- Konu Sahibi gokcebuket
-
Akrabalara gittikçe yazarım. Şubat tatili 2 hafta tedaviye başlayıp geri dönücem eve, sonra 2 hafta evde kalıp Ankara'ya dönücem transfer için, en fazla 1 hafta kalırım transferden sonra. Zaten 3 günden sonra yavaş yavaş günlük hayata dönebiliyorsun, yol gitmek de problem olmaz umarıminternetin olmayışı kötü olmuşneyse arada haberdar et beni merak ederim şimdi seni ben.bişey dicem transferden sonrada ankaradamı kalcan eve döncenmi...
Akrabalara gittikçe yazarım. Şubat tatili 2 hafta tedaviye başlayıp geri dönücem eve, sonra 2 hafta evde kalıp Ankara'ya dönücem transfer için, en fazla 1 hafta kalırım transferden sonra. Zaten 3 günden sonra yavaş yavaş günlük hayata dönebiliyorsun, yol gitmek de problem olmaz umarım
Ben ilaçsız hiç adet olamam, yasminle oldum son adetimi. Hem yasmin kist oluşumunu da önlüyor. Çok garip hem deli gibi bebek istiyor hem de doğum kontrol hapı içmek zorunda kalıyoruz
bende 1 senedir sıkı doktor kontoründeyim ara ara kullandım bende dk hapı ama yasmin olmadı bana 21 gün kanama yaptı bana ben bide diaformin kullandım glukopage duymuşsundur onunda çok faydası var bana bende senede 2 3 bilemedin 5 kez adet olurdum şimdi günü gününe bide kilon varmı kaç kilosun
Hadi inşallah, bu sefer benim de içimde farklı bir heyecan var, yaklaşıyor gibiyim, inancım arrtıkça kalp atışlarım hızlanıyor, aşık olan genç kızlar gibi içimde kelebekler uçuşmaya başlıyor. Bu nasıl bir duygu ki ihtimali bile insanı böylesine heyecanlandırıyor...Kaç yaşındasın bu arada?
55 kiloyum, tedavi sırasında 59 a çıktım ama verdim geri. Glukophage ben de kullandım ama bir işe yaramadı, soğan kürü filan hepsini denedim aylarca:)Bünyeye göre değişiyor demek ki Yasmin bana çok iyi geliyor, hayatımı düzene sokuyor resmen
30 bitti, yaş ilerliyor, çok üzülüyorum erken anne olamadığım için...
Bu aldığımız hormonlar umarım bize ileriki yaşlarda hastalık olarak dönmezler, bir de bu tarafı var olayın
dogruda buz tanelerimiz bi gelsinler herşeye değerler onlar varya, bi arkadaşın 5 aylık kızı var onun kokusunu içime çekince herşey değişiyor dünyanın rengi değişiyor...bide kendime ait olsa düşünemiyorum biz bide 1 tane olsun diye uğraşırken 2 3 olurmuşşş değmeyin keyfimizeee...
Haklısın, insanın gözü görmüyor hiçbir şeyi. Canım ben çıkmak zorundayım yarın öğleden sonra çalışıyorum akşama da yemeğe misafirim var sabah erken kalkıp hazırlık yapmam lazım. İyi geceler, haberleşelim mutlaka buradan...
sevinimmi üzilimmi gülimmi ağliyayimmmii bilemedim arkadaşlar .8 ocakta adet oldum 10 ocakta dondurulmuş embriyo tedavim başladı...lucrin 10 mg estrofemide 2 adet olarak başladım adetin 8.günü ultrason için çağırdılar.(bundan önceki donmuş tedavimde aynı tedavi şekliyle adetimin 19.günü anca endometrium kalınlığı ile 7mm olan rahmime tedaviyi iptal etmemek için transfer yapıldı tabi sonuç negatif )gelelim bugüne endometrium adetin 8.günü 8.9 mm geldi...çok güzel dedi dokttorr.ancak 1 adet yumurtam oluşmuş o yüzden tedavim iptal oldu lucrine ragmen neden yumurtam oluştu anlamadım.bide doktor bir dahaki adetimin 21.günü başlicaz tedaviye dedi bu yolu hiç bilmiyorum nasıl olur kaç gün sürer lütfen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.birde benim bu oluşan yumurtam çatlicakmı şimdi onu ögrenmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlar benim durumumu yaşayan dostlar yardım istiyorum lütfennn.şimdi bu durumda tedavim iptal oldu diye üziliimmmmiii yoksa pkoluyum bugüne kadar ilaçlarla yumurtlayim diye ugraşırken yumurtlayamayan ben lucrine ragmen 1 tanede olsa oluşan yumurtama mı sevineyim siz söyleyin arkadaşlarrrr lütfen okuyan herkes ufakta olsa bir yorum yazsın çok ihtiyacım var yüzümde alerjik reaksiyonlar çıkmaya başladı döküyorum resmen strestennnn..
bide sana bir tavsiyem olcak benim geçen donmuş transferimde endometrium zor kalınlaştı 19.günde 7 mm zor transfer ettiler bu sefer 8.gün 8.9 mm geldi bunun sebebi zayıflamam mı bilmem ama tedavinin ilk gününden itibaren nar yedin çekirdeklerini kıtırdataraktan faydası olduğunu düşünüyorum yoksa aynı ilacı kullandım ...bide 1 ay önceden ananas tükettim ama onun faydasını göremedim oda tutunmaya yardımcıymış..
Gökçebuket orda mısın?Ne yaptın merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?