MerhabaAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Bana da bi Dua etben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Aynı sorunu yaşıyorum şu an benim testlerim negatif adetim gecikti 4 gün şu an testler negatif rahim kalınlaşmış ya adet olacaksın ya hamile kalacaksın diyor doktor da geç döllenme olmuştur diye bekliyoruz yani haftaya kadar olmazsam adet yeniden gideceğiz ultAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Bende ne adet belirtisi var ne gebelik belirtisi var sadece belim ağrıyor bekleyeceksin gitme doktora felan boşuna zaten ya adet olacaksin ya bebek oluyorsa bile büyüsün direk gör gidip ultrasonda ben öyle yapacağım daha kan vermemAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
1 hafta gecikme iliskinin ustunden 15 gun gecti dogru mudur ?? Erken gebelikte yapmistim o da tek cizgi
Canım hamile olsaydın mutlaka adet belirtin olurdu yani sen bunu adet belirtisi sanardın çünkü adet belirtileri ile erken dönem gebelik belirtileri birebir aynı hatta bazen belirtiler (kasık, bel ağrısı meme hassasiyeti) çok daha şiddetli olabiliyor gebeysen. Muhtemelen adet düzensizliği yaşıyorsun stresten vs olabilir.Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Kazen abi bende tedavi aşamasındayım bende senden dua istiyorumben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Düzenli iliskiniz var ise ve su an gebe iseniz testte çıkmamış olabilir geç döllenme durumunda, bu sebeple en sağlıklısı kan testi sonucunu beklemek, sabırsızlığınızı anlıyorum fakat bu durum yorum ile belirlenebilecek bir şey degil. Umarım dilediğiniz gibi pozitif sonuc alırsınız…İstiyorum evet çok teşekkür ederim umarım tutan duaların arasına girebilirim
silikte olsa gözükmesi gerekirdi çok stres yapmış olabilir misiinizAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Evet her ikiside doğru1 hafta gecikme iliskinin ustunden 15 gun gecti dogru mudur ?? Erken gebelikte yapmistim o da tek cizgi
İnşallah görürsünBana da bi Dua etkese görünmedi yarın tekrar bakılacak dua edin lütfen
Ablamın adet gecikmesinin 25. Gününde çıktı ondan önce kanda hiç çıkmadı adet gününü 25 gün geçince hem kanda hem ultrason da gördük minigi 1 ay 20 günlük hamileydi yani bunyeden bünyeye değişiyorGebe olsaydınız testte çıkardı benim adet gecikmesi olmadığı halde çıkmıştı testte en güvenilir sonucu kan testi verecektir ama sanmam hamile olduğunuzu iyi günler dilerim
1 hafta geçmesine rağmen negatif çıktıysa büyük ihtimal gebelik yoktur ama 1 hafta daha bekle tekrar yap istersen o zaman da negatif çıkarsa bir kadın doğum doktoruna kontrole gidersin neden adet olmuyorsun diye geçmiş olsunAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?