- 4 Nisan 2016
- 257
- 125
- 18
Canım benim yazılarını baştan sona kadar okudum birincisi strese gitmek için çok daha erken,ikincisi bebek düsünmeye başladığın anda bi kadın doğumcuya gittinmi kontol için...Ben birinci çocuğuma evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım simdi kızım 8 yaşında ve ikinciyi 1 yıldır istiyorum ağustos ayında klomen başlayacağım...eger doktora gittiysen bir problem gözükmediyse senin tek yapacağın şey stres yapmamak...inşallah kısa zamanda alırız hamile haberiniKizlar bu konuyu actiktan iki gun sonra adet oldum .. Daha gunum degilken bile ..normalde hic sasmazdi ama galiba stressden erken geldicok uzgunum bu ayda huzunle sonuclandi dusundukce icim acio gozlerim doluyo rabbim herkezin hakkinda hayirlisini versin ..bu yazimi okuyandan cok rica ediorum dua edin lutfen bende annelik duygusunu tadabileyim, banada evlat nasip olsun (istegen herkezde insallah)
Hayir gitmedim en az Alti ay olmazsa sorun vardir diye bakiolar diye okumustm.. Insallah ❤Canım benim yazılarını baştan sona kadar okudum birincisi strese gitmek için çok daha erken,ikincisi bebek düsünmeye başladığın anda bi kadın doğumcuya gittinmi kontol için...Ben birinci çocuğuma evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım simdi kızım 8 yaşında ve ikinciyi 1 yıldır istiyorum ağustos ayında klomen başlayacağım...eger doktora gittiysen bir problem gözükmediyse senin tek yapacağın şey stres yapmamak...inşallah kısa zamanda alırız hamile haberini
saol canım amin inş ewet ilk gebeliğim cuma gunu keseyı gormek için doktora gdıcez,cok heyecanlıyımCanım benim hayrli olsun sağlıkla kucagina alırsin inşallah bebeğini ilk gebelikmi
bn bu testten çok anlamıorum.ewınde ovulasyon testı varsa dene bn o şekilde öğrendım.htta cewremdekı herkesBenimde 5 günüm var ve dün test yaptım böyle çıktı sanki çok silik bi çizgi var
Ovulasyon testim yok malesefbn bu testten çok anlamıorum.ewınde ovulasyon testı varsa dene bn o şekilde öğrendım.htta cewremdekı herkes
bn çok net bı czgı goremedım ama erken daha cnm stres yapma.mevlam tez zamnda sanada nasıp eder inş.Ovulasyon testim yok malesef
Sol taraftaki + olması gerekiyor
bn bu testten çok anlamıorum.ewınde ovulasyon testı varsa dene bn o şekilde öğrendım.htta cewremdekı herkes
hımm onu için bişi dıyemem canm.bnm bat a 5 gün varken yaptım çok net çift czgı cıktı.kopkoyu.sonra gttım doktora gbe oldgumu öğrendım.cuma gunude allah ızın verırse keseyı gormeye gdıcezCanm ben dün bi ovulation testi yapdim ama su digital olanlar varya clearblue pozitifse gülücük atan yapdim negatif testi actim icine bakdim 2. Cizgi silikti acaba o ne demek bilgin varmi? Bu arada batim yarin
Evet canim adet oldgum gun suphelendim bi umut acaba yerlesme kanamasimidir diye test yaptim 2.cizgi silik cikti ama sonrasinda adet oldum malesefCanım naptın testi yaptın mıCxcxcx
Olsun bitanem üzülüp pes etmek yok ama stres yapma lutfn benim bat 3 kaldı adet olcak gibi hisseiyom erkn gebelk testi yaptm negatifti bilemiyorum /:Evet canim adet oldgum gun suphelendim bi umut acaba yerlesme kanamasimidir diye test yaptim 2.cizgi silik cikti ama sonrasinda adet oldum malesef
Hayirlisi olsun canim benim insallah hamilesindr:))Olsun bitanem üzülüp pes etmek yok ama stres yapma lutfn benim bat 3 kaldı adet olcak gibi hisseiyom erkn gebelk testi yaptm negatifti bilemiyorum /:
regl oldum bileHayirlisi olsun canim benim insallah hamilesindr:))
Olsun canim calismalara biraktgmz yerden devam ederiz pes etmek yook!regl oldum bile
bende adetime 3 gün kala yapmıştım negatifti ztn regl oldum normal bence bidaha adetim gecmeden yapmıcam testKzlar bnmde adetime 6 qun falan var erken qebelik testi yaptm cikmadi sizce cikmamasi normal mi yoksa bekliym mi braz daha
Benimde 6 gün var ;bende test yapmaya korkuyom erken bence ama kan testinde çıkarmış bilmiyorum bi ovulosyon testi yapın ondan hamilelik belli olduğu oluyoKzlar bnmde adetime 6 qun falan var erken qebelik testi yaptm cikmadi sizce cikmamasi normal mi yoksa bekliym mi braz daha
O nasil oluyo ovulasyon testinle cnmBenimde 6 gün var ;bende test yapmaya korkuyom erken bence ama kan testinde çıkarmış bilmiyorum bi ovulosyon testi yapın ondan hamilelik belli olduğu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?