Adetimin gecikmesini biontech e bağladım meğer hamileymisim😔

Kayganlaştırıcı olarak krem zeytinyağı falan mı kullandınız? Markette satılan su bazlı kayganlaştırıcı dışındaki şeyler prezervatife zarar veriyor.
Yok hayır daha önceleri kullanmistik ama uzun zamandır öle bişey kullanmadık bende aksine kayganlastirici spremi etkiliyor sağlıklı kılmıyor diye biliyordum

Saglikla buyusunler inşallah bende biraz sakinledim özellikle burada konu açınca fazla destek mesajı geldi yanlız değilmişim
Yani nasibi varmis gelmis uzulme eger birdaha dusunmiyorsanda baglatmayi dusun Saglikla gelsin minik

Gelsin bebiş saglikla kimseyede kulak asmayin size aldirin diyen birisi kendi hamileligine laf ettirmiyor ne güzel kafalar ya
Böyle bir vebalin altına girmek günah ya bilmiyorum ben de burada kaç yıldır üyeyim daha birine demedim ima da etmedim herkesin kendi aklı kendi zekası benim konumda teselli edin lafı geçiyor aldirmayi düşünsem öyle soru sorardım dedim ya herkesin kendi düşüncesi polemiğe girmeye gerek yok

Şuan küçüğü 2 yaşında ama gece uyanıp ağlamaları var yani bende tam uyku yok üzerine birde yeni bebiş gerilmiyor degilim

Reactions: Z P
Şuan küçüğü 2 yaşında ama gece uyanıp ağlamaları var yani bende tam uyku yok üzerine birde yeni bebiş gerilmiyor degilim
Valla çok haklısınız bebegim 1 aylıkken öyle sessizdi ki. Bir tane daha olsun ne olacak ki dediigmi hatırlıyorum gecen aylarda. Şimdi huyu suyu değişti. Sürekli kucak istiyor. Oğlum deseniz tam bir fırlama. Söz dinlemiyor. Ergen hareketler.

Hayırlısı böyleymiş diyip avutuyorum kendimi napayım başkasına ile laf söylersem olacağı kınama başına gelir hesabi

Reactions: Z P
Hayırlısı böyleymiş diyip avutuyorum kendimi napayım başkasına ile laf söylersem olacağı kınama başına gelir hesabi
Öyle gerçekten o yüzden hiç ağzımı açmıyorum. Rabbim hayırlısıyla büyütmeyi nasıp etsin

2. Doz aşımı olduktan 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ben de, istiyorduk ama yaş ilerledi korunduk ettik hemen olmaz diye salmıştık açıkçası iki numaranın da gelesi varmış oldu. Aşı olmuş olmamdan dolayı çok endiselenmistim ben de, ilk üç aydan sonra yapılması daha iyi deniliyor ama bilimsel bir ispatı yok diye biliyorum, şimdi 5 buçuk aylık olduk her şey yolunda gidiyor üçlü tarama testi temiz çıktı çok şükür, bu haftalarda detaylı ultrasona da gireceğim, doktorum boşuna evham yapıyorsun vesvese sokma kalbine her şey yolunda diyor, inşallah öyle olur sağlıcakla doğar bebiş. Sizin de hayırlısı olsun üzülmeyin, vardır her şeyde bir hayır.

Teşekkür ederim sizinde bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah bizimde herşey yolundâ gider umarım sağlıklı olsunlar da gerisi boş aslında beklenmedik olunca bı sarsildim ama bilmiyorum çevredeki etkenlerde çok etkiliyor sanırım beni benim iki kızım var başka istemiyordum zaten şimdi herkes erkek istiyordu oyuzden yapmış diyecek bide onlarla uğraşmak istemiyorum diye eşime kimseye söylemeyeyim dedim benim karnım 6 7 ayda anca çıkıyor kimse anlamaz zaten böyle daha huzurlu geçer gebeliğim

O seslere kulaklarınızı tıkayın en başta, elalem her türlü koşuyor inanın. Benim ilk çocuğum erkek, iki numaramın da cinsiyeti erkek, duyan herkes ayy üçüncüye kızı denersin artık deyip acıyan gözlerle bakıyorlar saçma sapan, aksine oğluma kanka geliyor yoldaş geliyor diye çok mutluyum, kız diye tutturan yok ki bunu anlamıyorlar, sağlıklı olsun gerisi cidden boş. Oğlum hasta mesela başucunda yazıyorum bu mesajı da, ayaklarına taş değmesin canları yanmasın yeter cidden.
Benim de öyle beş buçuk aylık olduk ama söylemesem anlayan yok hamile olduğumu, şaka yaptığımı filan zannediyorlar :) sizin de inşallah sorunsuz geçen bir hamileliğiniz olur, sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Aynen öyle iki kızım var çok güzel anlasiyorlar çokta mutluyum böyle olmasından smdide kız ismi düşündüm alışkanlık heralde yada içimden öyle geçti bilmiyorum tek duam sağlıkla kavuşmak teşekkür ederim tesellin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…