Adetin 21. gün Lucrine başlıcam peki ya hamiş kalmışsam zararı olmaz mı?

wavy

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.714
8
316
Diğer
Arkadaşlar, 1,5 yıllık denemelerin sonucunda tüp bebek yaptırmaya karar verdik eşimde morfoloji bozukluğu var Benim öğrenmek istediğim (uzun protokolle yapılacak)adetin 21 . günü lucrine başlayacağım ama yumurtlak dönemim geçmiş olacak ya o dönemde olmaz olmaz derken olacağı tutar hamiş kalırsam. çok erken olduğu içinde anlayamayız. bu lucrinin öyle bi durumda bebişe bi zararı olurmu. yada yumurtalıkları baskılıyor diye biliyorum başladığımızda oluşumu engelliyormu? ayy karman çorman yazdımkafamçokkarıştı ama siz anladınız beni dimiyerimseniben

evet zararı olur. hamile olmadığından emin olman lazım. hamileysen sonlandırılır ve tedavin yarım kalır canım

canım çok teşekkürler. 21.günü gidicem ilaca başlanacak. sanırım test falan yaparlar. emin olmadan başlamazlar diye ümid ediyorum..başlamazlar dimi:)) tabi kan testinde de ne kadar belli olur 21.gün orasıda meçhul. hayır korunman gerek falanda demediler. Çok üzgünüm çoook

canım korkma zaten o gün kan veriyosun kanda çıkıyo ne olduğu ona göre başlanıyor ultrasona giriyosun tamam ultrasonda belli olamaz belki ama kanda çıkıyo sen içini rahat tut bende ilk tedavime 21.günü başlamıştım kan tahlili yapmadan başlanmıyor zaten keşke hamile olsanda hiç başlamasan:CüvCüv:

canım çok sağol yüreğime su serptin. inşallah hiç gerek kalmaz ve hamiş kalırım. bu biraz züğürt tesellisi gibi oldu ama napak hayat umutsuz olmuyor:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…