Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı
Merhabalar cevap alamadım çünkü sorularıma geride kaldı açtığım konular
Çok teşekkür ederimöyle bir durumda yeni üyelik açmanıza veya yeni konu açmanıza gerek yok ki...
bana ulaşsaydınız abi benim konumu üyelere ulaştırır mısın deseydin ben buraya anlık 100 kişi gelmesini sağlardım. Sana helal olsun genelde o üyelik benim değil diyip bana yalan söylüyorlar çıldırıyorum.
bekle gelecekler...
Geldimöyle bir durumda yeni üyelik açmanıza veya yeni konu açmanıza gerek yok ki...
bana ulaşsaydınız abi benim konumu üyelere ulaştırır mısın deseydin ben buraya anlık 100 kişi gelmesini sağlardım. Sana helal olsun genelde o üyelik benim değil diyip bana yalan söylüyorlar çıldırıyorum.
bekle gelecekler...
İstiyorum evet çok teşekkür ederim umarım tutan duaların arasına girebilirimben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik umarım istiyorsan pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Konuyla ilgili bildirim gelince açtım konudam bağımsız bir yorumda bulunmak isterim sitede bu kadar ince detayli takipte bulunulduğunu tahmin etmiyordum. Çok teşekkür ederiz.çok samimi bir soru sorabilir miyim ?
Pazartesi başka bir üyelik ile ;
Adetim gecikti hamilemiyim
diye konu açtınız olmadı tam 40 dakika sonra
Gebemiyim sizce
diye anket açtınız. 3 gün sonra bu üyeliği alıp mevcut konuyu açtınız.
İnanın bizim için sıkıntı değil sadece merakımı gidermek için soruyorum. Şifrenizi unutmadığınız halde yeni üyelik ile gelip aynı konuyu neden sordunuz? Bunu tek yapan siz değilsiniz bende meraktan öleceğim. Hafta başında size yazılan cevaplar sizi memnun etmedi mi?
Bunu bir çok üye yapıyor neden yapıyor öğrenmek istiyorum, inanın yoksa başka bir sorun yok.
Aynı sorunu yaşıyorum şu an benim testlerim negatif adetim gecikti 4 gün şu an testler negatif rahim kalınlaşmış ya adet olacaksın ya hamile kalacaksın diyor doktor da geç döllenme olmuştur diye bekliyoruz yani haftaya kadar olmazsam adet yeniden gideceğiz ultrason içinAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Merhaba,Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?