Gebeliğe Hazırlık Adetine 7 gün kalanlar buraya gelsin :) vakit geçsin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetini bekle bence adet gecikmesinden önceki testler genelde negatif çıkıyor bebiş varsa bile, çünkü hormonlar yeterli seviyeye ulaşmamış oluyor.

Adetini bekle bence adet gecikmesinden önceki testler genelde negatif çıkıyor bebiş varsa bile, çünkü hormonlar yeterli seviyeye ulaşmamış oluyor.
Bencede bekleyin ki ben acele ettim bata 6-7 gün varken yaptım sonuç hüsran acele ettim forumda okudum yapanlar ve çok silik ikinci çizgiyi görenler vardı bende ümit ettim heves edip yaptım acele etmişim biliyordum böyle olucağını

Sizin ne zaman acaba beklenen adet tarihi? Predictor uzerinde belli ediyor yaziyordu guvendim almistim

Arkadaşlar art+ med gebelik testi kullanan varmı varsa yazabilirmi ne kadar güvenilir ben markasına bakmadan dikkat etmeden almışım

Canlarim su an lavobaya gittim adetim haftaya Cumartesi normalde asla erken gelmez resmen adet agrisi cikiyorum ve akintiyla karisik kan vardi biraz kafam cok karisik ilk denemeden bana imkansiz geliyor offf bunu yasayip negatif cikan var mi aranizda, yerlesme kanamasi
Mi acaba , baska hic belirtim yok ha bide kac gündür rahat uyuyamiyorum
Hep ates basiyor

Kac gunde bir oluyordunuz adeti ?? Normal adet rengimi.. benimde batma kiramo gibi oluyor

P

Bende aynı durumdayım adet gunume 1 hafta var gecen gun penbe leke geldi hemen test yaptım negatıf çıktı pazatesı kan tahlili yaptırcam heycanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…