Yarın sabahta yapayımKanla pekistir bence cnm.artik kesinleşmiştir varsa
Kız silkk hemen çıkıyorsa kesin vardır daha minik olduğu için silik cikiyodur bence yoksa her test te silik cikarmi hiçYarın sabahta yapayım
Kız yaptım testi 2 dakika olmamıştır bunu çekeli hemen çektimKız silkk hemen çıkıyorsa kesin vardır daha minik olduğu için silik cikiyodur bence yoksa her test te silik cikarmi hiç
Belli olmuyor burda çok karanlık çıkmış tabi sen daha iyi gorursunKız yaptım testi 2 dakika olmamıştır bunu çekeli hemen çektim
Artık çok sıkıldım yemin ederim şu cuma bi gelseBelli olmuyor burda çok karanlık çıkmış tabi sen daha iyi gorursun
Beklemek çok zor birseyy ya.bende hala olmadım 5 gün gecikme ama benim umudum yok.sadece bekliyorum geleceği gunuArtık çok sıkıldım yemin ederim şu cuma bi gelse
Benimde yok canım bütün Umutlarım bittiBeklemek çok zor birseyy ya.bende hala olmadım 5 gün gecikme ama benim umudum yok.sadece bekliyorum geleceği gunu
Neden daha cuma gelmedikiBenimde yok canım bütün Umutlarım bitti
Al bugün yine yaptım bi görüyorum bi görmüyorumNeden daha cuma gelmediki
Ben körüm galiba hiç birşey görmüyorum uzgunumAl bugün yine yaptım bi görüyorum bi görmüyorum
İnan artık bende hiçbir şey hissetmiyorum üzülmeBen körüm galiba hiç birşey görmüyorum uzgunum
Kız sen daha olmadinmi çok ilgnc gercekten acaba Ayşe'nin durumu neKizlar asmina Ayşe durum ne sizde.ayse bugün cuma naptın bakımbenim adet hala grlmedi 7 gün gecikme.ama sabah test yine negatif.suan ama sol gogsumu sanki kopariyolar yerinden.tmm biliyorum hamile değilim ama niden Allah'ım niden adet olmuyorum
Aysecim bugün cuma,İnan artık bende hiçbir şey hissetmiyorum üzülme
Yok cnm olmadım ama sonradan silik çizgi çıkıyor sabah yaptım negatif ti akşam eve geldim silik çizgi ciktiKız sen daha olmadinmi çok ilgnc gercekten acaba Ayşe'nin durumu ne
Testlerde kururma çizgisi olabiliyor aynı testse baktığın büyük ihtimalle kuruma çizgisidrYok cnm olmadım ama sonradan silik çizgi çıkıyor sabah yaptım negatif ti akşam eve geldim silik çizgi cikti
Gebelik testi yine negatifAysecim bugün cuma,naptın kız varmı gelen giden
Kız bı doktora goruneydin yaGebelik testi yine negatif
Göründüm kız tarlusal verdi kist filan hiçbir şey yokKız bı doktora goruneydin ya
Hmmm kan testi yaptılar mı pekiGöründüm kız tarlusal verdi kist filan hiçbir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?