adetıne 1 hafta kalıp beklemekten sıkılanlar buraya..

tinkerbell09

herşey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
7.621
23
158
41
Tokat
adetıme 1 hafta var.ve yıne cok korkuyorum bu ay da olmazsa...yumurtlama tarihinden bu yana kasıklarım agrıyorve goguslerım hassas ama muhtemelen yıne psıkolojık...akıntı rengım beyaz ve ve bıraz arttı..her ay takmıyacam dıyorum ama basaramıyorum.benım gıbı hısseden var mı.ya da bunu asanlar bana yardım edın noluır..sıkıldım...:CüvCüv:bole olmak ıstıyom...

canım valla bende cok sabırsızım kürtaj oldum bi adet oldum bidaha korunmadım bakalım olcakmı 4 günüm kaldı yarın test yapcam artık:)

ayy canım sanki beni tarif etmişsin benim adetime daha 12 gün var ama bende heray böyleyim hele geçen ay takmıycam dedim hatta takmıyodumda hamileliğin nerdeyse bütün belirtileri çıktı ve yine takmaya başladım hatta ömrümde hiç acımayan göğüslerim ilk defa acıdı ama malesef tam günümde adet oldum mafoldumben ama yılmak yok bu ay yine çalışmalar başladı yine olmıycak gibime geliyo ama umut işde bide eşim aralık başında askere gidiyor ozamana kadar olmazsa taaa yaza kalcak :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benimde olmama 3 gün kaldı.Muhtemel yumurtlama tarihinden 1hafta sonra kasık ağrım başladı tabi ben idrar yollarından şüpheleniyorum umutlanmak istemiyorum.Ve göğüslerim çok sızlıyo.ama her an adet olacakmışım gibi bir his var ağrı sanki öyle oluyor.ınşallah olmam.

benim kasık ağrılarım yumurtlama günü başladı ve hala devam ediyo 5 gün var adetime.sanki olacak gibi inceden inceye sızlıyo...ufff...çalışmalardan da sıkıldım artık...herşeyi akışına bırakmak istiyorum ama başaramıyorum....

hepimiz için hayırlısı olsun napalım...asker yolu beklemek te çok zor...allah tez zamanda kavuştursun canım....

hepimiz için hayırlısı olsun napalım...asker yolu beklemek te çok zor...allah tez zamanda kavuştursun canım....

ewt canım ya üzüntüsü aylar öncesinden başladımafoldumben siz kaç aydır bebek istiyosunuz inş. rabbim tez vakitte bebişlerimizi yollar çok dua edelim
birbirimize:Saruboceq:

temmuzdan bu yana istiyoruz bu kadar zor olacagını bılseydım hıç korunma sıkıntısına gırmezdım...arada ara verdık..vajınıt tedavısı oldum...sımdı tekrar beklemeler basladı...dualarım tek kenmdım ıcın dııl burdakı ısteyen herkes ıcın edıyorum

Benimde adetime 4 gün var. Belirtilerim şöyle : Yumurtlamadan beri az ama sürekli bir akıntım var. Saydam, kokusuz, renksiz. Kasıklarımda dolgunluk var, ağrı falan yok. Ama belim ara sıra ağrıyo. Göğüslerimde acı dahil hiçbir belirti yok. Yaptığım iki test pozitif diğeri negatif çıktı. Belirtilerim bunlar bakalım hayırlısı artık.

Tam bana göre bir topic olmuş diyebilirim.7 gün var benimde.Sol kasığım sızlıyor.Akıntım da beyaz ve kokusuz.Göğüslerimde ne bir şişkinlik ne de bir ağrı var ama kasığım benimde yumurtalama zamanı sızlamıştı biraz bir de son 2 gündür ara ara sızlıyor.Dilerim isteyen herkese tez zamanda anne olmayı nasip eder yüce Rabbim.

benımde 2 gunum var goguslerım cok hassaslaştı ve ar ara karıncalanıyo.halsızım bır ara basım doner gıubı oldu bılmıyorum psıkolojık ama ne zmana test yapıyım ben ya

Merhaba hanımlar :) 3 aydır korunmasız ilişkiye girmemize rağmen bebiş hala yok Bu ay adetime 3 gün var. Kasıklarımda ve göğüslerimde ağrı var. Bel ve bacak ağrım son 3 gündür çok. Mide bulantım da var. Ama bunlar gebelik belirtisi mi yoksa klasik adet belirtisi mi bilmiyorum Umarım bu ay mutlu haberi alırız :)

arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında bu konuyu görünce kayıt oldum benimde adetime tam olarak 1 hafta var zaten belirtilerde başladı ama yine de umutla belki hamileyimdir diye bekleyip duruyorum işte...

Sende hoşgeldin canım.İlk adet olduğum yıldan bu yana 13 yıl geçti ve adet öncesi hiç mide bulantısı yaşamadığımdan benim için,mide bulantısı adet belirtisi değil,hamilelik belirtisi.Midem bir bulansa hı tamam hamileyim diyeceğim.Kasık ağrısını bende son 2gündür yaşıyorum ama sızlama şeklinde.Bilemiyorum sana yardımcı olur mu bunlar ama bende emin değilim bana da ne olduğundan

açıkçası 1 yıldır her ay hamilelik belirtisi yaşadım mide bulantısı göğüslerde hassasiyet karnımda hep bahsedilen kahverengi çizgi bile oluştu ama sonuç hep hüsran. ama bu ay tık yok. hiçbir belirti yok. sadece kasıklarımda ağrı adet sancısı gibi ama arada iğne gibi batıyor... bakalım hayırlısı. biliyorum olması mucize ama yine de umudum var

Her ay adet günümden 1 hafta önce mide bulantım ve baş ağrım başlar. Fakat ilk kez bu ay bu şikayetlerimin yanısıra inanılmaz kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Allah tüm bekleyenlere sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah:Saruboceq:

Kızlar ben mayıs ayında bir düşük yaptım. Tam bir buçuk yıl çocuk için uğraşmıştık dediğiniz gibi her ay belirtilerim vardı ama hamile kaldığım ay artık düşünmeyi bırakmıştım gerçekten çocuk fikrini kafamdan tamamen atmıştım hiçbir belirtim de yoktu adetim gecikti o zaman bile ihtimal vermemiştim hamile olduğuma ama test yapınca hayatımın şokunu yaşamıştım. Yani herkeste belirti olacak diye bir şey yok ya da adet belirtileriyle aynı da olabiliyor. Ama benim yine hamile kalmam için kafamdan atmam gerekiyor büyük ihtimalle ama ben bunu yapamıyorum hatta bazen psikolojik yardım falan mı alsam diye düşünüyorum. Yoksa başka türlü olmayacak. 2 gün var adetime ama ben meraktan ölmek üzereyim yine hayal kırıklığı olacağından da eminim ama insan umutlanmadan da edemiyor işte. Siz anlıyorsunuzdur...

ay benimde hesaplamamma göre dündü ama geçen ay 28 diye yarını bekliyorum bakalım hayırlısı ama çok umudum yok yinede nasip..bide üstüne çok hastayım grip öksürük bi adet olsamda doktora gitsem diye bekliyorum yanii..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…