- Konu Sahibi tinkerbell09
-
Var evet. Yerleşme lekesi deniyor. Pembe veya kahverengi renkte çok az oluyormuş. Döllenmiş yumurtanın rahme ulaşması 1 haftayı buluyormuş. Yani seninki tam zamanında. Devamı gelmezse -inşallah- yerleşmedir diyebiliriz.
benimde son on günüm allahım lütfen gelmesin bu defa bebişimi gönder ama sağlıklı hayırlı bi evlat olrak bana ve burda bekleyen isteyen herkese amiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq:
Slm ÇİÇekler ben yumurta tabİkİ yaptırıyorum 3 aydır bİr doktora gİdİyorum bu ay adetİn 5.gÜnÜ İĞneye baŞladım Şİmdİ adını unuttum geÇen ÇarŞamba Çatlatma İĞnesİ vuruldum tutmadı c.tesİ tekrar vuruldum yumurtam saĞ tarafta 20-25 mm İkİ tane var sol tarafmdakİler kÜÇÜk ama artık yemek gÖrmek İstemİyorum sadece ya tatlı fazla yİyorum yada turŞu hamİle olma İhtİmalİm de yok glukofen kullanıyorum bİde her gÜn bİr tane alıyorum bel aĞrım var acayİp bİr Şekİlde ÇarŞambadan berİ dÜnde bİraz fazla akıntım baŞladı yumurtamı Çatladı acaba dÜn İŞe de gelemedİm acayİp bİr halsİzlİk baŞ aĞrısı ve bel aĞrısı arada da kasıkta batma oluyo anİ kalktıĞımda yada otururken sızlıyo acaba yumurtalar bÜyÜdÜ de Çatlamadımı dİye yardım edİn arkadaŞlar
malesef ben adet oldum dün kızlar yine tam zamanında.Bu belirtilere fazla takılmayın çünkü bu ay benimde birsürü belirtim vardı güya kasıklarımda batma vardı belim çok ağrıyordu göğüslerim şişmişti akıntım azdı ama kesilmemişti vardı biraz.Arada başım bile dönüyordu bir sürü güzel bebekle ilgili rüya görmüştüm ama sanırım hepsi psikolojik.Artık bi belirti takip etmiycem.Bu ay bende yumurtlama takibi yaptırıcam adetimin 4.günü yani cuma günü doktora gidicem.Oda olmazsa sanırım aşılama yolu gözüküyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?