adetıne 1 hafta kalıp beklemekten sıkılanlar buraya..

ben adet oldum demekkı neymıs akıntı makıntı hamılelık belırtısı falan degılmıs bende ne guzel umıtlenmıstım ama napalım gelecek aya kaldık sız sakın belırtılere fazal kafayı takmayın

kaldı 3 gün. gögüslerim acayip şiş dokunamıyorum bile. dün geceden beri bel ve sırtımda ağrıyor. son güne kadar regl belirtisi olmaz normalde bende ama 1 haftadır hasta olacakmşım gibi. belirtilere güvenmemekte gerekiyor ama işte insan düşünmeden edemiyor. hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

kıslar benim de çarşamba yani 28inde adet olmam gerekiyordu adetim de hiç gecikmez hatta bazen erken gelir. Ama çarşamba adet olmadım çok açık renkli bi akıntı geldi sonra o da kesildi bugün 3. gün hala adet olmadım acaba o yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum. İşin tuhafı hiç adet belirtim de yok şu anda beyaz akıntım devam ediyor. Off ne yapsam bilmiyorum kızlar yardım edin nolur kafamçokkarıştı

test yaptınmı canım ??

Bunların çoğu psikolojik.mesela bende burada anlatılanları yaşadım bu ay ama galiba adet olmak üzereyim.hatta eminim.ondan ne ağrı kaldı ne şüphe şimdi.sadece bundan sonra ovülasyon testi kullanmayı düşünüyorum .sevgiyle kalın :)

adetime bir gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı silik çizgi bile çıkmamıştı bi kere daha yapsam mı acaba

2-3 gün fln geçmiş. yaptırabiliyorsan kan testinde çıkar. ama idrar testi yapıracam diyorsan pazartesine kadar bekle kesin olsun. belirsizlik zor.. belirtin varmı senin??

2-3 gün fln geçmiş. yaptırabiliyorsan kan testinde çıkar. ama idrar testi yapıracam diyorsan pazartesine kadar bekle kesin olsun. belirsizlik zor.. belirtin varmı senin??

Canım ne adet belirtim ne hamilelik belirtim var. Sadece arada kasıklarım batıyo ve acıyo o kadar. Burda poliklinik var ve sadece idrardan bakıyolar. Tekrar test yapmaya ya da tahlil yaptırmaya da korkuyorum yine negatif çıkar da hayal kırıklığı yaşarım diye o yüzden pazartesiye kadar bekliyim diyorum. Ama bi taraftan da meraktan çatlıyorum tabi. fisfisfisfisfisfis

tahmin edebiliyorum canım. hayırlısı olsun sabret pazartesine. bende pazar günü hasta olacam bakarsın pazartesi beraber yaparız testii kaydirigubbakcemile5

tahmin edebiliyorum canım. hayırlısı olsun sabret pazartesine. bende pazar günü hasta olacam bakarsın pazartesi beraber yaparız testii kaydirigubbakcemile5

sonu da iyi olur inşallah pazartesiye kadar adet olmazsam zaten baya bi ümitlenicem dua edelim birbirimiz için :CüvCüv:

dualarım seninle ve bütün bebek isteyenlerle. Allah hepimize tattırsın bu duyguyu inşallah :Saruboceq:

merhaba kızlar benimde adetime tam 4 gün var.ama hissesdiyorum bu sinsi ağrılar adet ağrıları.canımı sıkmayacağım.nasıl olsa her ay aynı şey.farklılık olsa şaşardım zaten.tüm isteyenlere ve bana allah nasip etsin.ben yatıyorum.iyi geceler.

üfff son 2 günn... hiç bir belirti yok bu ay bende..ne hamilelik ne adet belirtisi... kızlar dua edin kırmızıları görmeyeyim yine... nedense bu ay çok umut var içimde..oldu sanki ama belirti görmyince de umutlarım suya düşüyor.

kızlar galiba yine kırmızıları görücem adet sancısı gibi sancılarım var bu günmafoldumben

İnşallah hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin. Herkeste belirti olacak diye bir şart yok ki benim sadece 1.5 ay süren bi hamileliğim olmuştu ama hiçbir belirtim olmamıştı hiç beklemiyordum şok olmuştum. Yani birçok belirtiyi biz psikolojik olarak yaratıyoruz sonra da hayal kırıklığına uğruyoruz bence. O yüzden sen umudunu yitirme derim ben. İyi düşünelim iyi olsun. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…