Dış gebelik canım kürtaj oldum beta takibine gidiyorum iğne vurulmadim kendiliğinden düşebilir dedi doktor bakalım sende durumlar nasilCanım Naptın değer yükseldi mi tekrar kam verdin mi durumlar nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dış gebelik canım kürtaj oldum beta takibine gidiyorum iğne vurulmadim kendiliğinden düşebilir dedi doktor bakalım sende durumlar nasilCanım Naptın değer yükseldi mi tekrar kam verdin mi durumlar nasıl?
Çok geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bu ilk gebeliğin miydi? Ben de kasımda kürtaj olmuştum boş gebelikten. Bu pazartesi gidicem bakalım ne diyecek doktor keseyi gördük ama henüz bebek görülmedi kalp atısı falan da duyulmadı bekliyorum.Dış gebelik canım kürtaj oldum beta takibine gidiyorum iğne vurulmadim kendiliğinden düşebilir dedi doktor bakalım sende durumlar nasil
Teşekkürler canımKızlar benimkinede bakarmisiniz adete 4 kala ve 1gun kala testler üsteki 4kala yaptığım altaki 1gun kala olan sanırım gittikçe koyulasiyor tek olan bir gün kala yaptigim
Sizin tam sınırda çıkmış olabilir de olmayabilir de adet gecikmesinden sonra tekrarlayın benceKızlar bugün kan testi verdim değer 5 çıktı sizce gebelik varmı testlerde görünüyor ama adet olmadım bugün olmam gerekti kimyasal değildir demi bana cevap yazarsanız sevinirim korkmalimiyim
Evet canm varmış ama iki gün sonra bidaha yaptiracam bugün adet günüm olduğu için düşük çıkmış iki gün sonra bidaha gel dedi doktor şu durumda pozitif dedi ama işte iki gün sonra yükselmeye bakacak doktorSizin tam sınırda çıkmış olabilir de olmayabilir de adet gecikmesinden sonra tekrarlayın bence![]()
İnşallah sıkıntısız güzel olur her şeyEvet canm varmış ama iki gün sonra bidaha yaptiracam bugün adet günüm olduğu için düşük çıkmış iki gün sonra bidaha gel dedi doktor şu durumda pozitif dedi ama işte iki gün sonra yükselmeye bakacak doktor
İnşallah cnm çok teşekkür ederim Allah'ım kimsenin kucağını boş birakmasinİnşallah sıkıntısız güzel olur her şeyHayırlı olsun
Gayet belirgin çıkmış daha başında olduğu için beta böyle düşük zamanla artacaktırTest de böyle çıkmıştı zaten Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah cnmGayet belirgin çıkmış daha başında olduğu için beta böyle düşük zamanla artacaktır