Gebeliğe Hazırlık Adetine 7 gün kalanlar buraya gelsin :) vakit geçsin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede gecengün yerlesme kanamasi gibi penbe lekeler geldi suan bisey yok idrarda cıkmamisti o yuzden kan tahlili yaptircam 6 gunum var günume
Ay cok merak ettim canlm benimde dün oldu hatta alman sitesinde aynisi olan bi kadin buldum fotoda koymus hamile cikti, bugün Benimde hic yok ama kac gündür sanki adet olcakmisim
Gibi agri cekiyorum

Ay cok merak ettim canlm benimde dün oldu hatta alman sitesinde aynisi olan bi kadin buldum fotoda koymus hamile cikti, bugün Benimde hic yok ama kac gündür sanki adet olcakmisim
Gibi agri cekiyorum
Aynen bnde idrar tahlilnde bugunde cikmadi kan tahlili yarina kaldi hayrlisi bakalim

alyam52 sizin adet
Aynen bnde idrar tahlilnde bugunde cikmadi kan tahlili yarina kaldi hayrlisi bakalim

sizde adet gecikmesi oldumu acaba?
bayanlar birşey sormak istiyorum bu süreçte adet gibi belirtileriniz varmı sizin gögüs agrısı,duygusallık gibi?

alyam52 sizin adet

sizde adet gecikmesi oldumu acaba?
bayanlar birşey sormak istiyorum bu süreçte adet gibi belirtileriniz varmı sizin gögüs agrısı,duygusallık gibi?
Hayir adetime 5 gün var ama gecen gun yerlesme kanamasi gibi acik penbe leke ler yasadim adet belirtileri var karin agrisi kasık agrisi gogus şisligi ve asiri bas agrisu halsizlik

Benim 9 yasinda bi cocugum var
Bide 16 haftalik erken dogumum oldu nisanda
Simditekrar bekliyorum umarim vardir

Ancak eczacıları zengin ediyoruz ben yarın doktora gidiyorum daha 7 gün var adetime ama HSG istiycem tekrar öncekinde sağ tüp kapalı zaten açılmadı solda kapanmış dediler tekrar şansımı deneyeyim dedim

Aynen öyle ya valla en iyisi toplu almk. İnşallah sende güzel haberler alırısn canım

Bende dayanamadim erken test yaptim negativ cikti ama hala ümdim var bat 5 sol kasikta yine batma basladi ve dünki hafif kanamadan eser yok bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…