adetıne 1 hafta kalıp beklemekten sıkılanlar buraya..

kızlar Allah ınşallah en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın sizlere. Ben daha baharda düşünüyorum ama burda okudukça şimdiden heyecanlanıyorum. Gerçekten beklemek heralde çok can sıkıcıdır ancak kafanızı sürekli bu konuya takar, odaklanır başka hiçbirşey düşünemez hale gelip stres yaparsanız olacağı varsa da olmaz. Çoğunuz daha 12 gün felan varken hamileliği düşünmeye, belirtileri takip edip acabalara başlıyor, hatta test yapıyorsunuz. Biraz oluruna bırakın anlıyorum zor ama başka şeylerle meşgul olun, kafanzı dağıtın ve en erken reglinizin ilk günü test yapın ki genelde birkaç gün geçince tam olarak çıkıyor.. Allahtan hayırlısı...

Ben de pko hastasıyım.34 yaşında ikinci bebiş istiyorumİlk bebekte 27 yaşındaydım ve 3 aylık doğum kontrol hapı kullanımı sonrası gebe kalmıştım.Şimdi doğum kontrol hapını bırakalı 3 .ayıma girdim.Geçen aylarda yumurtlama zamanı kasıklarda ağlayacak dercede sancı hissettim...Ama sonuç negatifti.Bu ay yumurtlama zamanı hiç birşey olmadı:)Sancı belirti yok.Dr a regl döneminde gittiğimde yumurtamı görmüştüm.Eşim varikoseline rağmen sperm sayısı normal çıktı.Peryodumun 10 gününden 19.gününe kadar çalıştık bu ay.Şimdi 2 Aralık ı bekliyorum.İştahım arttı göğüslerim yumurtlamadan sonra her ay ki gibi dolgun ve inanılmaz üşüyorum.Her ay karnım acaip şişiyordu bu ay ilk ekz normal:)Kendi kendime bu ayda olmayacak diyorum.Bakalım Allah herkese sağlıklı ve hayırlı beişler versin.Emeğiniz boşa çıkmasın

kızlar üzülmeyin en azından regl olabiliyorsunuz, yani sağlıklısınız ki bir sorun olmadan düzenli regliniz var, bence bu da çok önemli,
Yani en azından benim için şu sıralar çok önemli bugün 40. günüm ve hala olamadım ben de...

hatunsultan selam test yapmadınmı bu kadar gecıkmeye...

hatunsultan selam test yapmadınmı bu kadar gecıkmeye...

Yaptım canım yapmam mı, idrar testlerinin sayısını unuttum bile o kadar çok yani....
Kan testimi de 24 Ekim de yaptırdım sonuç <2 o günden sonra yine çok kere idrar testi yaptım ama hepsi negatif be güzelim....

bnmde 10 gün kaldı bu ay klomn kullandım o yüzden biraz umudum daha fazla ama yinede allh bilir beklemek cok zor bnmde 16 ay oldu evlenelii lk günden beri sityoruz ama bi 8 aydaoldu odaa dıs gebelik hala bekliyorum onun üstündende 6 ay gecti bu ay gelsin bbişim artk bnde sadece beyaz bi akıntı var adetin 20 günüdeyim yumurtlama degildir heralde artık yogur gibi koyu ve beyazgögüslerimde dolgunlastı aam tabi bunlar hapın da etkisiyle olablr

Bende klomen kullandım 5 gün üzerinden 3 gün geçirip dr.a gidicem bakıcak duruma....ay ay ay Allah hepimize sabır versin arkadaşlar...gaç olsun güç olmasın dimi :)) Morallerimizi yüksek tutalım...

selam kızlar :) benimde adet günüm 2 aralık yani 1 gün var ama hiç bir belirti yok bende senağlama yani her ay adet öncesi belirtiler olurdu göğüslerim acırdı kasıklarım ağrırdı ama bu ay göğüslerim de hiç bi belirti yok sadece arada bir kasık ağrım oluyo adet olucakmışım gibi.. böyle fazla belirti olmayınca hemen hayallerim yıkılıyo yine olmadı diyorum acaba belirti olmadanda hamile olunabilirmiki ya off senağlama

sucum tabiki belirtisizde olabilir canım..........
benimde bugün yarın günüm bakalım kısmet ama ben bu ay hiç umursamadım yok yumurtlama günüymüş yok gün aşırıymış peh
ama yinede gün yaklaştıkça acaba diyosun ister istemez

canım ya işallah seninde vardır aslında umursamayınca oluyomuş ama biz bi türlü çıkaramıyoruz aklımızdan senağlama bende her ay öyle diyorum amann hesaplamıcam olursa olur zaten diyorum ama yumurtlama günleri yaklaşınca yinede hemen kalkmayimde belki olur diyorum 1 saat yatıyorum kaydirigubbakcemile3 seninle günümüz hemen hemen aynı sanırımm işallah seninde güzel haberlerini bekliyorum canımm.Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın meleklerimiz gelsin işallah :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…