- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
Adetini bekle bence adet gecikmesinden önceki testler genelde negatif çıkıyor bebiş varsa bile, çünkü hormonlar yeterli seviyeye ulaşmamış oluyor.benim salı günü adet günüm arakadaşlar geçen ay gibi 28 günde olursa.ondan önceki ay 30 bir önceki 32 günde olmuştu.. o yüzden tam bi günü yok... bugün predictörle tets yaptım negatif çıktı.erkenmi yaptım sizce ?
Bencede bekleyin ki ben acele ettim bata 6-7 gün varken yaptım sonuç hüsran acele ettim forumda okudum yapanlar ve çok silik ikinci çizgiyi görenler vardı bende ümit ettim heves edip yaptım acele etmişim biliyordum böyle olucağınıAdetini bekle bence adet gecikmesinden önceki testler genelde negatif çıkıyor bebiş varsa bile, çünkü hormonlar yeterli seviyeye ulaşmamış oluyor.
Adetini bekle bence adet gecikmesinden önceki testler genelde negatif çıkıyor bebiş varsa bile, çünkü hormonlar yeterli seviyeye ulaşmamış oluyor.
Sizin ne zaman acaba beklenen adet tarihi? Predictor uzerinde belli ediyor yaziyordu guvendim almistimBencede bekleyin ki ben acele ettim bata 6-7 gün varken yaptım sonuç hüsran acele ettim forumda okudum yapanlar ve çok silik ikinci çizgiyi görenler vardı bende ümit ettim heves edip yaptım acele etmişim biliyordum böyle olucağını
Benimki normal test canımSizin ne zaman acaba beklenen adet tarihi? Predictor uzerinde belli ediyor yaziyordu guvendim almistim
Hiç kullanmadım canım bilmiyorum kiArkadaşlar art+ med gebelik testi kullanan varmı varsa yazabilirmi ne kadar güvenilir ben markasına bakmadan dikkat etmeden almışım
Bir gün gecickse bile yapacagim diyorum canim,Kızlar bata kaç gün kala idrar testi yapıcaksınız
Ben dayanamadım dün yaptım bata 7 gün varken bi umut belki dedim ama hüsran bende beklerim artıkBir gün gecickse bile yapacagim diyorum canim,
Öncesinde hayal kirikligindan korkuyorum ya sen
Evet bencede en iyisi beklemekBen dayanamadım dün yaptım bata 7 gün varken bi umut belki dedim ama hüsran bende beklerim artık
Teşekkür ederim canım bende markaya hiç dikkat etmemisim sizi takip edince farkına vardimHiç kullanmadım canım bilmiyorum ki
Canlarim su an lavobaya gittim adetim haftaya Cumartesi normalde asla erken gelmez resmen adet agrisi cikiyorum ve akintiyla karisik kan vardi biraz kafam cok karisik ilk denemeden bana imkansiz geliyor offf bunu yasayip negatif cikan var mi aranizda, yerlesme kanamasi
Mi acaba , baska hic belirtim yok ha bide kac gündür rahat uyuyamiyorum
Hep ates basiyor
Döngüm 28 gün canIm adetimKac gunde bir oluyordunuz adeti ?? Normal adet rengimi.. benimde batma kiramo gibi oluyor
İmkansiz degil bence ihtimal var. Benim olsa senin gibi bende sasirirdim. Olabilir bence sabretmek lazim.. insallah hamilesindir:)Döngüm 28 gün canIm adetim
Hic sapmaz anca bi gün erken yada bi gün gec olur, o yüzden cok taktim
Canlarim su an lavobaya gittim adetim haftaya Cumartesi normalde asla erken gelmez resmen adet agrisi cikiyorum ve akintiyla karisik kan vardi biraz kafam cok karisik ilk denemeden bana imkansiz geliyor offf bunu yasayip negatif cikan var mi aranizda, yerlesme kanamasi
Mi acaba , baska hic belirtim yok ha bide kac gündür rahat uyuyamiyorum
Hep ates basiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?