Benimde pazartesi BAT. Kasıklarima ağrı giriyo ara ara. Birde akintim da hafif kan geliyor. Sanırım adet olacam.
Adet oldun muBenimde pazartesi BAT. Kasıklarima ağrı giriyo ara ara. Birde akintim da hafif kan geliyor. Sanırım adet olacam.
Olmadım canim. Ama bi değişiklik de yok. Beklemedeyim şuan.....Adet oldun mu
Hem garanti olur
Hem garanti olur
Canm ya bugün adet kanaması gibi öğlen bi akinti oldu kan diil kahve gibiydi ne olduğunu anlamadım acaba hasta mi olacam
/QUOTE]
Hemen kötü düşünme hem adet hem hamilelik belirtisi olabilir. Beklemek de ne zor .
İnşallah bebis vardır canim ya..[
Yarın adet günüm benim. Dayanamadim bu sabah test yaptım maşallah tertemız şüphe edebileceğim küçük bi leke bile yokhayırlısı bir iki güne netleşir
Hamilelik yoksa adet gecikmesi çok sinir bozucu.Benim de sarı akıntım gogus ucu hassasiyetim ve gogus dolgunlugum var adetim 3 gundur geciyor sabah idrarda baktim negatif :/ ya gebe degilim yada 5 liralık testte cıkmadı
Evet yaaaa hamile degilsin ve adetin geciyor o gecen surede neler neler hayal ediyoruz ahh ahhh beklicem biraz daha bakalim ne olacak yarina 5 liralik testim daha var onla baktmicam yine i saAllah :) olmazsam dr a gidicem bu ay asılama planlamıstık bizHamilelik yoksa adet gecikmesi çok sinir bozucu.
Emin olmak için bi kaç gün daha beklerdim ben olsam.
İnşallah Rabbim hayırlısıni versinBende adet oldum.
Umarım senin bugün belli olmayan geç döllenen bi bebis olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?