Adetime 5 gun var Test yapsammi ??

ben de meraktan dayanamadım adetime 10 gün kala kan testi yaptırdım <2 diye bir değer çıktı, 5 gün kala erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi, 4gün sonra adet günüm ama sabredemiyorum
Beklemesi baya zor

Yaa ne guzl insallah bende oyle bekledgme deger:)

Ayy okuyunca cok sevindim sizin adiniza rabbim hayirlisyla saglikli sihhatli bi sekilde kucagnza almayi nasip etsin insallah :))

Slm kizlar 12 aydr denioruz ama hala pozitif bi sonuc alamadikTemmuzda hsg cektirdik adetime 5 gun kala test yaptrdm silik cikti beta hcg yaptrdm 0, 3 cikti dr da gostermedim off bilmiorm

Ovülasyon testi ile nasıl anlaşılıyor canım? Ben şu ovülasyon testini pek anlamadım da

Adetime 4 gun kala idrar testi yaptim cok net cift çizgiyi gördüm. İlişkiden bir hafta sonra göğüslerim sismeye ve agrimaya başladı normalde adet olurken bile sismez. Ilk kez o zaman suphelendim başka hic belirti yoktu . 4 gun kala yapayım dedim ve sonuc pozitif suan 12 haftalik olduk bile. Darısı başına canim

idrarda çıkmazda çok sabırsızlanıyorsan kan tahlili yaptır kanda varsa çıkar
Biraz daha bekleyip once evde yapicam eger idrarda cikmazsa adetimde gecikirse oyle kan testi yaptrirm.. Cunku kan da cikmazsa daha buyuk bi hayal kirkligi yasarim sanirm.

Aynen bendede oyle iste normlde adetime uc gun kala flan agri olmaya baslarda sisme buyume olmaz oyle bide hic bu kadar erkn cekmemistm bu agriyi birazda ondan suphelendim zaten insallah bende hamileyimdr yaa cok ozeniorm boyle sizin haberlerinizi okuyunca :) rabbim hayirlisyla kucagnza almayi nasip etsin insallah :)

İnş hamilesindir Can'ım :) yazdıklarını okuyunca geçen seneki hallerim aklıma geldi :) ben de çok heyecan yapardım stresten 10 gün gecikmişti hatta ilk ay adetim :) benden sana tavsiye sakın stres yapma kendine herşeyi çok etkiliyo zaten bir sene olmaması çok normal doktorlar bile tedaviye başlamıyor. Ben çok stres yapmışım şimdi düşününce Rabbim ne Zaman kısmet ederse o Zaman olcak ben de sabırsızlıkla bekliyorum bu ay :)

Can'ım sen normal yolla mı hamile kalmıştın iğne falan kullanmış muydun? İnş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…