- 29 Nisan 2022
- 159
- 32
- 28
- 24
- Konu Sahibi Mavikelebek05
-
Bende 5 gun once verdim 264 ciktiKizlar merhaba bir kere dis gebelik gecirdim şükür atlattim igneyle her hangi bir sorunum yok uzerinden 6 ay geçti 30 eylulde yumurta catlamis di degerlendirdik adetime 5 gunvar suan bir ihtimal diye erken gebelik testi yaptim silik çizgi cikti ama belli gözüküyor hemen kan verdim veta HCG değerim 10,86 pazartesi tekrar verecem deger iyi mi sizce
Dogrudur herkesin farkli benim yumurtlamam gec oldu ilk 10 çıktı iki gün sonra verdigimde 54 ciktiBende 5 gun once verdim 264 cikti
Canım ne yaptın merak ettim seni değerin yükseldi mi acaba?Kizlar merhaba bir kere dis gebelik gecirdim şükür atlattim igneyle her hangi bir sorunum yok uzerinden 6 ay geçti 30 eylulde yumurta catlamis di degerlendirdik adetime 5 gunvar suan bir ihtimal diye erken gebelik testi yaptim silik çizgi cikti ama belli gözüküyor hemen kan verdim veta HCG değerim 10,86 pazartesi tekrar verecem deger iyi mi sizce
Evet 2 gün sonra 54 cikti bugünde 263Canım ne yaptın merak ettim seni değerin yükseldi mi acaba?
Ay maşallah cok sevindimEvet 2 gün sonra 54 cikti bugünde 263
Teşekkür ederimAy maşallah cok sevindim
263 den sonra 1732 2 gun sonrada 3070 degerlerim normal mi sizce 2 farkli labaratuvar farkida varsayalımAy maşallah cok sevindim
Bence gayet güzel doktor ne dio keseyi göremediniz mi?263 den sonra 1732 2 gun sonrada 3070 degerlerim normal mi sizce 2 farkli labaratuvar farkida varsayalım
Yarin inşallah gidecem artis iyi mi sizce hepsini sağlık ocağına olcturuyordum 1732 cikani ozelde olcturdum 2 gun sonra 3070 çıktı o da heralde labaratuvar farkindan olmasi lazimBence gayet güzel doktor ne dio keseyi göremediniz mi?
Bence artış çok iyi iki günde yüzde yüz artması gerekmio illaYarin inşallah gidecem artis iyi mi sizce hepsini sağlık ocağına olcturuyordum 1732 cikani ozelde olcturdum 2 gun sonra 3070 çıktı o da heralde labaratuvar farkindan olmasi lazim
Cok teşekkür ederim sondaki artis yuzde 60 lik mi anlamadim benBence artış çok iyi iki günde yüzde yüz artması gerekmio illa
Yüzde 60 dan sonrası güzel kabul ediliyor tabi doktorlar daha iyi bilir yarın umarım keseyi görürsünüz güzel sonuçlar alirsiniz
Cok teşekkür ederim sondaki artis yuzde 60 lik mi anlamadim ikiye katlasaydi değeriniz 3400 lerce olurdu ama kötü deil yüzde 60in üzerinde artış var ve bunu normal görüyorlar doktorlar güzel haberler alırsınız umarim
Benimde sizinle hemen hemen aynı 1550 çıktı tam iki gün olmadan bir daha yapıldı 3517 çıktı yarın doktora gidecemYarin inşallah gidecem artis iyi mi sizce hepsini sağlık ocağına olcturuyordum 1732 cikani ozelde olcturdum 2 gun sonra 3070 çıktı o da heralde labaratuvar farkindan olmasi lazim
İnşallah bebislerimiz görünürBenimde sizinle hemen hemen aynı 1550 çıktı tam iki gün olmadan bir daha yapıldı 3517 çıktı yarın doktora gidecem
Ben yarın gideceğim siz gttgimiz mi hastaneyeİnşallah bebislerimiz görünür
Yok bende bugün gidcem 12 de randevum var siz kac haftalık hamilesinizBen yarın gideceğim siz gttgimiz mi hastaneye
5 +5Yok bende bugün gidcem 12 de randevum var siz kac haftalık hamilesiniz
Benim kesem gozukdu ama dusuk riskin var dedi ilac yazdi vajinal ultrasonla baktilar
Allah korusun canım.. Yat dinlen bol bol. Çalışıyorsan rapor al. Yorma kendini. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinBenim kesem gozukdu ama dusuk riskin var dedi ilac yazdi vajinal ultrasonla baktilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?