Stressden ziyade ben heycan yaliorum sanki yaaİnş hamilesindir Can'ım :) yazdıklarını okuyunca geçen seneki hallerim aklıma geldi :) ben de çok heyecan yapardım stresten 10 gün gecikmişti hatta ilk ay adetim :) benden sana tavsiye sakın stres yapma kendine herşeyi çok etkiliyo zaten bir sene olmaması çok normal doktorlar bile tedaviye başlamıyor. Ben çok stres yapmışım şimdi düşününce Rabbim ne Zaman kısmet ederse o Zaman olcak ben de sabırsızlıkla bekliyorum bu ay :)
Heyecan Zaman'la yerini strese bırakıyo inş sen o levele ulaşmadan hamiş olursun Cnm :) aynen beklemesi hem güzel hem heyecanlı aslında :) inş inş müjdeli haberlerini bekliyoruz :)Stressden ziyade ben heycan yaliorum sanki yaagecen ay olmadi cok uzuntu yapmadm kendime esiminde destegiyle illaki ilk seferde olucak diye bosy yok dedim cok normal bosy hemen olmamasi ama iste anne olucagmi dusundukce sadece saborsizlaniorm:)) insallah once hayirli haberlerini sonrada saglikli sihhatli bi sekilde kucaklarimiza aliriz ❤
HaklisinizHeyecan Zaman'la yerini strese bırakıyo inş sen o levele ulaşmadan hamiş olursun Cnm :) aynen beklemesi hem güzel hem heyecanlı aslında :) inş inş müjdeli haberlerini bekliyoruz :)
Burdaki mesajlarda 5 gün öncesinden öğrenen de var. Döllenmeyle ilgili herhalde. Moralini bozmayacaksan dene istersen ama daha cok erken bence. Cıkmama ihtimali daha yüksekOlmazsa her turlu yasiycam heralde de yinede beklemeliym bencede ..
Bende erken buluyorm ama iste sabir konusnda sknti cekiodm da geri bugun konusmalardan etkilenip beklemeye karar verdom saolun :)Burdaki mesajlarda 5 gün öncesinden öğrenen de var. Döllenmeyle ilgili herhalde. Moralini bozmayacaksan dene istersen ama daha cok erken bence. Cıkmama ihtimali daha yüksek
Normal yolla 2. Denemede hamile kaldim ilk cocugumda da evlendikten 40 gün sonra hamile kalmistimCan'ım sen normal yolla mı hamile kalmıştın iğne falan kullanmış muydun? İnş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Ey maşallah diyim :) var mı önerebiliceğiniz bişeyler :)Normal yolla 2. Denemede hamile kaldim ilk cocugumda da evlendikten 40 gün sonra hamile kalmistim
Rabbim ol dedikten sonra gerisi fasa fiso ztn:)Valla var diyemem Allahim ne zamsn istediysem verdi. Vucutta hazirdi sanirimm yoksa cocuk olsun diye bisey yapmis degilim
Üzme kendini canım daha yolun başındasın. Ben bi senedir aynı şeyleri yaşıyorum şuan ilk zamanlardaki kdr üzülmüyorum tabi. Vardır bi hayır Zaman'ını bekliyordurKizlar bu konuyu actiktan iki gun sonra adet oldum .. Daha gunum degilken bile ..normalde hic sasmazdi ama galiba stressden erken geldicok uzgunum bu ayda huzunle sonuclandi dusundukce icim acio gozlerim doluyo rabbim herkezin hakkinda hayirlisini versin ..bu yazimi okuyandan cok rica ediorum dua edin lutfen bende annelik duygusunu tadabileyim, banada evlat nasip olsun (istegen herkezde insallah)
Üzülme canım nolursun.En kısa zmnda tadarsın inş.bu duyguyu.Stres yapma yeter ki.İlk gebeliğimde yumurtlsma takibi falan yapmadan hamile kalmıştım.Şimdi ise adet baslar baslmaz yumutrlama gnümü hesaplıyrm. Raht olmak lazım.Kizlar bu konuyu actiktan iki gun sonra adet oldum .. Daha gunum degilken bile ..normalde hic sasmazdi ama galiba stressden erken geldicok uzgunum bu ayda huzunle sonuclandi dusundukce icim acio gozlerim doluyo rabbim herkezin hakkinda hayirlisini versin ..bu yazimi okuyandan cok rica ediorum dua edin lutfen bende annelik duygusunu tadabileyim, banada evlat nasip olsun (istegen herkezde insallah)
Kızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama olacakmışım gibi hissediyorum altımda sürekli ıslaklık var sanki bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdırBen 5 gün varken sabirsizliktan yapmistim çıkmamıştı günü geçince çıkmıştı sende öyle yapmalisin tatlım Allah gönlüne göre versin
Olabilir Cnm test yapsan çıkabilirKızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama olacakmışım gibi hissediyorum altımda sürekli ıslaklık var sanki bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır
Bence vardır :) aynı şeyleri hissetmistim bende inş vardir test yaptinmiKızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama olacakmışım gibi hissediyorum altımda sürekli ıslaklık var sanki bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır
Haklisiniz .. Daha once hic sogan kuru incir ve havuc kurunu denemismiydiniz? Ben onlari yaomaya karar verdim bir cok kisi hamilelikle sonuc almis denemekte fayda var .. Bence sizde bi deneyin bir yil sonra belki rabbim vesile olarak kilar:)Üzme kendini canım daha yolun başındasın. Ben bi senedir aynı şeyleri yaşıyorum şuan ilk zamanlardaki kdr üzülmüyorum tabi. Vardır bi hayır Zaman'ını bekliyordur
Insallah cok saolun ..Üzülme canım nolursun.En kısa zmnda tadarsın inş.bu duyguyu.Stres yapma yeter ki.İlk gebeliğimde yumurtlsma takibi falan yapmadan hamile kalmıştım.Şimdi ise adet baslar baslmaz yumutrlama gnümü hesaplıyrm. Raht olmak lazım.
Şöyle diyim canım incir kürünü uygulamaya çalıştım çok tatlı geldi bi kaç hafta içebildim olmadı da zaten :) iğneler fayda etmezse ara verip belki kür yapabilirim :)Haklisiniz .. Daha once hic sogan kuru incir ve havuc kurunu denemismiydiniz? Ben onlari yaomaya karar verdim bir cok kisi hamilelikle sonuc almis denemekte fayda var .. Bence sizde bi deneyin bir yil sonra belki rabbim vesile olarak kilar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?