Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Merhaba
Geç yumurtlama olmuş olabilir,bu da adeti geciktirebilir. Bir süre daha bekleyip hala olmuyorsa en güzeli doktora gitmek sanırım.

Büyük ihtimalle stresten ya da başka faktörlerden dolayı adet gecikmesi yaşıyorsunuz. Hamile değilsiniz.

Ben ilk hamile kalmak istediğimde hep adetim gecikmeye başlamış fakat negatif sonuçlanmıştı.Dr gitmiştim ve dr bana siz kadınların beyin gücüne hastayım ,beyin gücünüzle adetinizi bile geciktirebiliyorsunuz demişti…O açıdan benim ne zaman kafam rahatladı o zaman hamile kaldım

Bana da bi Dua et kese görünmedi yarın tekrar bakılacak dua edin lütfen

Aynı sorunu yaşıyorum şu an benim testlerim negatif adetim gecikti 4 gün şu an testler negatif rahim kalınlaşmış ya adet olacaksın ya hamile kalacaksın diyor doktor da geç döllenme olmuştur diye bekliyoruz yani haftaya kadar olmazsam adet yeniden gideceğiz ult
Bende ne adet belirtisi var ne gebelik belirtisi var sadece belim ağrıyor bekleyeceksin gitme doktora felan boşuna zaten ya adet olacaksin ya bebek oluyorsa bile büyüsün direk gör gidip ultrasonda ben öyle yapacağım daha kan vermem

Canım hamile olsaydın mutlaka adet belirtin olurdu yani sen bunu adet belirtisi sanardın çünkü adet belirtileri ile erken dönem gebelik belirtileri birebir aynı hatta bazen belirtiler (kasık, bel ağrısı meme hassasiyeti) çok daha şiddetli olabiliyor gebeysen. Muhtemelen adet düzensizliği yaşıyorsun stresten vs olabilir.

Kazen abi bende tedavi aşamasındayım bende senden dua istiyorum

Merhaba herhangi bir problem yoksa adet gecikmesi ile birlikte idrarda varsa bile gebelik hemen çıkmayabilir. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah kan testi her zaman en güvenilir olandır aynı gün de çıkar hastane online sonuçları kontrol edin arada

İstiyorum evet çok teşekkür ederim umarım tutan duaların arasına girebilirim
Düzenli iliskiniz var ise ve su an gebe iseniz testte çıkmamış olabilir geç döllenme durumunda, bu sebeple en sağlıklısı kan testi sonucunu beklemek, sabırsızlığınızı anlıyorum fakat bu durum yorum ile belirlenebilecek bir şey degil. Umarım dilediğiniz gibi pozitif sonuc alırsınız…

Bir hafta gecikme stresten de olabilir hamile de olabilirsiniz. Kan testi net sonuç verir. Bu arada e nabızdan ya da özelde test verdiyseniz hastanenin sonuç uygulamasından takip edin. Bazen erken çıkıyor sonuçlar. Hamile değilseniz bunu stres haline getirmeyin. Bence etkiliyor. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.

Sanırım yok, testte çıkardı yoksa. Bu ay stresli geçtiyse o da gecikmesine sebep olmuş olabilir. Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah.

silikte olsa gözükmesi gerekirdi çok stres yapmış olabilir misiiniz

Ben hamilelik düşünürken her ay düzenli olan reglim 3-4 ay boyunca 4-5 gün gecikti. Test yapar negatifi görürdüm hopp reglim gelirdi.. Bence çok istiyorsanız psikolojik gecikiyor.. Hatta sadece gecikmez bütün belirtileri yaşardım.. İdrar testi negatif ise hamilelik yoktur bence.. Çünkü önceki gebeliklerimde reglimden 3-4 gün önce idrar testinde öğrenmişliğim var.. Kan testinin sonucunda çıkar zaten hayırlısı olsun hakkınızda..

Hamile değilsiniz olsa çıkması lazımdı hava değişikliği stres bunlar etken olabilir yinede bir doktorunuza gorunun altta yatan başka şeyler olabilir

Bana da bi Dua et kese görünmedi yarın tekrar bakılacak dua edin lütfen
İnşallah görürsün
Gebe olsaydınız testte çıkardı benim adet gecikmesi olmadığı halde çıkmıştı testte en güvenilir sonucu kan testi verecektir ama sanmam hamile olduğunuzu iyi günler dilerim
Ablamın adet gecikmesinin 25. Gününde çıktı ondan önce kanda hiç çıkmadı adet gününü 25 gün geçince hem kanda hem ultrason da gördük minigi 1 ay 20 günlük hamileydi yani bunyeden bünyeye değişiyor

Adetim 10 gün gecikti, testteki çizgi yok denecek kadar silikti. üstelik beta değerim sadece 9'du.
Geç döllenme olmuş meğer. Şimdi evladım 2.5 yaşında. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Geç döllenme olmuş olabilir o yüzden testte çıkmıyo olabilir kan testi yaptırın kesin sonuç

1 hafta geçmesine rağmen negatif çıktıysa büyük ihtimal gebelik yoktur ama 1 hafta daha bekle tekrar yap istersen o zaman da negatif çıkarsa bir kadın doğum doktoruna kontrole gidersin neden adet olmuyorsun diye geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…