- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
- Konu Sahibi tinkerbell09
-
kıslar benim de çarşamba yani 28inde adet olmam gerekiyordu adetim de hiç gecikmez hatta bazen erken gelir. Ama çarşamba adet olmadım çok açık renkli bi akıntı geldi sonra o da kesildi bugün 3. gün hala adet olmadım acaba o yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum. İşin tuhafı hiç adet belirtim de yok şu anda beyaz akıntım devam ediyor. Off ne yapsam bilmiyorum kızlar yardım edin nolur kafamçokkarıştı
test yaptınmı canım ??
adetime bir gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı silik çizgi bile çıkmamıştı bi kere daha yapsam mı acaba
2-3 gün fln geçmiş. yaptırabiliyorsan kan testinde çıkar. ama idrar testi yapıracam diyorsan pazartesine kadar bekle kesin olsun. belirsizlik zor.. belirtin varmı senin??
Canım ne adet belirtim ne hamilelik belirtim var. Sadece arada kasıklarım batıyo ve acıyo o kadar. Burda poliklinik var ve sadece idrardan bakıyolar. Tekrar test yapmaya ya da tahlil yaptırmaya da korkuyorum yine negatif çıkar da hayal kırıklığı yaşarım diye o yüzden pazartesiye kadar bekliyim diyorum. Ama bi taraftan da meraktan çatlıyorum tabi. fisfisfisfisfisfis
tahmin edebiliyorum canım. hayırlısı olsun sabret pazartesine. bende pazar günü hasta olacam bakarsın pazartesi beraber yaparız testii kaydirigubbakcemile5
dualarım seninle ve bütün bebek isteyenlerle. Allah hepimize tattırsın bu duyguyu inşallah :Saruboceq:
hurrem ne oldu canım hastalandınmı ? yoksa bebişmi var. haber et merak ettim ?
üfff son 2 günn... hiç bir belirti yok bu ay bende..ne hamilelik ne adet belirtisi... kızlar dua edin kırmızıları görmeyeyim yine... nedense bu ay çok umut var içimde..oldu sanki ama belirti görmyince de umutlarım suya düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?