Adetimin gecikmesini biontech e bağladım meğer hamileymisim😔

Hamile kalmamak için en kesin çözüm tüp baglatmak öyle kesinki istesenizde olmaz ve evet korunurken hamile kaliniyor spiral kayiyor haplar beklenen etkiyi vermiyor vs vs uzar gider

Kalbi atan bir bebek bir melek nasıl aldırın deniyor
Nasıl kiyilir bunun yerine korunma işini tam yapsaniz yada yaptınız bebek oldu demek ki dünyaya gelicek

Bu o bebeği öldürmek olmuyor mu
Ben aldırmayı düşünmüyorum zaten öyle bişey yapamam. Nasipmis demekki diyorum çünkü bu korunma mevzusu yüzünden eşimle defalarca ilişkim yarım kaldı dikkat et demekten olacağı varmisti

Ya detay olacak ama tam boyuna uygun olmayınca veya boşalmadan sonra hemen çıkmayınca yanlardan taşıyor. Sonra gelsin bebeler

Mavi hayırlısı olsun
Bence prezervatifle bile iceri bosalmak buyuk risk..hem prezervatif kullanmali hemde disari yapilmali. baska bi topiktede demistim ama prezervatifle korunmak bence en berbat korunma yontemi..

Prezervativi iliskinin basindan itibaren takmaniz gerekli yoksa bosalmaya yakın takmak korumaz

Ben aldırmayı düşünmüyorum zaten öyle bişey yapamam. Nasipmis demekki diyorum çünkü bu korunma mevzusu yüzünden eşimle defalarca ilişkim yarım kaldı dikkat et demekten olacağı varmisti
Zevke degilde ya soyle ya bole diye diye gecer zaman.. yazik biz kadinlara hakket

Hamile kalmamak için en kesin çözüm tüp baglatmak öyle kesinki istesenizde olmaz ve evet korunurken hamile kaliniyor spiral kayiyor haplar beklenen etkiyi vermiyor vs vs uzar gider
Ya benim iki dogumumda normal oldu bundada aksilik olmazsa normal düşünürüm zaten devlete gidiyorum aksi bı durumda sezaryen olursam acaba istersem devlette yaparlarmı.

Hamilesiniz ve bir başka hamile kadina bebeginizi aldirin diyorsunuz. En nihayetinde onun karari ama bunu dile getirmek karninizda can tasirken bir başka canin ölmesini önermek nedir ya vijdaninizi nerede unuttunuz acaba

Ya benim iki dogumumda normal oldu bundada aksilik olmazsa normal düşünürüm zaten devlete gidiyorum aksi bı durumda sezaryen olursam acaba istersem devlette yaparlarmı.
Istege bağlı yapiliyor zaten en çok sezeryan tercih ediliyor ama normal yapabiliyorsaniz hiç ameliyati tercih etmeyin derim iyilesme süresi uzun ve sancili malum iki tanesinden biliyorum.

Bende istemiyorum ama olurda korunmama rağmen kalirsam dogururum kendi kararimca. Bi sağlık sikintim olmazssa. Saglikla gelsin bebisiniz ❤

Ee firsatci batti balik yan gider hesabi
Aynen hayırlısı ya artık bakalım 29una randevu aldım bı aksilik olmazsa o gün gideceğim ama anlamadığım bişey var benim kasık ağrım yerine dahada yukarda boşluğuna yakın yerim aciyor batma yapıyor tabi bel ağrım da var bakalm ilerleyen günlerde ne olcak

Kısmet böyle birşey galiba hayrlı olsun bu Dünya da nefes alması gerekiyosa her türlü gelecektir benim annem küçük kardeşimi istememişti düşürmek için herşeyi denedi ama hiç bişey olmadı kardeşim şuan 11 yaşında:) benim kızım 1 yaşına girecek inşallah ilk eşimle doğru düzgün korunmuyoruz bile ama hamile değilim daha

Bazı kadınlar 50 sinden sonra hamile kalmayacağını varsayıyor
Ama kalıyor o yaşta hamile kalmak istemezdim gençken kalmak en doğru olanı

Hamilesiniz ve bir başka hamile kadina bebeginizi aldirin diyorsunuz. En nihayetinde onun karari ama bunu dile getirmek karninizda can tasirken bir başka canin ölmesini önermek nedir ya vijdaninizi nerede unuttunuz acaba
Ne saçma sapan yorum, ben eğer bu kadar istemiyorsanız , ZAMANINDA müdahele edin diyorum. Benim lafımla mı çocuk aldıracak insanlar ? Lütfen saçma sapan şeylerin içine benim hamileliğimi karıştırmayın

Ayrıca yorumumun sonunu da iyi okuyun.

Başka birine daha söyledim, bu forumda beni tanıyanlar benim neyi nasıl düşündüğümü iyi bilir.
Çocuk aldırmak aldırmamak kişinin kendi vereceği bir karar.
Ben şahsi olarak 10 tane daha çocuğum olsa yine aldırmam. Ama bu kadar çocuk istemiyorsam da daha dikkatli olurum.
Ve konu sahibi bu kadar üzüntü içinde olduğu için eğer hiç istemiyorsanız ‘zamanında’ müdahale edin dedim. Zamanında ne demek ? Çocuğun uzuvları oluşmadan kalbi atmadan vs.
Ne deseydim?
Aklı başında bir insanın vereceği cevap gibi ne istiyorsanız zamanında müdahele edin dedim

Yorumumun sonunda da ‘ha iki ha üç en sonuncular /istenmeyenler hep iyi ki olurlar’ dedim…

‘dikkat çekmek’ için, konuyu başka yere çekip yorumumu alıntılamayın lütfen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…