Adetine 1 hafta kalıp heyecanla bekleyenler ???

Mrb iyi geceler kızlar benim bat da 24 deydi dha regli olmadım korkumdan testte yapmadım bekliyorum çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkesin kucağını Bebek'le doldursun inşallah hamişli geceler

Mrb iyi geceler kızlar benim bat da 24 deydi dha regli olmadım korkumdan testte yapmadım bekliyorum çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkesin kucağını Bebek'le doldursun inşallah hamişli geceler
Yapınca bizi de haberdar et hatta şimdiye yapman lazimdi nasıl duruyorsun

Merhabaa, ben yeni üye oldum ve konu başlığını görünce ilk mesajımın yerini buldum:)
Benim bat 2Mayıs yani 6 gün var ama ben dayanamayıp bugün kan testi yaptırdım. 54 çıktı değer:) ama Dr henüz sevinmek için erken iki günde bir değerlerin artıp atmadığını bakıcaz dedi. Perşembe yine kan vericem, inşallah 100ü görürüm o gün de

Yapınca bizi de haberdar et hatta şimdiye yapman lazimdi nasıl duruyorsun
Aslında duramıyorum test aldım az önce sabah ilk idrarla yapayım diyorum bu arada geçen ayın 24 de adet oldum bu ayın 22 de olmam lazım dı 22 si 30. Gün olmuş oluyor ben yinede 24 bekleyeyim dedim bugün ayın 26 su yani normale göre 4 gün geçmiş oluyor

Merhaba iyi akşamlar benim bat 5 mayıs ama göğüs Ağrı'larım ve karın Ağrı'sı şimdiden başladı

Ayy nasıl duruyorsun test yapmadan benim dün 7 gün vardı adetime ve akşam işten gelir gelmez yaptım test. İkinci çizgi çoook silikti yine de sabah kan vermeye gittim. Senin 4 gün geçmiş hiç vakit kaybetme

Ayy nasıl duruyorsun test yapmadan benim dün 7 gün vardı adetime ve akşam işten gelir gelmez yaptım test. İkinci çizgi çoook silikti yine de sabah kan vermeye gittim. Senin 4 gün geçmiş hiç vakit kaybetme
Ama sabah ilk idrarla yapmak daha iyi değilmi ? Şimdi yapsam çıkma ihtimali sabah ilk idrarla yaptığım gibi olurmu ?

Ama sabah ilk idrarla yapmak daha iyi değilmi ? Şimdi yapsam çıkma ihtimali sabah ilk idrarla yaptığım gibi olurmu ?

Daha iyidir mutlaka ama benim bat 2 Mayıs olmasına rağmen dün akşam yaptım test(hatta 1 saat arayla 2 test) ikisinde de çok silik de olsa çıktı. Senin günün 4 gün geçmiş bi de. Ama tabi sen bilirsin test bi taneyse sabaha sakla :)

Aslında bende sabırsızım ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum onun için bekliyorum. Ben daha önce aralık 18 de bebeğimi kaybettim 2 aylıktı bebeğim kalbi durdu Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bişe bekledik biraz artık olsun dedik bakalım inşallah vardır bebiş. Senin adına da çok sevindim Can'ım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benimde günüm bugün di. Sabah sancı vardı bekledim gelmedi ağrı sizi da geçti öyle kaldım ne herro ne merro BÖYLE Bi DURUM YAŞAYAN VAR MI bi de hsg cektirdim ben bu ay ama öyle bir yan etkisi yok

Benimde günüm bugün di. Sabah sancı vardı bekledim gelmedi ağrı sizi da geçti öyle kaldım ne herro ne merro BÖYLE Bi DURUM YAŞAYAN VAR MI bi de hsg cektirdim ben bu ay ama öyle bir yan etkisi yok
Benim bugün birde 4. Günüm hala olmadım inşallah da olmam yarın sabah ilk idrarla test yapacağım inşallah sende hamişsindir Can'ım sen yaptın mı test peki ?

Benim bugün birde 4. Günüm hala olmadım inşallah da olmam yarın sabah ilk idrarla test yapacağım inşallah sende hamişsindir Can'ım sen yaptın mı test peki ?

Adetten bir gün önce yaptım negatif ama umut işte birkaç gün sonra pozitif görenlere olmus. Benim ki çok düşük bir ihtimal cnm p.tesi ye kadar bekleyeceğim. Ki bugün olacağım gibi bir his var hayırlısı

Çok üzüldüm senin için, inşallah bekleyen, isteyen herkes kavuşur bebeklerine. Ben Dr.un sözlerinden sonra çok tedirginim, iş yerinde o kadar işin içinde aklımdaki sadece sabah vereceğim kan var.

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım araniza adetime 9gun var bir haftadır kasiklarimda ve vajinamda bayanlar oluyor bunun dışında başka belirtilerden oluyor bugün kan testi yaptırdım 0.20 çıktı erkenmi yaptırdım acaba

Kızlar benimde adetime 1 hafta var. Göğüslerim 2 gundur çok ağrıyor. Yanları özellikle. Başkada bise yok. Ama adet olacam biliyorum.

Kızlar benimde adetime 1 hafta var. Göğüslerim 2 gundur çok ağrıyor. Yanları özellikle. Başkada bise yok. Ama adet olacam biliyorum.
inşallah hepimiz hanileyizdir kızlar benımde 1 haftam var gohus sıs hemde cok. adet olacakmısım agrım var. sık sık idrara çıkma, ve belim agırıyor gercı ben catlatma ıgnesı oldum bugun ıgneyı vuruldugum gun dahıl 12.gunum belkıde ıgnenın etkısıdır dıuorum ama yınede umutluyum günler geçke bılmıyorum ınsallah hamıle olurumda buradan hepınıze mutlu haberler gerı donerım Allahım isteyen herkese nasip etsin..

İnşallah canım. Şu hamiş olmakta ne zormuş. Biz 6 aydır deniyoruz. Tutmuyor. Ovulasyon testi kullanacam en sonunda herhalde.

benimde 2. ayım gecen ay 20 gün gecikti ama adet oldum düzenim değişti gecen hasta doktora gittim yumurtlamışsın dedi 7 gün doldu kan testi yaptırsam mı kararsızım sonra üzülmekte istemiyorum bende sürekli uyku hali var ama kestiremiyorum ne yapsam bilemedim gerçekten zormuş hamile kalmak anlamadan kalanlara bravo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…