Bana da bi Dua etkese görünmedi yarın tekrar bakılacak dua edin lütfen
İlk hamileliginiz sanırım ilk olarak hayırlısı diyelim ama bazen hemen belli olmayabiliyor kişiye ve hormonlara bağlı negatif cikarsada üzülmeyin..tecrübemden yola çıkarak şunu diyebilirim ki ilk olarak adet gecikmeleri oluyo 1 kac ay sürebilir rahim kendini hazirliyo ve hamilelik nasip oluyo bir sorun yoksa bende öyle oldu herseferinde 3covugum var sukur en küçüğüm 2yasinda hayırlısı olur inş..Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Psikolojik olarak benim de çok yaşadığım durum gebelik yokturAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Adet 25 gün gecikti ablamın ve kanda çıkmadı idrarda silik çizgi gördüğü için bekledi sürekli doktorlar kesin hamilesin dediklerinde bebek 1. Ay 20 günlüktü bazısı erken bazısı çok geç ogrenebiliyorHamile değilsiniz olsa çıkması lazımdı hava değişikliği stres bunlar etken olabilir yinede bir doktorunuza gorunun altta yatan başka şeyler olabilir
Saglikla büyüt inşallah aynen katılıyorum sanaİlk hamileliginiz sanırım ilk olarak hayırlısı diyelim ama bazen hemen belli olmayabiliyor kişiye ve hormonlara bağlı negatif cikarsada üzülmeyin..tecrübemden yola çıkarak şunu diyebilirim ki ilk olarak adet gecikmeleri oluyo 1 kac ay sürebilir rahim kendini hazirliyo ve hamilelik nasip oluyo bir sorun yoksa bende öyle oldu herseferinde 3covugum var sukur en küçüğüm 2yasinda hayırlısı olur inş..
Kazen abi bende tedavi aşamasındayım bende senden dua istiyorum
İnanın 3 doktor gezdim kendi doktorum beklememi söylüyor Hafif kanamalar yaşadığım için diğer doktorlar düşük diyen kimyasal diyen kürtaj diyen vs çıldırıyorum resmenİnşallah görürsün
Ablamın adet gecikmesinin 25. Gününde çıktı ondan önce kanda hiç çıkmadı adet gününü 25 gün geçince hem kanda hem ultrason da gördük minigi 1 ay 20 günlük hamileydi yani bunyeden bünyeye değişiyor
Aminnnnnnnbu kutsal yolda Rabbim ayağınıza taş değdirmesin, en ufak engeller sizin için pozitif sonuçlara vesile olsun. Yine tekrarlıyorum önce Rabbim, sonra doktorlarımız yardımcınız olsun.
Yumurtlama kanaması yaşadım bu ay hayatımda ilk defa duydum ve yaşadım 31 yaşındayım çok değişik şeyler olabiliyor vücutta umarım hamileyizdir Allah'ım ol demiş olsunİnanın 3 doktor gezdim kendi doktorum beklememi söylüyor Hafif kanamalar yaşadığım için diğer doktorlar düşük diyen kimyasal diyen kürtaj diyen vs çıldırıyorum resmen
Allah'ım inşallahBen ne dualar ediyorum bir bilseniz isim zikretmeden... Dualarım sizinle olsun, önce Rabbim sonra doktorlar sizin yardımcınız olsun, yolunuz açık olsun. Hayırlı ise Rabbim sizlere evlat nasip etsin.
Evdeki kaset testler benim kimyasal gebeliği bile göstermedi eğer gebe olsaydınız mutlaka çıkardı hakkınızda hayirlsii olsun geç döllenme diyecem ama onda bile bir hafta geçmiş mutlaka silik bile olsa çıkardı gebeliği istiyorsanız inslalh yarın müjdeli haberi alırsınız ama kanatime göre gebe değilsinizAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Banada dua edermisinben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Bu arada benim de hep gecikmem olurdu. 40 günde bir regl olurdum. Bazen 2-3 ay bile olmadığım olurdu.Ben hamile kalmadan önceki reglilerimde arada bir hiç belirtisiz şekilde regl olurdum. Normalde çok ağrılı sancılı geçerdi ve relgden 15 gün önce göğüslerim ağrımaya başlardı. Ama bazı aylar hiç ağrısız belirtisiz birdenbire regl olurdum. Sebebi ne bilmiyorum sizinki de öyle olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?