bi daha ki aya artıkNeyse ya moral bozmak yok olacagi varsa olurdu calismalar cok iyiydi valla
Rabbimin bi mucizesi olur insallah ya aslinda adetten once hep kahverengi akintim olur ama bnm hep gecikir hic bu kadar erken gelmemsti e bildgim kadariyla da yumurta catladiktan 14 gun sonra gelir adet bu herkeste aynidir sadece yumurtlama gunleri farkli oluyr ama yumurtladiktan 14 gun sonra gelir die biliyrm kafam karisti cokbelki olr da şaşırtır sizi inşallah
Aynen hayırlısı Rabbim çok beklemeden nasip eder inşallah.Neyse ya moral bozmak yok olacagi varsa olurdu calismalar cok iyiydi valla
Evet ya erken geldi bende agridan anladim olacagimi nornalde benim hep 2 gun atar gecikir simdi erken pskolojik olarak iste hep yaAynen hayırlısı Rabbim çok beklemeden nasip eder inşallah.
Adetin erken mu geldi canım sanki daha vardı gününe
BEN Mİ CUMA GÜNÜ BAT GÜNÜMSenin kac gun bat a canim
PEKİ ŞEFFAF AKINTIN VAR MIYDIBu ay pek bi umudum yok canim doktor yumurtan cok gelismems dedi 15 e kadar cikabilmis ddi o yuzden umudum yok asilamaya gecicez
YUMURTALAMA DÖNEMİNİ SORUYORSAN EVET. OVÜ TESTİ DE KULLANDIM.PEKİ ŞEFFAF AKINTIN VAR MIYDI
kokuda varsa enfeksiyondur cnm maydonoz sapı kaynat iç yarm bardakO ZAMAN BEN UMUTLANMAYAYIM DEMEK ENFEKSİYONUM VARAKINTIM PİŞMİŞ YUMURTA AKI GİBİ..
ovulasyon testi nasıldıYUMURTALAMA DÖNEMİNİ SORUYORSAN EVET. OVÜ TESTİ DE KULLANDIM.
KOKU YOK AMA YA ..kokuda varsa enfeksiyondur cnm maydonoz sapı kaynat iç yarm bardak
ÖNCE ÇİFT ÇİZGİ SONRA SİLİKLEŞMEYE BAŞLADI ONDADA SIKINTI GÖZLEMLEMEDİMovulasyon testi nasıldı
BENİM 10 GÜNDÜR VAR GÖĞÜS UCU AĞRISIYLA BAŞLADI NOTMALDE ADET DÖNEMİ AĞRIRDIVarmi adet belirtin canim gogus agrisi falan benimde cok erken geldi ya allah allah
silikse ovulasyon olmamıştır cnm.. hemen mi silikleşti.. hemen silikleştiyse olmamıştır çatlamaÖNCE ÇİFT ÇİZGİ SONRA SİLİKLEŞMEYE BAŞLADI ONDADA SIKINTI GÖZLEMLEMEDİM
YOK 2 GÜNE YAKIN ZAMAN DİLİMİNDE KIRMIZI SONRA SİLİKLEŞTİ.silikse ovulasyon olmamıştır cnm.. hemen mi silikleşti.. hemen silikleştiyse olmamıştır çatlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?