adetıne 1 hafta kalıp beklemekten sıkılanlar buraya..

sağol canım bende medikalparkı duymuştum ama orda emekli sandığı anlaşması yok sanırım en azından ilaçları sigorta karşılasa iyi olur ama bakıcam artık... son bi kaç aya kala yaza tekrar gidip görüşücem tek tek ama şu jinemedi ilk defa duyuyorum...nerede bu merkez canım fiyatları nasıl bi fikrin var mı?

arkadaŞLAR ADETIME 5 GÜN KALDI VE YİNE BURDAYIM:))YİNE İÇİM KIPIR KIPIR VE YİNE HÜSRAN OLACAK DİYE ÇOK KORKUYORUM...

benimde 6 gün kaldı kızlarsizde belirti varmı bende yok

ah ah canım izmirimden ben de izmirliyim ve izmirime hasretim .canım göğüs uçları koyulaşıyo diyolar ama kişiden kişiye değişiyomuş bi de henüz erken olabilir belirti için ama yine de tam bilemiyorum bi cevap vermek istedim çünkü siteye üye oldum bi iki kişiden başka kimse cvp.yazmamıştı banaÇok üzgünüm çoook

tesekkür ederim canım benim bekleyip görcez sonucu bakalım

Kızlar benimde 8-9 günüm falan kaldı.Bakalım c.tesi kan testi yaptırıcam umarım bebişim vardır.Annesinden saklanmaz.Çok heyecanlıyım ama vede sabırsız.Benim bel ağrım var 1 haftadır bugünde göğüslerim ağrıyor ara ara birde karnımın alt tarafında ağrı var.3-4 gündür.Umarım bunlar hamilelik belirtileridir.

Benim beklenen adet tarihim 25 kasım, kızlar kararsız kaldım ne zaman başliyim ben test yapmaya, idrarda çıkmaz heralde şimdi ama kanda ne zaman çıkar ki hem çok sabırsızlanıyorum hem de hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum yaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff benneyaptımki

Merhaba arkadaşlar; benim de adetime 4-5 gün var ve bu heyecanı bastırmak artık çok zor geliyor :) bugün eve giderken bi test alıp yapıcam bunuda ilk defa denicem inş hayırlı haberler veririm size...Bu arada adetimin 12. günü dr.a gittim yumurtlamaya baktı ve 6 tane yumurtam varmış şaşırdık haliyle yani bu demek oluyomuş ki ikiz yapma olasılıgım çok yüksekmiş arkadaşlar....Tabi bu arada ailemde de ikiz çok.....Bu durumda heyecanım iki kat arttı.....Allah hepimizin gönlüne göre versin.....

canım iyi akşamlar, benim beklediğim günüm 17 kasımdı ben dün test yaptım negatif çıktı, ama şu an itibarıyla regl olmadım henüz, ama aynı gün beklediğimiz Tuba373 diye bir arkadaş var o salı günü test yaptı silik gördü ne kadar sevindik, tubacım da hep yazdı, konu açtı hamileyim diye ama regl olmuş öğrendiğim kadarıyla, ben de iki gün daha beklemeye karar verdim, normalde 24-25 gündür periyodlarım, ama üç aydır 28 gün oluyor ve ayrıca hayatımdaki en uzun günüm 28 gündür, benim hep birer hafta, dört beş gün önce olurdu, ama hala yok, test de dün negatifti ama offfff bilmiyorum işte böyle, yani diyeceğim senin daha günün bile gelmemiş, sen bilirsin ama çıksa da çıkmasa da insan hayal kırıklığı yaşayabilir sonuçta ve seni negatif etkilerse iyi olmaz.... sadece bilgi amacıyla yazıyorum, yanlış anlama a.s.

bayankarasu dediğinde çok haklısın aslında günüm gelmemişken böyle bişe yaptırmak mantıklı değil ama heyecan işte :) Bu sabah yaptım testi (Sabahki ilk idrarla yapmak en doğrusuymuş) negatif tek çizgi çıktı...ınanır mısınız üzülmedim çünkü burda okudklarıma göre bir çok arkadaşı yanıltan testler olmuş...Herkesin de dediği gibi kan testi yaptırmalıyız....Sevgiler....

selam kızlarrrr :) benim de günüme 5 gün kaldı ilk defa bu kadar beyaaz ve farklı bi akıntı görüyorum kendimde ve hafif batmalar hafif kasık ağrım var, diye seviniyodum... ama burda aynı belirtiyi yaşayan arkadaşlar adet olunca moralim bozuldu yine sanırım yine hamiş değilim ((((

Moralin bozulmasin Pretty herkesin bünyesi farklı iyiyi düşünelim ki psikolojik etkenler de önümüze engel olarak çıkmasın dimi :))

bu topiği başlatan benim ve malesef kaçıncı hayal kırıklığı..artık ümitlerim tükeniyo..normalde de sabırsız bir insanım ..planlı hamilelik hıç bana gore değilmiş onu anladım..aylar gunler gecmek bılmıyo..ve bole taktıkca adetlerım duzensızleşmeye basladı...esım benım kadar takmıyo..bu hatta erkek olmak varmıs.onlşar zevk almaya ,kadınlar da acaba bu sefer tutacak mı dıye dusundukce cınsel hayatları da olumsuz etkılenıyo.aslında bzızm ıcın erken denemeler toplamda 4 falan oldu....ama dedım ya cok sabırsızım ve de cok sıkıldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…