- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Psikolojik olabilir başka şeylerle ilgilen :)Ayy evet son 5 ya ve bu sabah çok garip bir rüya gördüm tabiri hamile kalmak bebek haberi almaya yorumlanıyor off herşeyden bir umut diliyoruz inşallah olur artık
Mümkün olmuyor işte başka yerlerle ilgilenmekPsikolojik olabilir başka şeylerle ilgilen :)
Ayy evet son 5 ya ve bu sabah çok garip bir rüya gördüm tabiri hamile kalmak bebek haberi almaya yorumlanıyor off herşeyden bir umut diliyoruz inşallah olur artık
Bende hergün bi bebek görüyorum rüyamdaAyy evet son 5 ya ve bu sabah çok garip bir rüya gördüm tabiri hamile kalmak bebek haberi almaya yorumlanıyor off herşeyden bir umut diliyoruz inşallah olur artık
Ay cok merak ettim canlm benimde dün oldu hatta alman sitesinde aynisi olan bi kadin buldum fotoda koymus hamile cikti, bugün Benimde hic yok ama kac gündür sanki adet olcakmisimBendede gecengün yerlesme kanamasi gibi penbe lekeler geldi suan bisey yok idrarda cıkmamisti o yuzden kan tahlili yaptircam 6 gunum var günume
Aynen bnde idrar tahlilnde bugunde cikmadi kan tahlili yarina kaldi hayrlisi bakalimAy cok merak ettim canlm benimde dün oldu hatta alman sitesinde aynisi olan bi kadin buldum fotoda koymus hamile cikti, bugün Benimde hic yok ama kac gündür sanki adet olcakmisim
Gibi agri cekiyorum
Aynen bnde idrar tahlilnde bugunde cikmadi kan tahlili yarina kaldi hayrlisi bakalim
Aynen bnde idrar tahlilnde bugunde cikmadi kan tahlili yarina kaldi hayrlisi bakalim
Hayir adetime 5 gün var ama gecen gun yerlesme kanamasi gibi acik penbe leke ler yasadim adet belirtileri var karin agrisi kasık agrisi gogus şisligi ve asiri bas agrisu halsizlikalyam52 sizin adet
sizde adet gecikmesi oldumu acaba?
bayanlar birşey sormak istiyorum bu süreçte adet gibi belirtileriniz varmı sizin gögüs agrısı,duygusallık gibi?
ayırt edilmiyo yani adet dönemi belirtilerinden değilmi??Hayir adetime 5 gün var ama gecen gun yerlesme kanamasi gibi acik penbe leke ler yasadim adet belirtileri var karin agrisi kasık agrisi gogus şisligi ve asiri bas agrisu halsizlik
Aynen ayirt edilmiyo bide kacinci gebelik olduguda onemli ilkler de anlasilmiyo pek bide yaş tabiki her insan bir olmuyoayırt edilmiyo yani adet dönemi belirtilerinden değilmi??
inşallah allah sevinndirsin hepimizi hayırlsııyla.tesekkur ederım cevabınız içinBenim 9 yasinda bi cocugum var
Bide 16 haftalik erken dogumum oldu nisanda
Simditekrar bekliyorum umarim vardir
Amin insallahhinşallah allah sevinndirsin hepimizi hayırlsııyla.tesekkur ederım cevabınız için
Ancak eczacıları zengin ediyoruzBencede bekleyin ki ben acele ettim bata 6-7 gün varken yaptım sonuç hüsran acele ettim forumda okudum yapanlar ve çok silik ikinci çizgiyi görenler vardı bende ümit ettim heves edip yaptım acele etmişim biliyordum böyle olucağını
Ancak eczacıları zengin ediyoruzben yarın doktora gidiyorum daha 7 gün var adetime ama HSG istiycem tekrar öncekinde sağ tüp kapalı zaten açılmadı solda kapanmış dediler tekrar şansımı deneyeyim dedim
Ayy yerleşme kanamsı belkide ayy hadi inşallahBende dayanamadim erken test yaptim negativ ciktiama hala ümdim var bat 5 sol kasikta yine batma basladi ve dünki hafif kanamadan eser yok bugün
Insallah canim bende öyle sandimAyy yerleşme kanamsı belkide ayy hadi inşallah
Biraz geçsin tekrarla bence testi canımInsallah canim bende öyle sandim
Ama bugün negativ cikinca biraz moralim bozuldugerci arastirdim bu test cok iyi degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?