Adetin 3.günü yumurta büyüklüğü ???

Umudum-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
3.131
7.319
158
Merhaba kızlar , bu ay tedavi için adetimin 3.günü gittim ancak yumurtalardan birinin büyüklüğü 11mm , diğerleri daha küçüktü .tek yumurta ile devam edilir diye tedaviyi hiç başlamadan diğer aya erteledik . İlk defa başıma geldi . Diğer tedavilerimde adetin ikinci günü büyüklükler yanlış hatırlamıyorsam 5-6mm filan oluyordu . Neden böyle olmuştur ki acaba ??? Tedaviye başlayamama ihtimalimi hiç düşünmemiştim

Merhaba canım, ben de bu ay seninle aynı şeyi yaşıyorum . Benim de adetin 5. Günü 14mm idi. Doktor tedaviye ara verdi. Bir açıklamada yapmadı. Senin sonrasında ne oldu?

Bir sonraki ay başladım tedaviye çok şükür ki sıkıntı da yaşamadım . Ama o ay neden öyle oldu hiç anlamadım . Tedaviye başlayınca da amaaaan dedim her şeyi de bilmeyivereyim . Öyle rahat bir sürecin ardından şuan çok şükür hamileyim darısı sizin ve tüm bekleyenlerin başına inşallah

Merhaba. Ben de aynı durumdayım. Adetin 2.günü 1 yumurta 12 mm diğeri 13 mm. Siz ilaç kullandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…