Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Bana da bi Dua et kese görünmedi yarın tekrar bakılacak dua edin lütfen

Ben ne dualar ediyorum bir bilseniz isim zikretmeden... Dualarım sizinle olsun, önce Rabbim sonra doktorlar sizin yardımcınız olsun, yolunuz açık olsun. Hayırlı ise Rabbim sizlere evlat nasip etsin.

İlk hamileliginiz sanırım ilk olarak hayırlısı diyelim ama bazen hemen belli olmayabiliyor kişiye ve hormonlara bağlı negatif cikarsada üzülmeyin..tecrübemden yola çıkarak şunu diyebilirim ki ilk olarak adet gecikmeleri oluyo 1 kac ay sürebilir rahim kendini hazirliyo ve hamilelik nasip oluyo bir sorun yoksa bende öyle oldu herseferinde 3covugum var sukur en küçüğüm 2yasinda hayırlısı olur inş..

Psikolojik olarak benim de çok yaşadığım durum gebelik yoktur

Hamile değilsiniz olsa çıkması lazımdı hava değişikliği stres bunlar etken olabilir yinede bir doktorunuza gorunun altta yatan başka şeyler olabilir
Adet 25 gün gecikti ablamın ve kanda çıkmadı idrarda silik çizgi gördüğü için bekledi sürekli doktorlar kesin hamilesin dediklerinde bebek 1. Ay 20 günlüktü bazısı erken bazısı çok geç ogrenebiliyor

Saglikla büyüt inşallah aynen katılıyorum sana

Kazen abi bende tedavi aşamasındayım bende senden dua istiyorum

bu kutsal yolda Rabbim ayağınıza taş değdirmesin, en ufak engeller sizin için pozitif sonuçlara vesile olsun. Yine tekrarlıyorum önce Rabbim, sonra doktorlarımız yardımcınız olsun.

Adetime 3 gün kala, silik pozitif ile hamileliğimi ögrenmiştim. Olsaydı, şimdiye kadar pozitif olurdu diye düşünüyorum..

Bu donem sanirim havalarin dengesizliginden herkeste bir gecikme vs oluyor.Benim saatim bile sasmazken 2 gun geciktim.Sizin de oyle bir durum olabilir

gebelik istedigin ve sürekli adetlerini takip ettigin için psikolojik gecikme yaşanıyor. bunu defalarca duydum çok normal. adet döngüsü zaten beyinden salgılanan hormonlar ile gerçekleşiyo. ee streste beyni yorar haliyle hormonlarda hemen bozulabiliyor. sal kendini biraz. gebe değilsin orası belli

İnanın 3 doktor gezdim kendi doktorum beklememi söylüyor Hafif kanamalar yaşadığım için diğer doktorlar düşük diyen kimyasal diyen kürtaj diyen vs çıldırıyorum resmen

bu kutsal yolda Rabbim ayağınıza taş değdirmesin, en ufak engeller sizin için pozitif sonuçlara vesile olsun. Yine tekrarlıyorum önce Rabbim, sonra doktorlarımız yardımcınız olsun.
Aminnnnnnn
Allah razı olsun.

İnanın 3 doktor gezdim kendi doktorum beklememi söylüyor Hafif kanamalar yaşadığım için diğer doktorlar düşük diyen kimyasal diyen kürtaj diyen vs çıldırıyorum resmen
Yumurtlama kanaması yaşadım bu ay hayatımda ilk defa duydum ve yaşadım 31 yaşındayım çok değişik şeyler olabiliyor vücutta umarım hamileyizdir Allah'ım ol demiş olsun

Ben ne dualar ediyorum bir bilseniz isim zikretmeden... Dualarım sizinle olsun, önce Rabbim sonra doktorlar sizin yardımcınız olsun, yolunuz açık olsun. Hayırlı ise Rabbim sizlere evlat nasip etsin.
Allah'ım inşallah insanın içine evlat ruhu hissi düşünce inanın koruma içgüdüsüyle nasıl ne yapmam gerekiyor bilmiyorum beklemek de üzüyor Allah razı olsun

En sagliklisi kan testi.. stres etkiler adeti…kan testi yaptir yuzde yuz ogrenirsin

Ben hamile kalmadan önceki reglilerimde arada bir hiç belirtisiz şekilde regl olurdum. Normalde çok ağrılı sancılı geçerdi ve relgden 15 gün önce göğüslerim ağrımaya başlardı. Ama bazı aylar hiç ağrısız belirtisiz birdenbire regl olurdum. Sebebi ne bilmiyorum sizinki de öyle olabilir belki

Evdeki kaset testler benim kimyasal gebeliği bile göstermedi eğer gebe olsaydınız mutlaka çıkardı hakkınızda hayirlsii olsun geç döllenme diyecem ama onda bile bir hafta geçmiş mutlaka silik bile olsa çıkardı gebeliği istiyorsanız inslalh yarın müjdeli haberi alırsınız ama kanatime göre gebe değilsiniz

Banada dua edermisin

Bu arada benim de hep gecikmem olurdu. 40 günde bir regl olurdum. Bazen 2-3 ay bile olmadığım olurdu.

kan sonucu tabi ki de kesin sonuç, kaset test tek yapmış olsaydın bir tane daha yap derdim ama iki tane yapmışsın bir youtube videosunda görmüştüm kaset teste iki defa yapmış çıkmamış daha sonra kanda çıkmış yani kişi aslında kendinden de bilir işi ben stres yaşasam da ilaç kullansam da gecikmez adetim ancak antibiyotik kullanmalıyım ki bir iki gün değişsin sen yarını bekle hiç acele etme yada %99 sonuç veren erken gebelik testlerinden de deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…