Gebeliğe Hazırlık Adetim iki gün geçti test negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo çok iyi ozman benim arkadaşım üç kere yaptı her dafsinda baya baya para gitti ya tek seferlik yaklaşık 60 bin filan
Cnm İstanbul'da bahçeli var cem hoca ona gidesim var benim ama hem fiyat çok uçuk hemde en iyi ihtimale 20 gün sürse o süreç olduğum yerden git gel git gel 70 bin lirayı bulacak ve sürekli uçakla gidip gelmek beni yorar.en son yaşadığım şehirde doktor var onu çok met eden oldu hem yakın bana onda başlamak istiyorum.tuo bebek konsuunda başarılı bir isim

Tabiki iyi arastrmani yap doktor çok önemli. Kız tüp bebek tedavi aşamasında bile çok hamile kalan oldu bakarsın sende onlardan biriolursun

Tabiki iyi arastrmani yap doktor çok önemli. Kız tüp bebek tedavi aşamasında bile çok hamile kalan oldu bakarsın sende onlardan biriolursun
Az önce eşimle aynı şeyi konuştuk.karar verdik adet olunca gidiyoruz diye.sonra da ya transfer aşamasına kadar kendiliginden olursa biz yine devam edelim gün asiiriya diye karar aldık.ama sanki bana nasılsa normal yoldan olmuyor tüp bebekle inşallah olacak psikolojisine girdikya sanki bu ay olacakmış gibi his oluştu içimde

Heh işte genelde öyle düşündükleri için saliyolar rahat bırakıyorlar öyle oluyor die dusunuyorum bende madem tüp bebeğe baslicaksin kafaya hiç takma çok ciddiyim o aşamada da kafanın rahat olması çok önemli çünkü boşu boşuna sitrese sokma kendini

Walla ben olsam catlardim bilmem testini yenile erken gebelik testi varya onlardan yap bide
Laboquick mi ne varya oğlumu onunla öğrendim bu testler hep farklı markaların o yüzden inanmıyorum aslında yarın gidip bi kan versem olur sağlık ocağında aman neyse boşver kim gidecek

Laboquick mi ne varya oğlumu onunla öğrendim bu testler hep farklı markaların o yüzden inanmıyorum aslında yarın gidip bi kan versem olur sağlık ocağında aman neyse boşver kim gidecek
Way arkadaş yaa ne üşengeç çıktın sende tabi ikinci olucak ya ondan belkide sendeki bu rahtlik

Aslında bunu yapabilirim ama migren tutugunda ilaç almam gerekiyor işte o noktada ya varsa zarar verirse diyorum orda kopuyor iştebirde oooo görümcem annem benden iyi biliyor adet gunumu.hergun ariyolar oldunmu adet falan.kaynanam desen sürekli rüyasında görüyor erkek çocuk battaniye dokudum falan dedik ve ister istemez takip ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…