Adetine 1 hafta kalıp heyecanla bekleyenler ???

Bat nezaman canım. Bi belirtin varmı baska

GECEN AY GEÇ OLDUGUM İÇİN 5NİSANDA OLDUM GEÇ OLMASAYDIM NORMALİ 11 MAYIS OLMASI LAZIM HANGİSİNİ BAZ ALICAM KASIKLARIM ÇOK AGIRDI DOKTOR YUMURTLAMA DÖNEMİN ONDAN DEDİ

valla çok umıtlıyım inş boş çıkmaz gercekten bu ay cokkk umutluyum karnım altı bile şiş
Benimde sol kasigimda şişlik ve batma vardı geçen hafta doktora gittim. İltihap var dedi ilaç verdi. Zaten gebelik olsaydida ultrasonda goremezdi henüz. Yanılma payı varmı acaba doktorun. Ama test yaptım negatif cikti geçen gün. Buaralarda göğüslerim cok ağrıyor. Sanırım doktor hakli. İltihap var. Ve bu belirtide adet belirtisi. Aman nebilim işte

GECEN AY GEÇ OLDUGUM İÇİN 5NİSANDA OLDUM GEÇ OLMASAYDIM NORMALİ 11 MAYIS OLMASI LAZIM HANGİSİNİ BAZ ALICAM KASIKLARIM ÇOK AGIRDI DOKTOR YUMURTLAMA DÖNEMİN ONDAN DEDİ
Yumurtlama günlerin olabilir canım. İki güne bir ilişkiye gir. Birinden biri tutar inşallah..

Benim de göğüslerin şişti ve yan tarafları ağrımaya başlamıştı. Ben de çatlama iğnesi vurulduğum gün dahil 14.günde(yani dün) test yaptırdım ve 54 çıktı. İnşallah hepimiz kavuşuruz bebişlereee

cnm benım cokkk sevındım darısı basıma ınsallah :) Allah sağ salim kucagına almayı nasip eder ınsallah belırtıler neydı tatlım sende. ha bıde unutmadan banada dua edermısın lütfen

inşallah adet olmayız da hamıle kalırız bu ay sevıncımızı paylşaırız bırbırımıze :)

..BU GÜN SONUÇLANDI PROLAKTİNİM 122 ÇIKTI.DOKTOR DOSTİNEX VERDİ.P-P 1 ADET DEDİ 100Ü GEÇTİĞİ İÇİN.BİR DE EMAR İSTEDİ BEYİN İÇİN ONU DA ÇEKTİRDİM.YARIN ÇIKICAK BAKALIM SONUÇ..DOKTOR YAZ DÖNEMİNDEDE YÜKSEK ÇIKMIŞTI DEDĞİMDE NEDEN BIRAKTI BU ŞEKİLDE SENİ DİYE KIZDI..İLAÇSIZ..BEN SORDUM KORUNMA LSUN MU DİYE BU AY İÇİN.BENCE KORUNUN DEDİ. İLACI İÇME GÜNÜNM ADETİMİMN 12.GÜNÜ OLACAK SİZCE YUMURTLAMAYA BİR ETKİSİ OLUR MU BU AY İÇİN..

Hepimizin Allah yardımcısı olsun, zor bir süreç bende kimyasal gebelik geçirdim düşük yaptım..

hemen bakıyorum cnm tekrar cok ama cok gecmıs olsun üzülme sakın vardım Rabbimin bi bildiği hayırlısı ıle tekrar hamıle kalısrısın ıns

hemen bakıyorum cnm tekrar cok ama cok gecmıs olsun üzülme sakın vardım Rabbimin bi bildiği hayırlısı ıle tekrar hamıle kalısrısın ıns

Çok zor bir süreçmiş, iyiki karnımda iyice canlanmadan oluşmadan böyle bir durum oldu. yoksa nasıl olurdum bilemiyorum Allah yaşatmasın canım.

cnm benım cokkk sevındım darısı basıma ınsallah :) Allah sağ salim kucagına almayı nasip eder ınsallah belırtıler neydı tatlım sende. ha bıde unutmadan banada dua edermısın lütfen

Ben sevinemiyorum ya Dr.erken daha dedi,iki günde bir kanı takip edelim iki katı kadar artmaya devam eder de 2000leri görürsek tamamdır dedi. O zamana kadar napıcam nasıl dayanamam offf ama tabi olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Benim tek belirtim ciddi göğüs ağrısıydı ama adet dönemlerindekinden farklı, koltuk altına doğru göğsün dış kısımları ağrıyordu. Onun dışında kasık bel vs ağrım olmadı.
İnşallah sen de hamilesindir, Allah isteyen herkese versin

inşallah cnm dun afedersın vajınamda bıle agrı oldu ılk defa boyle hıssettım. ayrıca sabır cnm bol bol dua et güzel sonuclar alacaksın kendını yorma ve olumsuz dusunme lütfen

inşallah cnm dun afedersın vajınamda bıle agrı oldu ılk defa boyle hıssettım. ayrıca sabır cnm bol bol dua et güzel sonuclar alacaksın kendını yorma ve olumsuz dusunme lütfen

Evet haklısın dua edip güzel düşünelim.. Sen de test yaparsan hemen haber ver, inşallah birlikte yaşarız hamilelik süreçlerini de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…