Adetim gecikti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dalga geçilecek birşey olduğunu düşünmüyorum herkesin başına gelebilecek bişey bu
Herkesin başına gelecek birşey değil biraz aklı çalışan insan dondan hamile kalmıyacağını eczaneden gebelik testi alınca sistemde görünmiceni bilir

Konudan da anlıyacağımız üzere biraz çalışmıyor galiba kafanız şaka mı yapıyorsun?
Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır hanımefendi bende burda öğrenmeye çalışıyorum her gün aldığım veya yaptırdığım bişey değil sonuçta bilmem normal değil mi

Herkesin başına gelecek birşey değil biraz aklı çalışan insan dondan hamile kalmıyacağını eczaneden gebelik testi alınca sistemde görünmiceni bilir
Yardımcı olmayacak bu şekilde konuşmaya devam edecekseniz siz ve sizin gibiler cevap vermesin daha iyi

İlk defa böyle bişey yaşadım ve ilk defa bu sorulara bu cevaplara mecbur kaldım
Zaten herkes hergün yaşamıyor, eczaneye gidip reçetesiz ağrı kesici alırken sisteme düşmüyor da bu mu düşecek?
Valla senin için söylüyorum 23 yaşında yazıyor profilde, böyle olmaz. Gebe mebe değilsin zaten de git bir test al için rahat etsin. Daha da bulaşma bu sürtünme işlerine

Birde herşeyi yaşayıp sonra bakireyim vs gibi söylemler çok saçma geliyor
Herşeyi fln yaşamadım bakireliğim bozulmamışken ilk mesajımı düzgün okusaydınız şuan bunu diyor olmazdınız bakire değilim mı diyecem ne diyosun sen

Zaten herkes hergün yaşamıyor, eczaneye gidip reçetesiz ağrı kesici alırken sisteme düşmüyor da bu mu düşecek?
Valla senin için söylüyorum 23 yaşında yazıyor profilde, böyle olmaz. Gebe mebe değilsin zaten de git bir test al için rahat etsin. Daha da bulaşma bu sürtünme işlerine
Tamam teşekkür ederim

Sonra ben basbakire deyince gülüyorsunuz, alın işte yine basbakire bı kızımız.
Ne kadar bu şekilde bakıyor olsanız da bakireyim ve 10 yıldır konuştuğum ciddi düşündüğüm çocukla evleniyor olmam da buna yeterli bir cevaptır bazıları gibi herkese mavi boncuk dağıtıp her yerde fing atanlarla kendimi bir tutmuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X