Adetime 5 gun var Test yapsammi ??

Stressden ziyade ben heycan yaliorum sanki yaa gecen ay olmadi cok uzuntu yapmadm kendime esiminde destegiyle illaki ilk seferde olucak diye bosy yok dedim cok normal bosy hemen olmamasi ama iste anne olucagmi dusundukce sadece saborsizlaniorm:)) insallah once hayirli haberlerini sonrada saglikli sihhatli bi sekilde kucaklarimiza aliriz ❤

Heyecan Zaman'la yerini strese bırakıyo inş sen o levele ulaşmadan hamiş olursun Cnm :) aynen beklemesi hem güzel hem heyecanlı aslında :) inş inş müjdeli haberlerini bekliyoruz :)

Olmazsa her turlu yasiycam heralde de yinede beklemeliym bencede ..
Burdaki mesajlarda 5 gün öncesinden öğrenen de var. Döllenmeyle ilgili herhalde. Moralini bozmayacaksan dene istersen ama daha cok erken bence. Cıkmama ihtimali daha yüksek

Burdaki mesajlarda 5 gün öncesinden öğrenen de var. Döllenmeyle ilgili herhalde. Moralini bozmayacaksan dene istersen ama daha cok erken bence. Cıkmama ihtimali daha yüksek
Bende erken buluyorm ama iste sabir konusnda sknti cekiodm da geri bugun konusmalardan etkilenip beklemeye karar verdom saolun :)

Valla var diyemem Allahim ne zamsn istediysem verdi. Vucutta hazirdi sanirimm yoksa cocuk olsun diye bisey yapmis degilim

Kizlar bu konuyu actiktan iki gun sonra adet oldum .. Daha gunum degilken bile ..normalde hic sasmazdi ama galiba stressden erken geldi cok uzgunum bu ayda huzunle sonuclandi dusundukce icim acio gozlerim doluyo rabbim herkezin hakkinda hayirlisini versin ..bu yazimi okuyandan cok rica ediorum dua edin lutfen bende annelik duygusunu tadabileyim, banada evlat nasip olsun (istegen herkezde insallah)

Üzme kendini canım daha yolun başındasın. Ben bi senedir aynı şeyleri yaşıyorum şuan ilk zamanlardaki kdr üzülmüyorum tabi. Vardır bi hayır Zaman'ını bekliyordur

Üzülme canım nolursun.En kısa zmnda tadarsın inş.bu duyguyu.Stres yapma yeter ki.İlk gebeliğimde yumurtlsma takibi falan yapmadan hamile kalmıştım.Şimdi ise adet baslar baslmaz yumutrlama gnümü hesaplıyrm. Raht olmak lazım.

Ben 5 gün varken sabirsizliktan yapmistim çıkmamıştı günü geçince çıkmıştı sende öyle yapmalisin tatlım Allah gönlüne göre versin
Kızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama olacakmışım gibi hissediyorum altımda sürekli ıslaklık var sanki bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır

Olabilir Cnm test yapsan çıkabilir

Bence vardır :) aynı şeyleri hissetmistim bende inş vardir test yaptinmi

Üzme kendini canım daha yolun başındasın. Ben bi senedir aynı şeyleri yaşıyorum şuan ilk zamanlardaki kdr üzülmüyorum tabi. Vardır bi hayır Zaman'ını bekliyordur
Haklisiniz .. Daha once hic sogan kuru incir ve havuc kurunu denemismiydiniz? Ben onlari yaomaya karar verdim bir cok kisi hamilelikle sonuc almis denemekte fayda var .. Bence sizde bi deneyin bir yil sonra belki rabbim vesile olarak kilar:)

Insallah cok saolun ..

Haklisiniz .. Daha once hic sogan kuru incir ve havuc kurunu denemismiydiniz? Ben onlari yaomaya karar verdim bir cok kisi hamilelikle sonuc almis denemekte fayda var .. Bence sizde bi deneyin bir yil sonra belki rabbim vesile olarak kilar:)
Şöyle diyim canım incir kürünü uygulamaya çalıştım çok tatlı geldi bi kaç hafta içebildim olmadı da zaten :) iğneler fayda etmezse ara verip belki kür yapabilirim :)

Merhaba kizlar bende burdayimm :)

Ben 2 düsük gecirdim nedeni ise kan phtilasmasiymis son düsügümü 1 yil önce yasadim simdi martan beri hamile kalmayi deniyoruz tutmiyor doktora gittim gögüsümden süt geliyormus dostinex diye bi ilac verdi 3 haftadir kulaniyorum sonadetimde 10 temmuzdaydi 4 gün sürdü normaldede 6 gün falan sürer simdi iste halsizlik var birden sicak basma bas agrisi ve hafif bel agrisi istahsizlik bugünde mide bulantisi vardi hafif agzimda hep eksi tat var 1 hatfadir acaba hamile kalmis olabilirmiyim derler ya süt korur? Sizce tutmus olabilrmi? Ayni ilaci kulanan varmi aranizda?

Bu arada bat 10 austos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…