• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 1 gün kala

Dış gebelik canım kürtaj oldum beta takibine gidiyorum iğne vurulmadim kendiliğinden düşebilir dedi doktor bakalım sende durumlar nasil
Çok geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bu ilk gebeliğin miydi? Ben de kasımda kürtaj olmuştum boş gebelikten. Bu pazartesi gidicem bakalım ne diyecek doktor keseyi gördük ama henüz bebek görülmedi kalp atısı falan da duyulmadı bekliyorum.

Kızlar benimkinede bakarmisiniz adete 4 kala ve 1gun kala testler üsteki 4kala yaptığım altaki 1gun kala olan sanırım gittikçe koyulasiyor tek olan bir gün kala yaptigim

Eklentiler

• IMG_20250219_195430.webp
    IMG_20250219_195430.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20250219_164711.webp
    IMG_20250219_164711.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bugün kan testi verdim değer 5 çıktı sizce gebelik varmı testlerde görünüyor ama adet olmadım bugün olmam gerekti kimyasal değildir demi bana cevap yazarsanız sevinirim korkmalimiyim

Kızlar bugün kan testi verdim değer 5 çıktı sizce gebelik varmı testlerde görünüyor ama adet olmadım bugün olmam gerekti kimyasal değildir demi bana cevap yazarsanız sevinirim korkmalimiyim
Sizin tam sınırda çıkmış olabilir de olmayabilir de adet gecikmesinden sonra tekrarlayın bence 🥰

Sizin tam sınırda çıkmış olabilir de olmayabilir de adet gecikmesinden sonra tekrarlayın bence 🥰
Evet canm varmış ama iki gün sonra bidaha yaptiracam bugün adet günüm olduğu için düşük çıkmış iki gün sonra bidaha gel dedi doktor şu durumda pozitif dedi ama işte iki gün sonra yükselmeye bakacak doktor

Test de böyle çıkmıştı zaten Allah isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• IMG_20250219_164711.webp
    IMG_20250219_164711.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 45
Evet canm varmış ama iki gün sonra bidaha yaptiracam bugün adet günüm olduğu için düşük çıkmış iki gün sonra bidaha gel dedi doktor şu durumda pozitif dedi ama işte iki gün sonra yükselmeye bakacak doktor
İnşallah sıkıntısız güzel olur her şey 🥰Hayırlı olsun

Back
X