Asmina devam ediyormu kanaman yoksa kesildimiWalla benim şimdiye kadar hiç yerleşme kanaması vs olmadı hiç bilmyrmki bugün tamda günüm aslında amann hiç boşuna kendimi kandirmim bence
Biraz biraz geliyor canim ya zaten bildgn adet kanaması gibi sende durumlar nasilAsmina devam ediyormu kanaman yoksa kesildimi
Ben yine test yaptım şansıma test bozuk çıktıBiraz biraz geliyor canim ya zaten bildgn adet kanaması gibi sende durumlar nasil
Çok ilginç gerçekten peki adet belirtisi vs yokmuBen yine test yaptım şansıma test bozuk çıktısonra bir daha yaptım silik çizgi bile yok.ama benim karnım çok şişti patlamak üzereyim Allah'ım kız bildiğin 7 aylık hamile gibiyim ya ben
Valla adet belirtisini unuttum o neydi kızÇok ilginç gerçekten peki adet belirtisi vs yokmu
Çok takma beklemeeye devamValla adet belirtisini unuttum o neydi kızara ara ağrım oluyor olcam gibide ama benimle inatlasacak gibide
Cumaya 7 gün gecikme oluyor ozaman kan vercem gidipÇok takma beklemeeye devambikac güne gelmezse ozman huylan
En garantisi kan zaten şuan versen bile belli olur yani testler çok sitres yapıyor insan da ama kan sonucunun yanlma payı yokCumaya 7 gün gecikme oluyor ozaman kan vercem gidip
Artık var yada yok zamanla gorcez bozuk olan teste ikinci silik çizgi çıkmış allam yaEn garantisi kan zaten şuan versen bile belli olur yani testler çok sitres yapıyor insan da ama kan sonucunun yanlma payı yok
Kan verdim kizlar negatif çıktı.gelen giden yok bende galiba dahada gebelik olmazArtık var yada yok zamanla gorcez bozuk olan teste ikinci silik çizgi çıkmış allam yahangisi bozuk şimdi gelde inan yani
Kan verdim kizlar negatif çıktı.gelen giden yok bende galiba dahada gebelik olmaz
Doktorla görüştüm.10.15 gün bekleyelim dedi.hala olmazsan tekrar tahlil yapıp adet dokturucu veriirm dedi bakalım bekleyip gorucezOzman yoktur kesin adeti bekleye devam
Aman o adet söktürücüyu hiç kullanma zaten okdr zaman icerisinde olursunDoktorla görüştüm.10.15 gün bekleyelim dedi.hala olmazsan tekrar tahlil yapıp adet dokturucu veriirm dedi bakalım bekleyip gorucez
Canım bende hiç kullanma taraftarı değilim.okadar hormonu vücuda sokmaya gerek yok.hem çok ağrılı ve çok kanamalı oluyor ozaman.illaki olurum ozamana.Aman o adet söktürücüyu hiç kullanma zaten okdr zaman icerisinde olursun
Walla canim hiç kullanmadım benmki erken gelir geç gelmezCanım bende hiç kullanma taraftarı değilim.okadar hormonu vücuda sokmaya gerek yok.hem çok ağrılı ve çok kanamalı oluyor ozaman.illaki olurum ozamana.
Kizz ayseee sesin cikmiyor ne durumdasınYarın dışarı çıkacam alayım bi test
Bugün akşam üzer yaptığım test yarın sabah az da olsa gözle görülür bi gözükme olmazsa benden ümidi kesinKizz ayseee sesin cikmiyor ne durumdasın
Hakikaten nerde Ayşe ne durumda test falan yaptimi acaba silik çizgi diyorduWalla canim hiç kullanmadım benmki erken gelir geç gelmezama çok iyi şeyler duymadım o söktürücü hakkında acaba Ayşe'nin durumu ne sesi yok hiç
Hala silik çizgi devam ediyor yarın sabah eğer gözle görecek kadar az da olsa belirgin olmazsa testler hep yalanHakikaten nerde Ayşe ne durumda test falan yaptimi acaba silik çizgi diyordu
Kanla pekistir bence cnm.artik kesinleşmiştir varsaHala silik çizgi devam ediyor yarın sabah eğer gözle görecek kadar az da olsa belirgin olmazsa testler hep yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?