Adetime 5 gun var Test yapsammi ??

Cok dogru soyluyosunuz. Cok saolun valla rahatladm

Bence yap olmadığını düşünürsen adet olacaksan bile rahatlarsın varsa da çıkar belki erken döllenmedir Can'ım böylede stres yapmış olursun ben 1 hafta kala başlıyorum yapmaya olmadığını düşünüp rahatlıyorum hooop bi bakıyorum adet düzenim kaçmıyor 1-2 günlük oynama ile geliyor Can'ım Hakkı'nda hayırlsı

Sanirim o kadar bekeleyecek sabrim yok bir gun gecerse bile hemen yapmayi dusunuyorum

Canım yapabilirsin tabii ki ama doğruluk oranı az. O kadar erken yaparsan olsa bile negatif çıkar. Çünkü onlar sende artan bir değere göre sonuç çıkarıyor. İdrarında pozitif çıkaracak kadar etken olmayacak..

Kendini sıkma akışına bırak inşallah hamilesindir. Allah nasip etsin.. Dua et bekle kafana hiç takma.

Haklisiniz tesekkur ederm (

Kendini sıkma akışına bırak inşallah hamilesindir. Allah nasip etsin.. Dua et bekle kafana hiç takma.
Takmamak elde degilki yoksa ben de diorm kendimce dusunme bu kadar diyede iste bikere cok heveslenince :/

Bencede canım bekle zaten doktorlar bile adetin geçmesini bekle dyolar çünkü adet döneminden önce poZitif çıksa bile düşük ihtimali braz fazla negatife dönüşebilir

Yap testi gitsin ben meraktan catlamamak için yaptım. Yarın yine yapcam
Ahhhh istedgm cevap (diomusum) cok isterdimde herslde diger arkadaslarin onerisini dinleyip biraz daha bekliycem surda hepi topu 5 guncükk

Ahhhh istedgm cevap (diomusum) cok isterdimde herslde diger arkadaslarin onerisini dinleyip biraz daha bekliycem surda hepi topu 5 guncükk
Kolay gelsin ben kendimi tuta tuta 4 gün kala tuttum gecikince bir daha yapcam

ben de meraktan dayanamadım adetime 10 gün kala kan testi yaptırdım <2 diye bir değer çıktı, 5 gün kala erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi, 4gün sonra adet günüm ama sabredemiyorum

Valla canım yazdiklarindan yola cikiyorum bendee 3. ayimda hamile kalmistim şu an senin yasadigin belirtileri yaşadım ozelikle goguslerim hissetmistimde sanki adetime 1 hafta kala test yaptım pozitifti bnce bekleme bişi kaybetmessn 5 gün daha umut baglamis olucaksin

canım sabretmek ne demek çok ıyı bılırım bnde.sana bı tavsıyem var.benım adetıme 5 gün varken ovulasyon testi yaptım oylesıne,sonra baktım çift cızgı çkmş.ümitlendim tabı internette arastrdm bi çok kişi ovulasyon testı ıle onceden öğrenmiş.sabah bı heyecan ıle kalkıp gebelık testı yaptm hemde ole hassas olan değil yanı 3 tllik bişi.baktım 2. çizgi de bellı oluor.koşa koşa hastaneye gttım kan verdım ve az once hamıle oldugumu öğrendım.rabbım sanada nasıp etsın inşaalahhhh

5 gün çok erken ben adet günü kan verdim.negatif hala da adet olmadım 4 gün geçti bekliyorum olmazsa pazartesi yine yapicam sabretmek zor inşallah halkımız da hayırlısı olur

Canım benim hayrli olsun sağlıkla kucagina alırsin inşallah bebeğini ilk gebelikmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…