- 3 Mayıs 2016
- 95
- 60
- 8
- 32
amin inşallah canm bnm ewet ilk gebelik canmCanım benim hayrli olsun sağlıkla kucagina alırsin inşallah bebeğini ilk gebelikmi
ewet cnm ilk.tsk ederım çok saol :*Canım benim hayrli olsun sağlıkla kucagina alırsin inşallah bebeğini ilk gebelikmi
Beklemesi baya zorben de meraktan dayanamadım adetime 10 gün kala kan testi yaptırdım <2 diye bir değer çıktı, 5 gün kala erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi, 4gün sonra adet günüm ama sabredemiyorum
Valla canım yazdiklarindan yola cikiyorum bendee 3. ayimda hamile kalmistim şu an senin yasadigin belirtileri yaşadım ozelikle goguslerim hissetmistimde sanki adetime 1 hafta kala test yaptım pozitifti bnce bekleme bişi kaybetmessn 5 gün daha umut baglamis olucaksin
Yaa ne guzl insallah bende oyle bekledgme deger:)Valla canım yazdiklarindan yola cikiyorum bendee 3. ayimda hamile kalmistim şu an senin yasadigin belirtileri yaşadım ozelikle goguslerim hissetmistimde sanki adetime 1 hafta kala test yaptım pozitifti bnce bekleme bişi kaybetmessn 5 gün daha umut baglamis olucaksin
Ayy okuyunca cok sevindim sizin adiniza rabbim hayirlisyla saglikli sihhatli bi sekilde kucagnza almayi nasip etsin insallah :))canım sabretmek ne demek çok ıyı bılırım bnde.sana bı tavsıyem var.benım adetıme 5 gün varken ovulasyon testi yaptım oylesıne,sonra baktım çift cızgı çkmş.ümitlendim tabı internette arastrdm bi çok kişi ovulasyon testı ıle onceden öğrenmiş.sabah bı heyecan ıle kalkıp gebelık testı yaptm hemde ole hassas olan değil yanı 3 tllik bişi.baktım 2. çizgi de bellı oluor.koşa koşa hastaneye gttım kan verdım ve az once hamıle oldugumu öğrendım.rabbım sanada nasıp etsın inşaalahhhh
amin canm bnm inşallahAyy okuyunca cok sevindim sizin adiniza rabbim hayirlisyla saglikli sihhatli bi sekilde kucagnza almayi nasip etsin insallah :))
Hayirli olsun ozman rabbim hayirlisyla kucagna almayi nasip etsin insallah :)adete 4 gun kala clear blue erken gebelık testı ıle ogrendım gayet net cızgıler cıkmıstı .
amin canım darısı başına inşallahHayirli olsun ozman rabbim hayirlisyla kucagna almayi nasip etsin insallah :)
Ovülasyon testi ile nasıl anlaşılıyor canım? Ben şu ovülasyon testini pek anlamadım dacanım sabretmek ne demek çok ıyı bılırım bnde.sana bı tavsıyem var.benım adetıme 5 gün varken ovulasyon testi yaptım oylesıne,sonra baktım çift cızgı çkmş.ümitlendim tabı internette arastrdm bi çok kişi ovulasyon testı ıle onceden öğrenmiş.sabah bı heyecan ıle kalkıp gebelık testı yaptm hemde ole hassas olan değil yanı 3 tllik bişi.baktım 2. çizgi de bellı oluor.koşa koşa hastaneye gttım kan verdım ve az once hamıle oldugumu öğrendım.rabbım sanada nasıp etsın inşaalahhhh
Amiiinnn insaallahamin canım darısı başına inşallah
Biraz daha bekleyip once evde yapicam eger idrarda cikmazsa adetimde gecikirse oyle kan testi yaptrirm.. Cunku kan da cikmazsa daha buyuk bi hayal kirkligi yasarim sanirm.idrarda çıkmazda çok sabırsızlanıyorsan kan tahlili yaptır kanda varsa çıkar
Aynen bendede oyle iste normlde adetime uc gun kala flan agri olmaya baslarda sisme buyume olmaz oyle bide hic bu kadar erkn cekmemistm bu agriyi birazda ondan suphelendim zaten insallah bende hamileyimdr yaa cok ozeniorm boyle sizin haberlerinizi okuyunca :) rabbim hayirlisyla kucagnza almayi nasip etsin insallah :)Adetime 4 gun kala idrar testi yaptim cok net cift çizgiyi gördüm. İlişkiden bir hafta sonra göğüslerim sismeye ve agrimaya başladı normalde adet olurken bile sismez. Ilk kez o zaman suphelendim başka hic belirti yoktu . 4 gun kala yapayım dedim ve sonuc pozitif suan 12 haftalik olduk bile. Darısı başına canim
İnş hamilesindir Can'ım :) yazdıklarını okuyunca geçen seneki hallerim aklıma geldi :) ben de çok heyecan yapardım stresten 10 gün gecikmişti hatta ilk ay adetim :) benden sana tavsiye sakın stres yapma kendine herşeyi çok etkiliyo zaten bir sene olmaması çok normal doktorlar bile tedaviye başlamıyor. Ben çok stres yapmışım şimdi düşününce Rabbim ne Zaman kısmet ederse o Zaman olcak ben de sabırsızlıkla bekliyorum bu ay :)Aynen bendede oyle iste normlde adetime uc gun kala flan agri olmaya baslarda sisme buyume olmaz oyle bide hic bu kadar erkn cekmemistm bu agriyi birazda ondan suphelendim zaten insallah bende hamileyimdr yaa cok ozeniorm boyle sizin haberlerinizi okuyunca :) rabbim hayirlisyla kucagnza almayi nasip etsin insallah :)
Can'ım sen normal yolla mı hamile kalmıştın iğne falan kullanmış muydun? İnş sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaAdetime 4 gun kala idrar testi yaptim cok net cift çizgiyi gördüm. İlişkiden bir hafta sonra göğüslerim sismeye ve agrimaya başladı normalde adet olurken bile sismez. Ilk kez o zaman suphelendim başka hic belirti yoktu . 4 gun kala yapayım dedim ve sonuc pozitif suan 12 haftalik olduk bile. Darısı başına canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?