Adetimin gecikmesini biontech e bağladım meğer hamileymisim😔

şer gördüğünüz her şeyde bir hayır vardır eminim ki doğduğunda size tüm bu düşünceleri unutturacak.
darısı başıma.

Hayırlı olsun demeye geldim.uzulme doğunca çok seveceksin iyiki oldu diyiceksin
Teşekkür ederim kesinlikle doğunca böyle düşündüğüm için kendime kizacagim belki ama şuan çok farklı hissediyorum korku endişe var içimde çok fazla sorumluluk olacak hayırlısı artık bu kadar istemezken olduysa vardır bir hayir

Sallapati düz cevap verince ne geçiyor elinize anlamıyorum ki.
Peki o halde siz evlenin ve ya evliysenizde cinsel ilişkiye girmeyin ben adam akıllı evli insanlarla konuşup tartışayim teşekkürler..
Evliyim. Çocuğum da var. Korunmasını da biliyoruz. Araştırma yeteneğimiz var. Teşekkürler.

Diğerlerini bilmem ama hamilelik de asıyı zTen yaptırın diyor drlar.
İyi olmus en azından asınız var.
Nesine üzüldünüz yani bunun.
Hayırlı olsun ne diyelim.

Diğerlerini bilmem ama hamilelik de asıyı zTen yaptırın diyor drlar.
İyi olmus en azından asınız var.
Nesine üzüldünüz yani bunun.
Hayırlı olsun ne diyelim.
İki tane çocuğum var. Başka istemiyordum buyuzden üzüldüm ama yapacak bişey yok korunurken bu kadar dikkat ederken oldu haliyle başka dusunmedigim için sarsildim

Ayyy yoksa eşin istiyordu da seni oyuna mı getirdi bak aklıma bu geldi şimdi

Bilmiyorum başta bende öyle düşündüm sucladim ama hayır öle bişey yapmadım diyor çok gerginim bugün çok baş dönmem var iyi değilim zaten morelim sıfır bugun
Takarken ufacık yırttı belki de diye düşündüm . Bizde sizin yöntemi kullanıyoruz . Oğlum 21 aylık şuan 2. Hiç istemiyorum. Bu yüzden emzirmeyi bırakınca Yasmin kullanmaya başlayacağım. Eşimde korunsun 2 koruma ancak güven verir bize . Çok geçmiş olsun allah sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasip etsin . Yerinizde olsam 3. Doğumu isteyerek sezeryan olur o arada da tüplerimi bağlatırım. Bir arkadaşım 2 normal doğumdan sonra birde tüp bağlatmak için açık operasyon geçirdi zor oldu bence

Düşünüyorum ama 28 yaşına yeni girecegim burda 30dan önce yapmadıklarını söylüyorlar yaparlarsa düşüneceğim olmadı zaten iki yöntemle korunurum

Bende beklenmedik anda olan istenmeyen bebekmişim.Annem babam hep derdi iyi ki oldun en hayırlısı sen çıktın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…