adetıne 1 hafta kalıp beklemekten sıkılanlar buraya..

geçmiş olsun canım inşallah hamilesindir sen yine de şimdilik ilaç falan kullanma ne olur ne olmas

kızlarr benimde 9 gün var adetime.doktora gittim bende mantar varda.yumurtam çatlamış doktor baktı.ama daha hamilelik belli olmaz dedi.3 gündür hafif mide bulantım var.ama doktor daha başlamaz dedi.kafam karıştı.inşşş hepimiz hamiş kalırızz

inşallahhh :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

meraba kızlaarr dün yazmıştım bu topie bana hayırlı geldi galiba.Adetime daha 2gün var biraz önce hamilelik testini denedim ikinci çizgi diğerinden biraz daha az koyu şeklinde çıktı .Acaba şimdi yapmam doğru sonucu verir mi.Çok şaşırdım bu ay hiç beklemiyordum.Şimdi ben hamişmiyimmmmzemuszemus

kahorihama belirtilerini bizle paylaşırsan cok sevinirim...ben en cok akıntı olayına takılıyorum daha cozemedım nasıl oluyo hamilelikte...

kahorihama belirtilerini bizle paylaşırsan cok sevinirim...ben en cok akıntı olayına takılıyorum daha cozemedım nasıl oluyo hamilelikte...

Canım bende hala inanmış değilim hamiş olduğuma cuma kan testi yaptıracam bakalım.Bende hiç akıntı olmadı ama müthiş kasık ağrısı var 2 haftadır.Ve sanki idrar keseme ağrıoyr gibi.bide göğüslerim acaip acıdı ve büyüdü damarlar belli oluyo.Ve 1kaç gündür iştahımda açıldı.

gunaydınm kıslar sımdıden bır hamılemız olmuş darısı bızlerın basına artıkın benımde buyuk gun yarın ama hemen yapmıycam testı

günaydın arkaslar

benımde adetıme 1 hafta var kasımın 3 unde olmam lazım ama tabı ınsallah hayırlısıyla ben dahıl butun arkadaslarım olmazlar.ben 3 dusuk yaptım ve hamılelık belırtılerını cok ıyı bılıyorum ama tabı hepsı bırbırının aynısı olmuyor.

sımdı goguslerımde oyle bariz bir dolgunluk agrı falan yok sadece adete yakın kuru gunlerımız baslar ya o bende baslamadı bu ara camasırım sureklı ıslanıyo cok hıssedıyorum rahatsız oluyorum ama kokusuz sadece buyuk bı ıslaklık baska barız bır belırtım yok bakalım sımdılık sadece akıntıdan dolayı bıraz umıtlernıyorum cunku 2. hamılelıgımdede bole olmustu adete yakın ıslaklık artmısıt ınsallah hamıleyımdır bılgısı olan arsa akıntı hakkında yazarsanız sevınırım.

hımmmmm bırdee soyle bır durumu farkettım vajına agzı yumusadı sankı acıldı gıbı oldu buyudu yanı bu konuda pek bı fıkrım yok adetten once nasıl oluyo veya hamıleleık varsa nasıl oluyo bılmıyorum hanı derler ya adetten once rahım asagı sarkar dıye onunla bı ılgısı varmıkı merak ettım bılen varmııııııııı

Selam kizlar benimde tam 10 günüm kaldi ama nete göre 7 gün tam bir hafta ama 100% bi belirti yok aslinda sadece bu zamani kuru gecirmem lazimdi fakat akintim zaman zaman oluyo.

son 5 gün.. ama ne hamilelik ne de adet belirtisi var..bakalım hangisi sürpriz yapıp eecek bu ay..ama ben kırmızı grmekten sıkıldım artık her ay..

kızlar benim de 5 günüm kaldı çok sabırsızım. 5 gün boyunca uyusamda zaman öylece geçip gitse istiyorum

benimde bir haftam var.belim ara ara çok ağrıyo.aslında istediğim tek şey bu ağrıdan kurtulmak çünkü bir haftadır çekiyorum ve daha bir hafta daha çekmek beni çok zorluycak.böyle olmazdı en fazla bir hafta önceden yavaş yavaş başlardı .

kızlar selamlar benimde adetim 4 kasım benim 6 yaşında bir kızım var ama inanın o zaman calışıyodum ve hiç anlamamıştım sadece asabi olmuştum biraz onu hatırlıyorum sonra haziranda 5 aylık düşük yaptım ondada belim agrımıştı şimdi 1 hafta var adetime gene belim agrıyor arada gögüslerim sızlıyor acayip tatlı yiyorum (belirtimi bilmiyorum folik asit kullanıyorum iştah acıyor olabilir )karnım agrıyor falan filan işte yani 4 kasımı bekliyorum ama ben ayın 10 unda falan yaparım eger olmazsam cünkü dr da anca görünüyor Allah hayırlısını ve saglıklısını versin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…