adetin 21.günü donmuş tedavisine başlicazzz :((

Benim transfer tarihim belli oldu cnım, 9 mart. Salı günü son kontrolum var e2 ve ultrason, endometrium nasıl çıkacak bilmiyorum, yeterli kalınlaşma olduysa Cumartesi transfer var. Benim 6. gün embriyosu 3 tane o yüzden transfer adetin 22. gün olacak, salı günü yine yazarım kontrolden sonra.Benim de geçen ay iptal olmuştu, umarım bu ay bir aksilik çıkmaz...

Gökçebuket orda mısın?Ne yaptın merak ettim seni

canım yeni gördüm mesajları benim 4 şubat 21.günümdü doktora gittim lucrine başladık bugün 2.günüm agrı yaptı biraz 8 inden sonra adet bekliyorum gecikme yaparmı sence sen lucrinin kaçıncı günü adet olmuştun kendin oldun dimi adeti canım...

çok sevindim en son endometrium kaç olmuştu senin .ne güzel canım ya sona yaklaşıyorsun bende peşinden geliyorum çok mutlu oldum takipte olucam canım bana yazmaya devam edersen çok sevinirim.bu ay bi aksilik çıkmicak yavrularılarına kavuşcaksın inşallah sonrada ben allahın izniyle 3 tane de transfer edilir inşallah sanada banada...

selam canım önceliikle çok geçmiş olsun.bende şubatta adetimi bekledim ocaktaki tedavim lucrine ragmen yumurtlayınca iptal olmuştu şubat adetimin 21.günü yani dün lucrine başladık bidahaki adetimin 2 . günü estrofeme başlicaz hayırlısıyla bu arada benim geçen yılki donmuş tedavimde endometrium 7 idi onunla transfer yaptılar ve çok düşük ihtimall olduğunuda söylediler. bende geçen yıldan beri baya bi kilo verdim ve bu ocak ayındaki denemede estrofemi biraz yüksek başladık ilacın 8.günündeki kontrolümde end : 8.9mm geldi bu süreçte tabi ben adtten itibaren hergün nar yedim .bunların hangisi kalınlaşmasında etkili bilmiyorum ama ben elimden geleni yaptım ve yapıcam bu sefer.mesela şimdi lucrine başladıgımdan itibaren ananasa başladım 2 . adetimden itibarende nara başlicam.sen hangi aşamalardasın şimdi....

kızlar huhuhuhuhhuu ben geldim sizler yoksunuz goncelaaa nasıl geçti kontrolün bugünnn meraktayımmm

Kızlar, dün kontrole gittim endometrium 7,8 çıktı. 4 günde biraz daha kalınlaşır herhalde, doktor gayet iyi dedi. Cumartesi 8:30 da hastanede olcaz. Ben Lucrin'in 20. günü adet olmuştum, normal adet de değil damla damlaydı, yine de değerler normal olunca başlamıştı doktor, bakalım hem heyecanlıyım hem de çok korkuyorum, umarım hepimiz peşpeşe alırız pozitifleri...

canım dün adetinin kaçıncı günüydü endometrium 7.8 çıktı nar ye yavrum yardımcı olur biraz kalınlaşmasına...bide estrofemi kaç kaç başlattı doktor...

canım dün adetinin kaçıncı günüydü endometrium 7.8 çıktı nar ye yavrum yardımcı olur biraz kalınlaşmasına...bide estrofemi kaç kaç başlattı doktor...

Dün adetin 18. günüydü, doktor iyi dedi kalınlık için.22. gün olmuş olacak yani transfer...Estorfem kullanmadım ben cyclo-progynova verdi doktor bana önce 2 ile başladım şimdi 3 içiyorum, hamilelik olursa 12. haftaya kadar devam edecekmişim bu ilaca

goncela canımmm transferin yapıldımı merak ettim seni gelince bi ses verrrrrr :)))) inşallah pozitif sonucunu alır gelirsin....

kızlarrrr lucrinin 10.günü adet oldum allaha çok şükür biraz miktarı az ama olsun oldum ya çok mutluyum dondurmalarıma 1 adım daha yaklaştım cuma günü kontrole gidicem şimdi transferim acaba kaç gün sonra olur diye meraktayım.bu arada goncela sen nasılsın güzel haberlerini bekliyorum canım...çok mutluyum inşallah herşey sorunsuz ilerler ghüzel sonuçlar alırız...

bende bu ay dondurulmuşlar için bekliyorum salı günü trnsferim yapılacak inşallah güzel sonuçlar alırız

hayırlı olsun tedavin. uzun protokol mü senin donmuş tedavin de yoksa kısa mıydı.adetin kaçıncı günü transfer yapılcak sana bide endometrium kaç geldi canım senin...aramıza hoşgeldin bu arada...

hayırlı olsun tedavin. uzun protokol mü senin donmuş tedavin de yoksa kısa mıydı.adetin kaçıncı günü transfer yapılcak sana bide endometrium kaç geldi canım senin...aramıza hoşgeldin bu arada...

teşekkürler benim kısa protokol 19. gün transfer yapılacak 12. gün gittiğimde 8.7 geldi endometriyum kalınlığım

slm canim benim de transferim 19. gun yapilmisti inşallah hayirli ve güzel bir sekilde sonuçlanır bebein sana simsiki tutunur allah yardimcin olsun........

bugün kontrole gittim ultrosonla endometrium bakıldı 4.4 mm çıktı başlamak için rahim çok uygunmuş kist falanda yokmuş.doktora sordum 14 15 gün sonra transfer yapılır dedi ortalama olarak.şimdi 8 gün sonra ki kontrolü bekliyorum sabırsızlıkla :)))kızlar siizde anlatsanıza yaşadıklarınızı resmen burda tek başıma günlük tutar gibi yazıyorum sonra bu durumda olanlara yarddımcı olalım ...goncela sendende hala haber yok nasılsın arkadaşımmm salı günümü sonuç alcan sen canım

gökçe adetinin kaçıncı gününde bu kalınlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…