adetıne 1 hafta kalıp beklemekten sıkılanlar buraya..

kızlar bu kadar dinlemeyin kendinizi her ay aynı şeyler oluyo adet olunca kendinizi üzüyosunuz bukadar stres yapmayın bende aynı durumdayım fakat okadar takmıyorum çünkü heray aynı belirtiler yaşıyoruz kasıklarım sızlıyo ama buay inanılmaz zonkluyo resmen batıyo 9günüm var adet olursam eğer hemen doktora gidicem bukadar kasık ağrısı bana göre normal değil bende başka bişe olabilir korkuyorum düzenli fakat az adet oluyorum inşallah kötü bişe yoktur ve bebe değilse adet belirtisidir:Saruboceq:

ınşallah kötü bişey değildir. Hatta inşallah bebektir. Valla arkadaşları bilmiyorum ama beim elimde değil daha 2. ayım o yüzden çok dinliyorum kendimi. Herhalde bu ay olmazsa gelecek ay bu kadar takmam. En azından bu belirtiler geçen ay da vardı derim üzülmem.

Az derken ne kadar az? Nasıl? Gün olarak mı akıntı olarak mı az?

3.günde bitiyo çok fazlada yoğun değil 3.gün damla damla bikaç aydır böle buay daha azdı 6ay öncesine kadar göğüslerimde hiç ağrı hissetmezdim adetime daha 9gün var 3.4gündür elleyemiyorum kocişim diyo büyümüşmü bunlar akannehir 3ay önce gitmiştim düzenliyse az olması problem değil demişti ama ozman bukadar kasıklarım ağrımıyodu bu ay gidicem bakalım

regl gibi devam etti?bugün ilk günü bakalım devam edecek mi? devam etmez kesilirse hamilelik belirtisi mi? ama daha 5 gün vardı, akannehir

Canım erken adet de olabilir. ınşallah değildir ama. Bugün de devam ederse büyük ihtimalle öyle. Ne oldu ne durumdasın?

benimde son on günüm allahım lütfen gelmesin bu defa bebişimi gönder ama sağlıklı hayırlı bi evlat olrak bana ve burda bekleyen isteyen herkese amiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq:

benimde son on günüm allahım lütfen gelmesin bu defa bebişimi gönder ama sağlıklı hayırlı bi evlat olrak bana ve burda bekleyen isteyen herkese amiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq:

Amin canım inşallah allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.Hepimiz için hayırlısı olsun

Slm arkdaŞalar benımde geÇen aya gÖre hesaplarsak 10 gÜn kaldı kasıklarda batmave bel aĞrısı var Çok fazla ama ben yumurta takıbıde yaptırıyorum

Slm ÇıÇekler ben yumurta tabıkı yaptırıyorum 3 aydır bır doktora gıdıyorum bu ay adetın 5.gÜnÜ ıĞneye baŞladım Şımdı adını unuttum geÇen ÇarŞamba Çatlatma ıĞnesı vuruldum tutmadı c.tesı tekrar vuruldum yumurtam saĞ tarafta 20-25 mm ıkı tane var sol tarafmdakıler kÜÇÜk ama artık yemek gÖrmek ıstemıyorum sadece ya tatlı fazla yıyorum yada turŞu hamıle olma ıhtımalım de yok glukofen kullanıyorum bıde her gÜn bır tane alıyorum bel aĞrım var acayıp bır Şekılde ÇarŞambadan berı dÜnde bıraz fazla akıntım baŞladı yumurtamı Çatladı acaba dÜn ıŞe de gelemedım acayıp bır halsızlık baŞ aĞrısı ve bel aĞrısı arada da kasıkta batma oluyo anı kalktıĞımda yada otururken sızlıyo acaba yumurtalar bÜyÜdÜ de Çatlamadımı dıye yardım edın arkadaŞlar

yumurtalarındandır canım benim de aşılamada aynı senin gibi olmuştu batma ağrı falan ama sonuçnegatifti inşallah senin olumlu olur:gitme:

ınŞ.canım bende pek Ümıtlı deĞılım artık 3 aydır aynı tedavı geÇen ay da aynı oldu ama aĞrı bu kadar deĞıldı daha doĞrusu hıÇ yoktu

malesef ben adet oldum dün kızlar yine tam zamanında.Bu belirtilere fazla takılmayın çünkü bu ay benimde birsürü belirtim vardı güya kasıklarımda batma vardı belim çok ağrıyordu göğüslerim şişmişti akıntım azdı ama kesilmemişti vardı biraz.Arada başım bile dönüyordu bir sürü güzel bebekle ilgili rüya görmüştüm ama sanırım hepsi psikolojik.Artık bi belirti takip etmiycem.Bu ay bende yumurtlama takibi yaptırıcam adetimin 4.günü yani cuma günü doktora gidicem.Oda olmazsa sanırım aşılama yolu gözüküyo bana.

canım üzüldüm ama boşver bence de artık belirti takip etme... bende 1 aydır bıraktım aksi takdirde gerçekten çocuk olmıcak.bu ay farklı hissediyorum muhabbetini de bıraktım çünkü 2 yıl içinde farklı belirtiler yaşadığım oldu tamam bu ay dediğim oldu ama hiç hamile kalamadım ve artık bebeği kafamdan çıkardım yumurtlamayı bile takip etmedim bu ay....zaten yaza kısmetse tüp bebek için hazrlıyorum kendimi artık kısmetimizde varsa anne olmak rabbim hepimiz için hayırlısını versin...dicem o ki tatlım boşver sen akışına bırak belirti de bekleme zaten olucağı varsa rabbim verir, zamanını bekliyoruzhihoyyyt

valla bence ikinizdede çok büyük bir problem yoksa tüp bebek yaptırma.Aşılama yaptır bence tüp bebek çok pahalı onun yerine 4-5 kere aşılama yaptırabilirsin.Ben tüp bebek yaptırdım bir kere tutmadı ve bin pişman oldum.bilseydim aşılama yaptırırdım o kadar paraya 4-5 kere daha ii olurdu.

yaa canım. bende aşılama yaptırdım tutmadı ikimizde de hiçbr problem yok ama olmuyo işte. bi deonu deneyelim diyorum. ne bilim işte ben de ona umut bağladım.en azında onda da olmaza artık yine aşılama deneriz bilmiyorum ki inşallah hiçbirimize gerek kalmaz:)
canım sen nerede yaptırdın tüp bebeği.ben de merkez araştırıyorum.

Ben de bu forumu sabır ve sevgiyle takip eden bir üyeyim , reglime bir hafta kala yoğun belirtiler başlamıştı. Çok umutlanmıştım ancak bugün günü daha gelmeden üstelik regl oldum...Çok üzgünüm

catdog benim tüp bebek yaptırdığım merkez kapandı zaten kesinlikle tavsiye etmem.ama bana sorarsan yaptırabileceğin 3 merkez var.araştırdığım kadarıyla en çok pozitif sonuçlar bu merkezlerde oluyo.Birincisi jinemed ikincisi umut tüp bebek merkezi üçüncüsüde medikal park.Ama yinede sende araştır.kesinlikle işini çok ii bilen bir yerde yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…