Adetine 1 hafta kalıp heyecanla bekleyenler ???

Benim de sarı akıntım gogus ucu hassasiyetim ve gogus dolgunlugum var adetim 3 gundur geciyor sabah idrarda baktim negatif :/ ya gebe degilim yada 5 liralık testte cıkmadı

Yarın adet günüm benim. Dayanamadim bu sabah test yaptım maşallah tertemız şüphe edebileceğim küçük bi leke bile yok hayırlısı bir iki güne netleşir

Bende adet oldum.
Umarım senin bugün belli olmayan geç döllenen bi bebis olur..

Benim de sarı akıntım gogus ucu hassasiyetim ve gogus dolgunlugum var adetim 3 gundur geciyor sabah idrarda baktim negatif :/ ya gebe degilim yada 5 liralık testte cıkmadı
Hamilelik yoksa adet gecikmesi çok sinir bozucu.
Emin olmak için bi kaç gün daha beklerdim ben olsam.

Hamilelik yoksa adet gecikmesi çok sinir bozucu.
Emin olmak için bi kaç gün daha beklerdim ben olsam.
Evet yaaaa hamile degilsin ve adetin geciyor o gecen surede neler neler hayal ediyoruz ahh ahhh beklicem biraz daha bakalim ne olacak yarina 5 liralik testim daha var onla baktmicam yine i saAllah :) olmazsam dr a gidicem bu ay asılama planlamıstık biz

benımde 10 gün kaldı göğüs hassasıyetı adet olacakmısım gıbı karın agrım, gece sık lavaboya çıkma ve akıntım var valla bu ay cok umutluyum inşallah olur Allah isteyen herkese nasip etsin kızlar

Bende bu ay bebiş bekliyordum ama maalesef dün adet oldum. Ama şöyle bir durum var 6 aylık evliyim ilk üç ay adet lerim çok düzensiz olmuştu. Son üç aydır şükür düzene girdi. Mayısta da hamile kalmazsam bi sonraki adetim de doktora gideceğim. Doktor üç ay dene olmazsa gel demişti. Bakalım artık bebişim ne zaman bize gelmeye karar verecek.
İnşaallah tüm buradaki ve tüm isteyenlere Rabbim bir an önce sağlıklı bir şekilde bebişlerini gönderir.

Benimde tam bi hafta var. Ben artık oluruna bıraktım inşallah olur ama olmazsa da yola devam ne kadar çok takarsanız o kadar yumurtanızı etkiliyosunuz kızlar yumurta stese bağlı gelişiyormuş benden demesi. No stress rabbinize bırakın o herşeyin hayırlısını bilir

Bat 30 ama aksama dogru kahverengi akinti oldu.galiba bu ayda kismet olmadi.Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsinn insallaahhh

Ay cnm yok ya adetim suan ama onu nasıl anlicam peki üstüne görme oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…