- Konu Sahibi gokcebuket
-
Gökçebuket orda mısın?Ne yaptın merak ettim seni
Benim transfer tarihim belli oldu cnım, 9 mart. Salı günü son kontrolum var e2 ve ultrason, endometrium nasıl çıkacak bilmiyorum, yeterli kalınlaşma olduysa Cumartesi transfer var. Benim 6. gün embriyosu 3 tane o yüzden transfer adetin 22. gün olacak, salı günü yine yazarım kontrolden sonra.Benim de geçen ay iptal olmuştu, umarım bu ay bir aksilik çıkmaz...
ben de donmuş embryo transferi için bekliyorum, sizi tesadüfen buldum, fakat ocaktan sonra yazmamışsınız... son durumlarınız nedir... benim endimetrium 5,7 mm de kalınca iptal oldu, bu ay tekrar kalınlaşma tedavisi göreceğim, viağra fitil verdi bu kez, bilginiz olsun. nar suyunu ben de ara ara yapıyorum, ama hergün yapamadım nedense. ayrıca narı yemek de fayda eder mi, bu sıkma olanı içerken zorlanıyorum.
son durumlarınızı yazın, canım ben de gelişmeleri yazacağım..
selam canım,
seni ve gökçeyi okudum, son durumlarınız nedir,,, ben de aynı durumdayım, merak ettim, yazışıp birbirimizi bilgilendirelim.[/QUOTE
peşpeşe güzel haberlerle şenlenelim kızlar.sen neler yapıyorsun bu arada....
Kızlar, dün kontrole gittim endometrium 7,8 çıktı. 4 günde biraz daha kalınlaşır herhalde, doktor gayet iyi dedi. Cumartesi 8:30 da hastanede olcaz. Ben Lucrin'in 20. günü adet olmuştum, normal adet de değil damla damlaydı, yine de değerler normal olunca başlamıştı doktor, bakalım hem heyecanlıyım hem de çok korkuyorum, umarım hepimiz peşpeşe alırız pozitifleri...
canım dün adetinin kaçıncı günüydü endometrium 7.8 çıktı nar ye yavrum yardımcı olur biraz kalınlaşmasına...bide estrofemi kaç kaç başlattı doktor...
kızlarrrr lucrinin 10.günü adet oldum allaha çok şükür biraz miktarı az ama olsun oldum ya çok mutluyum dondurmalarıma 1 adım daha yaklaştım cuma günü kontrole gidicem şimdi transferim acaba kaç gün sonra olur diye meraktayım.bu arada goncela sen nasılsın güzel haberlerini bekliyorum canım...çok mutluyum inşallah herşey sorunsuz ilerler ghüzel sonuçlar alırız...
hayırlı olsun tedavin. uzun protokol mü senin donmuş tedavin de yoksa kısa mıydı.adetin kaçıncı günü transfer yapılcak sana bide endometrium kaç geldi canım senin...aramıza hoşgeldin bu arada...
slm canim benim de transferim 19. gun yapilmisti inşallah hayirli ve güzel bir sekilde sonuçlanır bebein sana simsiki tutunur allah yardimcin olsun........[/
inşallah bu kez tutunurlar sonum senin ki gibi pozitif olur endometrium kalınlığın ne kadardı transfer sırasında biliyor musun
bugün kontrole gittim ultrosonla endometrium bakıldı 4.4 mm çıktı başlamak için rahim çok uygunmuş kist falanda yokmuş.doktora sordum 14 15 gün sonra transfer yapılır dedi ortalama olarak.şimdi 8 gün sonra ki kontrolü bekliyorum sabırsızlıkla :)))kızlar siizde anlatsanıza yaşadıklarınızı resmen burda tek başıma günlük tutar gibi yazıyorum sonra bu durumda olanlara yarddımcı olalım ...goncela sendende hala haber yok nasılsın arkadaşımmm salı günümü sonuç alcan sen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?