Cok dogru soyluyosunuz. Cok saolun valla rahatladmEderim tabiki Allah en kisa zamanda hayirli saglikli bir evlat nasib etsin ogluma hamile kalmam cok uzun zaman surdu tedaviler vs cok hirpalanmistim o yuzden sizi cok iyi anliyorum iyiliginiz icin yaziyorum oyle belirti vs hic beklemeyin siz kendinize duseni yapip rabbimin ol demesini bekleyin
Sanirim o kadar bekeleyecek sabrim yok bir gun gecerse bile hemen yapmayi dusunuyorumEn doğru sonucu adetin 10 gün geciktikten sonra alırsın.
Sanirim o kadar bekeleyecek sabrim yok bir gun gecerse bile hemen yapmayi dusunuyorum
Haklisiniz tesekkur edermCanım yapabilirsin tabii ki ama doğruluk oranı az. O kadar erken yaparsan olsa bile negatif çıkar. Çünkü onlar sende artan bir değere göre sonuç çıkarıyor. İdrarında pozitif çıkaracak kadar etken olmayacak..
Takmamak elde degilkiKendini sıkma akışına bırak inşallah hamilesindir. Allah nasip etsin.. Dua et bekle kafana hiç takma.
Takmamak elde degilkiyoksa ben de diorm kendimce dusunme bu kadar diyede iste bikere cok heveslenince :/
Evet oyle yapicam insallah gecikirde:)İnşallah olur canım sen kesin sonuç almak için regln gecikince hemen kan testi yaptır
Ahhhh istedgm cevap (diomusum) cok isterdimde herslde diger arkadaslarin onerisini dinleyip biraz daha bekliycem surda hepi topu 5 guncükkYap testi gitsin ben meraktan catlamamak için yaptım. Yarın yine yapcam
Kolay gelsin ben kendimi tuta tuta 4 gün kala tuttumAhhhh istedgm cevap (diomusum) cok isterdimde herslde diger arkadaslarin onerisini dinleyip biraz daha bekliycem surda hepi topu 5 guncükk
Evet malesefki oyle :/Bencede canım bekle zaten doktorlar bile adetin geçmesini bekle dyolar çünkü adet döneminden önce poZitif çıksa bile düşük ihtimali braz fazla negatife dönüşebilir
Insallah hayirli haberlerini aliriz ozman :)Kolay gelsin ben kendimi tuta tuta 4 gün kala tuttumgecikince bir daha yapcam
Canım benim hayrli olsun sağlıkla kucagina alırsin inşallah bebeğini ilk gebelikmicanım sabretmek ne demek çok ıyı bılırım bnde.sana bı tavsıyem var.benım adetıme 5 gün varken ovulasyon testi yaptım oylesıne,sonra baktım çift cızgı çkmş.ümitlendim tabı internette arastrdm bi çok kişi ovulasyon testı ıle onceden öğrenmiş.sabah bı heyecan ıle kalkıp gebelık testı yaptm hemde ole hassas olan değil yanı 3 tllik bişi.baktım 2. çizgi de bellı oluor.koşa koşa hastaneye gttım kan verdım ve az once hamıle oldugumu öğrendım.rabbım sanada nasıp etsın inşaalahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?