kucağınıza alırsınız
Rica ederimAmin inşallahteşekkür ederim
Yerleşme kanaması benim çok az gelmişti peçeteyi sürünce pembemsi az birşey de kilodumda eğer sizin fazla ise mutlaka doktora görünün derim.Merhabalar hanımlar benim adetime 14 gün var bu ay yunurtlama testlerim hep pozitifti şüphelendim ve öğlen hafif bi kanama başlayınca test yaptım test pozitif kanama yerleşme kanaması mıdır sizce yoksa düşük mü yapıyorum
Kadın doğuma gözüktünuz mü? Acaba üstüne görme ola bilir mi? Acil de pek bakmıyorlar kadın doğuma gitmediyseniz aksatmayin derim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenin testi pozitifti dün acile gittim kanama devam ediyor hala 91 çıktı bugün yine verdi kan 128 çıktı yükselmiş ama hala kanamam var hem de baya çok kanama anlayamadım ne olduğunu
Bugün kontrolüm var merakla bekliyorum ben de sonuç ne olacak diyeKadın doğuma gözüktünuz mü? Acaba üstüne görme ola bilir mi? Acil de pek bakmıyorlar kadın doğuma gitmediyseniz aksatmayin derim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba şimdi okudum yorumlarınızı da merak ettim hamile misiniz. Benimki sekiz gün gecikti iki defa tes yaptım negatif kan testi için yarın gideceğimBenimde gecikmenin 9.günü bana da dua edin inşallah geç döllenmedir
Merhaba canım nasılsın seni merak ettim güzel haber almayı umut ederek yazayım dedim var mı bir gelişme sende :)Rica ederim
Hala adet olmadım 2.adet tarihim 29 aralıktı oda geçti bekliyorum biran önce adet olmak istiyorum artıkMerhaba canım nasılsın seni merak ettim güzel haber almayı umut ederek yazayım dedim var mı bir gelişme sende :)
Malesef hamile değilim hala adet olmadım doktor olursun dedi ilaçta vermedi bekliyorum inşallah siz hamilesinizdirMerhaba şimdi okudum yorumlarınızı da merak ettim hamile misiniz. Benimki sekiz gün gecikti iki defa tes yaptım negatif kan testi için yarın gideceğim
sen bence bir doktora gözük hamile değilsen hamile kalma olasılığını da yitirirsin biran önce reglini düzene sokman lazım bebeğim inşallah hamilesin dir ama değilsen de doktora hamile kalmak istediğini söyle polikistik teshisi koysalar da hamile kala biliyorsun tedaviyle benim doktorum 1 ay da sağolsun gebeligimi sağlamıştı yumurta geliştirip çatlama iğnesi yaptı 14 gün sonra hamile kalmıştım mutlaka gözük birde onlar yumurtanın gelişimine göre hesaplıyor ilişki saatini ve tarihini bile sana söylüyor tutma olasılığı artıyor ihmal etmeHala adet olmadım 2.adet tarihim 29 aralıktı oda geçti bekliyorum biran önce adet olmak istiyorum artık
Adet oldum çok şükür 3.günüm bugün doktora da gittim öncesinde ilaç verdi. Bugünde gittim hormon tahlillerimi verdimsen bence bir doktora gözük hamile değilsen hamile kalma olasılığını da yitirirsin biran önce reglini düzene sokman lazım bebeğim inşallah hamilesin dir ama değilsen de doktora hamile kalmak istediğini söyle polikistik teshisi koysalar da hamile kala biliyorsun tedaviyle benim doktorum 1 ay da sağolsun gebeligimi sağlamıştı yumurta geliştirip çatlama iğnesi yaptı 14 gün sonra hamile kalmıştım mutlaka gözük birde onlar yumurtanın gelişimine göre hesaplıyor ilişki saatini ve tarihini bile sana söylüyor tutma olasılığı artıyor ihmal etme
Cok sukur ben de daha olmadim tarlusal kullandim bugun 3 gun biteli ama tik yok yaAdet oldum çok şükür 3.günüm bugün doktora da gittim öncesinde ilaç verdi. Bugünde gittim hormon tahlillerimi verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?