- 29 Nisan 2022
- 159
- 32
- 28
- 24
- Konu Sahibi Mavikelebek05
-
Yok canim evdeyim zaten kafami karistirdi doktor kese bozuk riskli gebelik dediAllah korusun canım.. Yat dinlen bol bol. Çalışıyorsan rapor al. Yorma kendini. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Dikkat et dinlen sürekli benimde 6+2 büyük çıktıBenim kesem gozukdu ama dusuk riskin var dedi ilac yazdi vajinal ultrasonla baktilar
Başka bir doktora daha mı gitsen acabaYok canim evdeyim zaten kafami karistirdi doktor kese bozuk riskli gebelik dedi
8 gün sonra birdaha gidecem bakalimBaşka bir doktora daha mı gitsen acaba
Gördün mu bebegi kese falan nasil capiDikkat et dinlen sürekli benimde 6+2 büyük çıktı
5+5 olması lazım doktor 6+2dedi hatta sanki ufak kalp atışı görüyorum dediGördün mu bebegi kese falan nasil capi
Sizin baya benden ondesiniz ben 5+2 de gittim kesenin icinde yuvarlak bir sey var gibi cokerken dedi hormek için kesenin yanlari dalgali gibi düşük riskin var dedi düşük önleyici yazdi gebelik ilerledikce duzelir dedi bakalım ayın 31 inde kontrole gidecem bebegi gorecekmiyiz5+5 olması lazım doktor 6+2dedi hatta sanki ufak kalp atışı görüyorum dedi
Bizim büyük Çıktı gibi yumrutalma erken olmuş dedi doktorSizin baya benden ondesiniz ben 5+2 de gittim kesenin icinde yuvarlak bir sey var gibi cokerken dedi hormek için kesenin yanlari dalgali gibi düşük riskin var dedi düşük önleyici yazdi gebelik ilerledikce duzelir dedi bakalım ayın 31 inde kontrole gidecem bebegi gorecekmiyiz
Benim kesemde bu şekilde ona rağmen kenarlari dalgalı düşük riskin var dedi anlamadim bir daha olumsuz konuşursa doktorumu degistirecemBizim büyük Çıktı gibi yumrutalma erken olmuş dedi doktor
Hayırlısı olsun hakkınızda benimde ilk gebelik böyle biraz sikntiliydi aldırmak istemedik 29 haftalikta vefat etti daha zor oldu bizim için sağlıksız gebelik ler başta kendini belli ediuormusBenim kesemde bu şekilde ona rağmen kenarlari dalgalı düşük riskin var dedi anlamadim bir daha olumsuz konuşursa doktorumu degistirecem
Öyle zaten kese de büyümez bebekde gelisimi az ilerler nasip artikHayırlısı olsun hakkınızda benimde ilk gebelik böyle biraz sikntiliydi aldırmak istemedik 29 haftalikta vefat etti daha zor oldu bizim için sağlıksız gebelik ler başta kendini belli ediuormus
Çok erken öğrenmiş olabilirsiniz yada geç döllenme de olabilirkızlar kardeşimin testi 20 sinde 9 çıktı, 23 ünde 16 sizce kimyasal olabilir mi?haftasonu tekrar test yapacak.
Degerler çok düzgün artmamış ama bikac gün sonra tekrar kan verip duruma bakmasında fayda varkızlar kardeşimin testi 20 sinde 9 çıktı, 23 ünde 16 sizce kimyasal olabilir mi?haftasonu tekrar test yapacak.
Uzulmeyin kimyasal sonrası daha çok gebe kalan var umarım sizinde olurmaalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?