Yedinci ayı tutturalim hayırlısıylabende 6 ay oldu deneyelı
valla çok umıtlıyım inş boş çıkmaz gercekten bu ay cokkk umutluyum karnım altı bile şişYedinci ayı tutturalim hayırlısıyla
Bat nezaman canım. Bi belirtin varmı baskabenimde 2. ayım gecen ay 20 gün gecikti ama adet oldum düzenim değişti gecen hasta doktora gittim yumurtlamışsın dedi 7 gün doldu kan testi yaptırsam mı kararsızım sonra üzülmekte istemiyorum bende sürekli uyku hali var ama kestiremiyorum ne yapsam bilemedim gerçekten zormuş hamile kalmak anlamadan kalanlara bravo yani
Benimde sol kasigimda şişlik ve batma vardı geçen hafta doktora gittim. İltihap var dedi ilaç verdi. Zaten gebelik olsaydida ultrasonda goremezdi henüz. Yanılma payı varmı acaba doktorun. Ama test yaptım negatif cikti geçen gün. Buaralarda göğüslerim cok ağrıyor. Sanırım doktor hakli. İltihap var. Ve bu belirtide adet belirtisi. Aman nebilim iştevalla çok umıtlıyım inş boş çıkmaz gercekten bu ay cokkk umutluyum karnım altı bile şiş
Yumurtlama günlerin olabilir canım. İki güne bir ilişkiye gir. Birinden biri tutar inşallah..GECEN AY GEÇ OLDUGUM İÇİN 5NİSANDA OLDUM GEÇ OLMASAYDIM NORMALİ 11 MAYIS OLMASI LAZIM HANGİSİNİ BAZ ALICAM KASIKLARIM ÇOK AGIRDI DOKTOR YUMURTLAMA DÖNEMİN ONDAN DEDİ
inşallah hepimiz hanileyizdir kızlar benımde 1 haftam var gohus sıs hemde cok. adet olacakmısım agrım var. sık sık idrara çıkma, ve belim agırıyor gercı ben catlatma ıgnesı oldum bugun ıgneyı vuruldugum gun dahıl 12.gunum belkıde ıgnenın etkısıdır dıuorum ama yınede umutluyum günler geçke bılmıyorum ınsallah hamıle olurumda buradan hepınıze mutlu haberler gerı donerım Allahım isteyen herkese nasip etsin..
cnm benım cokkk sevındım darısı basıma ınsallah :) Allah sağ salim kucagına almayı nasip eder ınsallah belırtıler neydı tatlım sende. ha bıde unutmadan banada dua edermısın lütfenBenim de göğüslerin şişti ve yan tarafları ağrımaya başlamıştı. Ben de çatlama iğnesi vurulduğum gün dahil 14.günde(yani dün) test yaptırdım ve 54 çıktı. İnşallah hepimiz kavuşuruz bebişlereee
inşallah adet olmayız da hamıle kalırız bu ay sevıncımızı paylşaırız bırbırımıze :)Benimde sol kasigimda şişlik ve batma vardı geçen hafta doktora gittim. İltihap var dedi ilaç verdi. Zaten gebelik olsaydida ultrasonda goremezdi henüz. Yanılma payı varmı acaba doktorun. Ama test yaptım negatif cikti geçen gün. Buaralarda göğüslerim cok ağrıyor. Sanırım doktor hakli. İltihap var. Ve bu belirtide adet belirtisi. Aman nebilim işte
geçmiş olsun cnm yenımı olduHepimizin Allah yardımcısı olsun, zor bir süreç bende kimyasal gebelik geçirdim düşük yaptım..
hemen bakıyorum cnm tekrar cok ama cok gecmıs olsun üzülme sakın vardım Rabbimin bi bildiği hayırlısı ıle tekrar hamıle kalısrısın ınsEVET CANIM BU AY BAŞINDA BAŞIMA GELDİ BU DURUM.
DÜN TEST YAPTIM ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI AMA KORKUYORUM TEKRAR ÜMİTLENMEKTENzor bir durum!
YENİ KONU AÇTIM HATTA OKUYABİLİRSİN HEPSİNİ YAZDIM YAŞADIKLARIMIN
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kimyasal-gebelikten-sonra-hamile-miyim.923295/
hemen bakıyorum cnm tekrar cok ama cok gecmıs olsun üzülme sakın vardım Rabbimin bi bildiği hayırlısı ıle tekrar hamıle kalısrısın ıns
cnm benım cokkk sevındım darısı basıma ınsallah :) Allah sağ salim kucagına almayı nasip eder ınsallah belırtıler neydı tatlım sende. ha bıde unutmadan banada dua edermısın lütfen
inşallah cnm dun afedersın vajınamda bıle agrı oldu ılk defa boyle hıssettım. ayrıca sabır cnm bol bol dua et güzel sonuclar alacaksın kendını yorma ve olumsuz dusunme lütfenBen sevinemiyorum ya Dr.erken daha dedi,iki günde bir kanı takip edelim iki katı kadar artmaya devam eder de 2000leri görürsek tamamdır dedi. O zamana kadar napıcam nasıl dayanamam offfama tabi olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Benim tek belirtim ciddi göğüs ağrısıydı ama adet dönemlerindekinden farklı, koltuk altına doğru göğsün dış kısımları ağrıyordu. Onun dışında kasık bel vs ağrım olmadı.
İnşallah sen de hamilesindir, Allah isteyen herkese versin
inşallah cnm dun afedersın vajınamda bıle agrı oldu ılk defa boyle hıssettım. ayrıca sabır cnm bol bol dua et güzel sonuclar alacaksın kendını yorma ve olumsuz dusunme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?