Millete okadar laf söyledim bu devirde 3. Çocuk zor işte istemeden nasıl kalıyorsunuz falanHiç bir korunma yöntemi yüzde yüz korumaz zaten.Cok az bir ihtimal de olsa olur. O da size denk gelmiş.
Hamile kalmamak için en kesin çözüm tüp baglatmak öyle kesinki istesenizde olmaz ve evet korunurken hamile kaliniyor spiral kayiyor haplar beklenen etkiyi vermiyor vs vs uzar giderHangi yöntem ile korunuyorsunuz?
Nasıl oluyor bu korunurken hamile kalma olayı çok şaşırıyorum.
Hani ben korunurken hamile kalmadım ama burda o kadar sık okuyorum ki. Gerçekten ‘demek ki düzgün korunmamışsınız ’ dan başka seçenek gelmiyor aklımabüyük konuşmak istemiyorum yine de ..
Ben de nasipse doğumdan sonra başka çocuk düşünmüyorum ama hangi yöntem en iyisi karar veremedim.
Çocuğa gelince de , eğer hiç istemiyorsanız, yol yakından aldırın. Eğer bunu yapamazsanız da kendinizi yıpratmayın. Ha 2 ha 3 ne diyimhem sonuncular hep sonradan ‘iyi ki!’ Olur :)
Ben aldırmayı düşünmüyorum zaten öyle bişey yapamam. Nasipmis demekki diyorum çünkü bu korunma mevzusu yüzünden eşimle defalarca ilişkim yarım kaldı dikkat et demekten olacağı varmistiKalbi atan bir bebek bir melek nasıl aldırın deniyor
Nasıl kiyilir bunun yerine korunma işini tam yapsaniz yada yaptınız bebek oldu demek ki dünyaya gelicek
Bu o bebeği öldürmek olmuyor mu
Bence prezervatifle bile iceri bosalmak buyuk risk..hem prezervatif kullanmali hemde disari yapilmali.Ya detay olacak ama tam boyuna uygun olmayınca veya boşalmadan sonra hemen çıkmayınca yanlardan taşıyor. Sonra gelsin bebeler
Mavi hayırlısı olsun
Ahahah olabilir söylediklerinde doğruluk payıYa detay olacak ama tam boyuna uygun olmayınca veya boşalmadan sonra hemen çıkmayınca yanlardan taşıyor. Sonra gelsin bebeler
Mavi hayırlısı olsun
Prezervativi iliskinin basindan itibaren takmaniz gerekli yoksa bosalmaya yakın takmak korumazPrezervatif kullanıyorduk zamanında takiyordu eşim ilk çocuktan snra 3yil öyle korunduk daha sonra planlı hamile kaldım yine öyle korunmaya devam ediyorduk ikinci çocuğum 2 yaşında. Demekki daha sağlam başka korunma yöntemi seçmemiz gerek yada biseyleri yanlış yaptık yani
Zevke degilde ya soyle ya bole diye diye gecer zaman.. yazik biz kadinlara hakketBen aldırmayı düşünmüyorum zaten öyle bişey yapamam. Nasipmis demekki diyorum çünkü bu korunma mevzusu yüzünden eşimle defalarca ilişkim yarım kaldı dikkat et demekten olacağı varmisti
Ya benim iki dogumumda normal oldu bundada aksilik olmazsa normal düşünürüm zaten devlete gidiyorum aksi bı durumda sezaryen olursam acaba istersem devlette yaparlarmı.Hamile kalmamak için en kesin çözüm tüp baglatmak öyle kesinki istesenizde olmaz ve evet korunurken hamile kaliniyor spiral kayiyor haplar beklenen etkiyi vermiyor vs vs uzar gider
Eşim başlamadan takiyordu zaten sevmiyor kullanmayı ilişkiye başladıktan snra hele hiç takmazdi ne anlamı kaldı diyePrezervativi iliskinin basindan itibaren takmaniz gerekli yoksa bosalmaya yakın takmak korumaz
Hamilesiniz ve bir başka hamile kadina bebeginizi aldirin diyorsunuz. En nihayetinde onun karari ama bunu dile getirmek karninizda can tasirken bir başka canin ölmesini önermek nedir ya vijdaninizi nerede unuttunuz acabaHangi yöntem ile korunuyorsunuz?
Nasıl oluyor bu korunurken hamile kalma olayı çok şaşırıyorum.
Hani ben korunurken hamile kalmadım ama burda o kadar sık okuyorum ki. Gerçekten ‘demek ki düzgün korunmamışsınız ’ dan başka seçenek gelmiyor aklımabüyük konuşmak istemiyorum yine de ..
Ben de nasipse doğumdan sonra başka çocuk düşünmüyorum ama hangi yöntem en iyisi karar veremedim.
Çocuğa gelince de , eğer hiç istemiyorsanız, yol yakından aldırın. Eğer bunu yapamazsanız da kendinizi yıpratmayın. Ha 2 ha 3 ne diyimhem sonuncular hep sonradan ‘iyi ki!’ Olur :)
Aynen öyleZevke degilde ya soyle ya bole diye diye gecer zaman.. yazik biz kadinlara hakket
Bol bol sevisin bari olan olmuşEşim başlamadan takiyordu zaten sevmiyor kullanmayı ilişkiye başladıktan snra hele hiç takmazdi ne anlamı kaldı diye
Bol bol sevisin bari olan olmuş
Istege bağlı yapiliyor zaten en çok sezeryan tercih ediliyor ama normal yapabiliyorsaniz hiç ameliyati tercih etmeyin derim iyilesme süresi uzun ve sancili malum iki tanesinden biliyorum.Ya benim iki dogumumda normal oldu bundada aksilik olmazsa normal düşünürüm zaten devlete gidiyorum aksi bı durumda sezaryen olursam acaba istersem devlette yaparlarmı.
Ee firsatci batti balik yan gider hesabiEşimde bugun öyle dedi bende belki test yanlıştır olmaz doktora gidene kadar korunmaya devam dedim saçmalıyorsun diyor ay şaka gibi
AynenEe firsatci batti balik yan gider hesabi
Vallahi kime ne söylüyorsa insan kesinlikle başına geliyor.Millete okadar laf söyledim bu devirde 3. Çocuk zor işte istemeden nasıl kalıyorsunuz falanbaşıma gelmesi kacinilmazdi bu kadar korkarken
Kısmet böyle birşey galiba hayrlı olsun bu Dünya da nefes alması gerekiyosa her türlü gelecektir benim annem küçük kardeşimi istememişti düşürmek için herşeyi denedi ama hiç bişey olmadı kardeşim şuan 11 yaşında:) benim kızım 1 yaşına girecek inşallah ilk eşimle doğru düzgün korunmuyoruz bile ama hamile değilim dahaMerhabalar
Ben 6ve11 Eylül arası adetimi bekliyordum. 6sinda ilk doz biontech oldum. Daha sonra gecikince Burada da çok okudum gecikenleri ihtimal vermiyordum korundugumuz için dünde ne olur ne olmaz dedim test yaptım ve pozitif çıktı. İki çocuğum var birdaha dusunmuyordum asla beklemiyordum onami yanayım korunurken kaldigimami üzüleyim bilmeden asi olmamami ah ahkonuyu neden açtın diyecekler morele ihtiyacım var sanırım kendimi dünden beri çok kötü hissediyorum. Demekki düzgün korunamamissiniz diyenler gelmeden bende korunurken hamile kalanlara çok şaşırıyordum ama oldu
Ne saçma sapan yorum, ben eğer bu kadar istemiyorsanız , ZAMANINDA müdahele edin diyorum. Benim lafımla mı çocuk aldıracak insanlar ? Lütfen saçma sapan şeylerin içine benim hamileliğimi karıştırmayınHamilesiniz ve bir başka hamile kadina bebeginizi aldirin diyorsunuz. En nihayetinde onun karari ama bunu dile getirmek karninizda can tasirken bir başka canin ölmesini önermek nedir ya vijdaninizi nerede unuttunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?