İlk fotoda belirgin gördüm sankiKoyayım
Ya güvenmiyorum işte cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecekİlk fotoda belirgin gördüm sankiilk dklarda ciktysa bu bence vardir
El mahkum diyosunKız ne sabretmesi hergün test yapıyorum adetin geçtiği 5. Gün kan negatif o günden itibaren 8 gün daha geçti hala tık yok
Başka illerdeki fiyatlara baktım baya baya fark var.ama ortalama 35 bin olucakTüp bebek baya maliyetli galiba dimi öyle biliyorum
Cumaya kadar beklicen yani walla iyi sabirlisinYa güvenmiyorum işte cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecek
Ooo çok iyi ozman benim arkadaşım üç kere yaptı her dafsinda baya baya para gitti ya tek seferlik yaklaşık 60 bin filanBaşka illerdeki fiyatlara baktım baya baya fark var.ama ortalama 35 bin olucak
Üzgünüm ama ben göremedim ya.ama gören oldu inşallah vardır .tabi fotodan anlamak zor oluyor.Koyayım
Cnm İstanbul'da bahçeli var cem hoca ona gidesim var benim ama hem fiyat çok uçuk hemde en iyi ihtimale 20 gün sürse o süreç olduğum yerden git gel git gel 70 bin lirayı bulacak ve sürekli uçakla gidip gelmek beni yorar.en son yaşadığım şehirde doktor var onu çok met eden oldu hem yakın bana onda başlamak istiyorum.tuo bebek konsuunda başarılı bir isimOoo çok iyi ozman benim arkadaşım üç kere yaptı her dafsinda baya baya para gitti ya tek seferlik yaklaşık 60 bin filan
Kız beklemeyip ne yapayımCumaya kadar beklicen yani walla iyi sabirlisin
Bn gördüğüm halde inanmıyorumÜzgünüm ama ben göremedim ya.ama gören oldu inşallah vardır .tabi fotodan anlamak zor oluyor.
Walla ben olsam catlardim bilmemKız beklemeyip ne yapayım
Aysecim seni görünce moralim yerine geldi ben kendimi bilirdim ama sen benden daha heyecanlı çıktınKız beklemeyip ne yapayım
Az önce eşimle aynı şeyi konuştuk.karar verdik adet olunca gidiyoruz diye.sonra da ya transfer aşamasına kadar kendiliginden olursa biz yine devam edelim gün asiiriya diye karar aldık.ama sanki bana nasılsa normal yoldan olmuyor tüp bebekle inşallah olacak psikolojisine girdikya sanki bu ay olacakmış gibi his oluştu içimdeTabiki iyi arastrmani yap doktor çok önemli. Kız tüp bebek tedavi aşamasında bile çok hamile kalan oldu bakarsın sende onlardan biriolursun
Heh işte genelde öyle düşündükleri için saliyolar rahat bırakıyorlar öyle oluyor die dusunuyorum bendeAz önce eşimle aynı şeyi konuştuk.karar verdik adet olunca gidiyoruz diye.sonra da ya transfer aşamasına kadar kendiliginden olursa biz yine devam edelim gün asiiriya diye karar aldık.ama sanki bana nasılsa normal yoldan olmuyor tüp bebekle inşallah olacak psikolojisine girdikya sanki bu ay olacakmış gibi his oluştu içimde
Laboquick mi ne varya oğlumu onunla öğrendim bu testler hep farklı markaların o yüzden inanmıyorumWalla ben olsam catlardim bilmemtestini yenile erken gebelik testi varya onlardan yap bide
Kız cumayı bekleyelim hep beraber ama birşey söylüyüm mü hafif hafif kaşık ağrılarım varAysecim seni görünce moralim yerine geldi ben kendimi bilirdim ama sen benden daha heyecanlı çıktın
Way arkadaş yaa ne üşengeç çıktın sende tabi ikinci olucak ya ondan belkide sendeki bu rahtlikLaboquick mi ne varya oğlumu onunla öğrendim bu testler hep farklı markaların o yüzden inanmıyorumaslında yarın gidip bi kan versem olur sağlık ocağında aman neyse boşver kim gidecek
Aslında bunu yapabilirim ama migren tutugunda ilaç almam gerekiyor işte o noktada ya varsa zarar verirse diyorum orda kopuyor işteHeh işte genelde öyle düşündükleri için saliyolar rahat bırakıyorlar öyle oluyor die dusunuyorum bendemadem tüp bebeğe baslicaksin kafaya hiç takma çok ciddiyim o aşamada da kafanın rahat olması çok önemli çünkü boşu boşuna sitrese sokma kendini
Yok kız ilk gittiğimde çok hevesli gittim tamam mı adetten sonraki 5. Gün negatif geldi ya çok üzüldüm hevesim kırıldıWay arkadaş yaa ne üşengeç çıktın sende tabi ikinci olucak ya ondan belkide sendeki bu rahtlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?