Adetimin gecikmesini biontech e bağladım meğer hamileymisim😔

sizi formda birçok insanın tanımasıyla yaptığınız yorumun ne alakası var.Bence de ne olursa olsun hamile bir kadına çocuğu aldır vs.söylenmemeli.Hele bir de sizin içinizde de bir bebek varmış bunu söylerken. Bebek aldırmayı biliyordur zaten konu sahibi isterse yapar.Ama bunu kendi düşünüp karar vermeli.Başkası dile getirmemeli.Kimsenin size çattığı yok.Söz konusu bir bebeğin hayatı olduğu için bu kadar sorumsuzca tavsiye vermeyin diyor.

Ben sizin yazdiginiz yorumdan anlicami anladim duyar kasmaya hiç gerek bile yok . kalbi atiyordur ayrica teste çıktığında bebek 4 5 haftalik oluyor .aman hamileyken başka anneye aman istemiyorsaniz aldirin diyen birini alintilamam zaten bundan sonra kaldiki konu sahibi aldirmakla ilgili bir dusunceside yok sadece sokta .siz aldirin derken ustelik o bebegin yasayip yasamayacigla ilgili en ufak söz sahibi bile degilsiniz mantikli olsun olmasin varsin ben mantiksiz olayim. Dert degil

Formda adamlarim var diye göz dagi veriyor zannimca .

Hiç kimsenin dogmamis bir bebegin kaderini belirlemeye hakki yok heleki böyle bir sayfada. Kadın olduya korktu evet ya aldirim sonucta yapan ilk ben olmicam diyebilir olamazmi neden böyle bir gunaha ortak olmak neden sacmalik ya . Ustelik kendisi hamile .

çok alakası var çünkü hemen hemen tüm benzeri konularda ‘vardır bir hayır’ şeklinde yorum yaparım.
Ama bir insan bu kadar istemiyorsa ve konu açıyorsa kendi fikrimi de açıkça söyleme hakkına sahibim takdir edersiniz ki.
Buda kiminin hoşunu gider ya da gitmez.

benim hamileliğimin bu konuyla hiç bir alakası yok. Çünkü ben çocuğunuzu aldırın demedim, söylediğim şey çok basitti

Söz konusu bir bebeğin hayatı ise konu sahibi benim /ya da bir başkasının lafı ile hareket etmeyecektir.

Bende hep korunurken hamile kaldim cidden hic bir yöntem beni koruyamadi doktorumda sasti kaldi.

Hap kullandim hergun ayni saatte aldim yine hamile kaldim
Prezervatif kullandik yine bir sekilde delinmismi anlamadik hamile kaldim
Spiral taktirdim spiral icimdeyken yerindeyken yine hamile kaldim

Suan hem hap hem prezervatif kullaniyorum ve korkuyorumda

Gelsin bebiş saglikla kimseyede kulak asmayin size aldirin diyen birisi kendi hamileligine laf ettirmiyor ne güzel kafalar ya

Sizede massallah yani kacacak yeriniz yok bence en iyi korunma yontemi heriften kacmak sizin icin

Söylemedi ayıp en başta takılması gerekmiyor mu

Allah yardımcın olsun canım benim. Şuan ne kadar zor çok iyi biliyorum. 3 yaşında oğlum 3 aylık kızım var. Rabbim olmayana nasip etsin. Nasıl yorgunum,uykusuzum,bitkinimm . Şuan seni öyle iyi anlıyorum ki. Rabbim sana güç kuvvet versin. Vardır bunda da bir hayir

Son düzenleme:
Anneme böyle gelin lazım kadın torun manyagi dogurun dogurun yatin kalkin dogurun haa oldu tabi ben iki kizkardesim 1 yeter valla
Bende cok seviyorum buyuk aile benim 3 kaybim var onlarda olsaydi 6 cocuklu aile olurduk ama artik istemiyorum yoruldum cunku 1 tane daha olsun yeter

Nasip ya ilk çocuğuma denedigim ay hamile kaldım ikinciye 8 ay sonra kaldım arada düşük olmuştu buda beklenmedik korunurken resmen okadar korkarken başıma geldi

Bazı kadınlar 50 sinden sonra hamile kalmayacağını varsayıyor
Ama kalıyor o yaşta hamile kalmak istemezdim gençken kalmak en doğru olanı
Benim çevremde de 40 yaşında hamile kalmak isteyenler var bende derdim o saatten snra çocuk yapılmaz diye eşim bile istiyordu zaten 3. Çocuğu ben hiç istemezken nasip böyle bu zamanaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…