Öyle bir heyecan yaptinki benim olsa bukadar heyecanlanirdimKız elimde test yok valla olsa yapacam
Yarın dışarı çıkacam alayım bi testÖyle bir heyecan yaptinki benim olsa bukadar heyecanlanirdim
Hadi hayırlı haberlerle gel insallahYarın dışarı çıkacam alayım bi test
Kız ben sırf test için gidip geldim sabah sabahYarın dışarı çıkacam alayım bi test
o kadar haklı bir yorum ki buMerhaba asmina memnun oldum.test süresi hakkında herkes başka birsry söylüyor.kimisine göre ilk 30 dakika bile geçerli.hatta o gün bir arkadasimla görüştüm.benim ilk hamileligimde silik test saatler sonra ortaya çıktı dedi ve o ay hamileydi.inadinnakli çok karışıyor.bendede bu ay tüm belirtiler vardı.kesin hamileyim diyordum ama iki gün gecikme ve negatif teste rağmen acaba kan testi versemmi diyorum.okadar değişik yorumlar gordumki.adetinin üstünden 15.20 gün geçmiş ne kan ne idrarda pozitif görmüş ama hamileyim diyor.simdi gelde çok işin icinden
adet öncesi renksiz bir sıvı akıntı geldi mi ? geliyosa adetiniz geliyodurMerhabalar.5 aylık evliyim bizde çocuk istiyoruz.acikcasi ilk kez yazıyorum.stresten kafayı yemek üzereyim.hem benimle aynı sorunu yaşayan bebek sahibi olmak isteyen yeni arkadaslarla tanisirim diye hemde birlikte süreci takip edip dertleşmek için konuyu açtım.grcen ay 16 oldum bu ay 14 olmam lazim.iki gün geçti adetim.cuma günü test yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı.bu sabah işe negatif yani saatler sonra bile silik çizgi çıkmadı.acaba hala beklemelimiyim.hala hamile olma ihtimalim varmı.yarin kan versemmi diyorum.siz ne dersiniz
Şeffaf uzayan bir akıntı geldi halada geliyoradet öncesi renksiz bir sıvı akıntı geldi mi ? geliyosa adetiniz geliyodur
Ben şimdi kan vermeye gittim ama geç kalmışım sabah 11 kadar veriliyormuş dönerken boş donmim dedim 5 tanede test aldım.bu bebetime test 10 TL mi.cok ucuz sadirdimKız ben sırf test için gidip geldim sabah sabah
Bir kaset test var birde erken gebelik testi.erken gebelik testi kaset teste nazaran daha erken belirti veriyormuş ama doğru sonuç vermiyor diyenlerde gördüm.o kadar haklı bir yorum ki buvallahi artık delirmek üzereyim
beynim de sürekli oyunlar oynuyor
bir de bir şey sorucam, kaset testle normal testler arasında ne fark var acaba
yani bazen kızlar yazıyor gurupta kaset test dene diye, ben anlamıyorum hangisi hangisi
regliniz gelir o zaman tahminimceŞeffaf uzayan bir akıntı geldi halada geliyor
Gelsin onada razıyım yeterki bu belirsizlik bitsin yaregliniz gelir o zaman tahminimce
Benim geldi geliyor kizlar az önce lavaboda az buçuk gelir gibi olduGelsin onada razıyım yeterki bu belirsizlik bitsin ya
Aman gidemem bu yaptın mı test yoksaKız ben sırf test için gidip geldim sabah sabah
EvetttAman gidemem bu yaptın mı test yoksa
Hadi bakalım hosgelmis sefa getirmişBenim geldi geliyor kizlar az önce lavaboda az buçuk gelir gibi oldu
Kız atsana resminiEvettt
Hicbisey cikmadiki bildiğin negatif yaniKız atsana resmini
Yaaa olsun kız belki devamı gelmez az bi bekleHicbisey cikmadiki bildiğin negatif yaniüstüne bide ufaktan gelemeye başladı benimkiler
Dur cnm bi sakın belki yerleşme kanaması.benim hesabıma göre senin adetin daha geçmedi.yerlesmede olabilirHicbisey cikmadiki bildiğin negatif yaniüstüne bide ufaktan gelemeye başladı benimkiler
Walla benim şimdiye kadar hiç yerleşme kanaması vs olmadı hiç bilmyrmki bugün tamda günüm aslında amann hiç boşuna kendimi kandirmim benceDur cnm bi sakın belki yerleşme kanaması.benim hesabıma göre senin adetin daha geçmedi.yerlesmede olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?